Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#833233 Σας το είχα πει ότι θα αναζητάτε ΕΡΤ και Κορόβηλα, Ο Πουρναράκης πραγματικά σε φέρνει σε δολοφονική διάθεση...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#836714 Δεν το δείχνει απευθείας το ελεύθερο Αντ1; Μόνο κονσέρβα στις 16:30;
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
Same_old_story έγραψε:Δεν το δείχνει απευθείας το ελεύθερο Αντ1; Μόνο κονσέρβα στις 16:30;

Δυστυχως μονο κονσερβα,κλασσικη @@αρια,δηθεν οτι επειδη ειναι πρωι δεν θα πιασει τηλεθεαση.Μια χαρα το ειδα απο στριμακι χωρις διακοπες.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#836726 Ένα στριμάκι έψαχνα και γω αλλά δεν τα κατάφερα.
Ντωμεταξύ ποτέ δεν πέτυχα στον αντ1 να αναφέρει πως θα γίνει έτσι η μετάδοση, θα μου πεις θα έτυχε, δεν μπορώ να είμαι και όλη μέρα στρωμένος στην τιβι, αν όμως το έδειχνε κλασικά ορθόδοξα live, δεν μπορεί, θα το είχα πετύχει καμιά 200αριά φορές να το προμοτάρει μέσα στην εβδομάδα το κανάλι του Αμαρουσίου(sic).
Κλασική επικοινωνιακή πουστίτσα δλδ, θα πάρουν τα @@ μου το μεσημέρι, ειδικά τώρα που θέλοντας και μη, γυρίζει όπου και αν κοιτάξεις στο νετ το ποιός νίκησε και τα καθέκαστα.
Μια ματιά και στο σωλήνα για το 7-8λεπτο ποτ πουρί από το επίσημο F1 και άντε γεια...
Ok, γουστάρουμε F1, επιδιώκουμε να είμαστε στρωμένοι μπροστά στο γυαλί όταν έχει αγώνα(νταξ, τελευταία έχω χάσει εύκολα και καναδυό μην τρελαθούμε κιόλας) αλλά δεν θα πάμε εμείς με τα νερά τους, ας έρθουν εκείνοι με τα δικά μας.
ΕΡΤ λέμε και κλαίμε... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#836741 Ξύπνησα με το πάσο μου στις 9 έφτιαξα καφέ, έβαλα το F1TV και είδα τον αγώνα από την αρχή με delay που το μάζεψα στο safety car. Για τα 35 που έδωσα δεν έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#836758 Ναι αυτο που λεει ο Corto. Συν κατι καλοκαιρινα μεσημερια που δεν χρειαστηκε να φυγω απο το μπανιο/ταβερνα/γαμο σαν τον τρελο για να προλαβω την εκκινηση ή τα δοκιμαστικα. Αλλωστε και με καθυστερηση 5-10 λεπτων να εισαι, αισθανεσαι σα να το βλεπεις live.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#836768 Αυτό το F1 TV είναι και μέσω PC, ή θέλει κινητό; Θέλω να το μοιράζω από το PC στις smart TVs του σπιτιού.
Το αγγλικό Sky είναι, σαν σχολιασμός;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#836771 Ναι δεν αντιλέγω για το φ1τβ, φυσικά και το γνωρίζω, απλά δεν τόνισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για να δω φ1.
Ίσως βέβαια στο τέλος, εκεί στον αντ1 μας το επιβάλουν έτσι όπως το πάνε :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Αυτό το F1 TV είναι και μέσω PC, ή θέλει κινητό; Θέλω να το μοιράζω από το PC στις smart TVs του σπιτιού.
Το αγγλικό Sky είναι, σαν σχολιασμός;

Ναι και μεσω PC παιζει κανονικα αν θελεις. Το Αγγλικο Σκαι ειναι. Αν κανεις λιγο το κοροιδο με την πωρωση που εχουν τα Αγγλακια με τους εντοπιους οδηγους ωρες ωρες, η περιγραφη ειναι καλη. Οι τυποι ξερουν απο φορμουλα, εχουν και καμποσους ανταποκριτες μεσα στην πιστα, στα πιτς κτλ και δε λενε τις ασχοτοσυνες που πετανε οι Πουρναρακηδες οι Ελληνες.

Και μονο που ξερεις οτι εχεις ζωντανα ΟΛΑ τα σκελη σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες ή ακομα και σε κονσερβα αν δε σε βολεψει η ωρα μεταδοσης και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, το θεωρω σαν το πιο ευχαριστο εξοδο που κανω στη ζωη μου 1 φορα το χρονο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#836775 Θέλει ταλέντο να βάλεις τόσο λάθος τις διαφημίσεις σε μαγνητοσκόπηση. Στο ζωντανό πάει στο διάολο.