Πρόσφατα ειχα μια στραβή.
Ήθελα να νοικιασω μια ταινία στο Amazon Prime, 1.99€ . Να μη δέχεται με τίποτα να την πληρώσω αν δεν έχω πιστωτική ολλανδική , δε δεχόταν καμία άλλη μέθοδο. Υπόψην στο Amazon.nl έχω συνδρομή κανονικά που κάθε μήνα τραβάει από το τραπεζικό λογαριασμό , αποθηκευμένες 2-3 μεθόδους πληρωμής και ότι αγοράζω τα τραβάει αυτόματα …. Αλλά το prime video είναι προφανώς άλλο unit και δεν τα δέχεται….
Λέω δε βγάζω μια ολλανδική κάρτα να βρίσκεται… είδα τις χρεώσεις από την ΑΒΝ που έχω όλα τα υπόλοιπα λέω καλά είναι , κάνω αίτηση
Συμπληρώνω φόρμες , παρόλο που τα χουν τα στοιχεία μου, βάζω ένα χαμηλό όριο γύρω στο χιλιάρικο γιατί τη θέλω για κάτι ψιλολοιδια μόνο, λέει θα σας ενημερώσουμε , don’t call us, we ll call you κτλ
Έρχεται μετά από λίγες μέρες email λέει α ξέρετε θελουμε και αλλά στοίχεια , θα μας δώσετε latest payslip …. Αρχίζω να παίρνω ανάποδες γιατί και τα έχουν όλα , και η μισθοδοσία μου είναι εκεί και εν πάσει περίπτωση μια απλή κάρτα αιτήθηκα , έχω βγάλει άλλες φορές και ποτέ δε μου ζήτησαν τόση λεπτομερεία. Δίνω τόπο στην ευχή , τους στέλνω
Περνάνε κάνα δυο μέρες πάλι email
Ξέρετε θελουμε κιαλλα , θελουμε συμβόλαιο εργασίας υπογεγραμμένο πρόσφατα από εργοδότη και εσάς , θελουμε IBAN και αποδεικτικό κατάθεσης μισθοδοσίας στο συγκεκριμένο λογαριασμό
Τους έστειλα μια elegant απάντηση να πάρουν την αίτηση μου να την βάλουν στον …. αρχείο τους .
Συμβαίνουν
KiloMeater έγραψε:Γενικά από τις τραπεζικές υπηρεσίες εδώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος , υπόψην δεν έχω πατήσει ποτέ σε κτήριο ολλανδικής τράπεζας.Σίγουρα στα παπαρια τους, αλλά μια κοινοποίηση στον ceo εκεί θα τους βάλει σε μπελά τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.
Πρόσφατα ειχα μια στραβή.
Ήθελα να νοικιασω μια ταινία στο Amazon Prime, 1.99€ . Να μη δέχεται με τίποτα να την πληρώσω αν δεν έχω πιστωτική ολλανδική , δε δεχόταν καμία άλλη μέθοδο. Υπόψην στο Amazon.nl έχω συνδρομή κανονικά που κάθε μήνα τραβάει από το τραπεζικό λογαριασμό , αποθηκευμένες 2-3 μεθόδους πληρωμής και ότι αγοράζω τα τραβάει αυτόματα …. Αλλά το prime video είναι προφανώς άλλο unit και δεν τα δέχεται….
Λέω δε βγάζω μια ολλανδική κάρτα να βρίσκεται… είδα τις χρεώσεις από την ΑΒΝ που έχω όλα τα υπόλοιπα λέω καλά είναι , κάνω αίτηση
Συμπληρώνω φόρμες , παρόλο που τα χουν τα στοιχεία μου, βάζω ένα χαμηλό όριο γύρω στο χιλιάρικο γιατί τη θέλω για κάτι ψιλολοιδια μόνο, λέει θα σας ενημερώσουμε , don’t call us, we ll call you κτλ
Έρχεται μετά από λίγες μέρες email λέει α ξέρετε θελουμε και αλλά στοίχεια , θα μας δώσετε latest payslip …. Αρχίζω να παίρνω ανάποδες γιατί και τα έχουν όλα , και η μισθοδοσία μου είναι εκεί και εν πάσει περίπτωση μια απλή κάρτα αιτήθηκα , έχω βγάλει άλλες φορές και ποτέ δε μου ζήτησαν τόση λεπτομερεία. Δίνω τόπο στην ευχή , τους στέλνω
Περνάνε κάνα δυο μέρες πάλι email
Ξέρετε θελουμε κιαλλα , θελουμε συμβόλαιο εργασίας υπογεγραμμένο πρόσφατα από εργοδότη και εσάς , θελουμε IBAN και αποδεικτικό κατάθεσης μισθοδοσίας στο συγκεκριμένο λογαριασμό
Τους έστειλα μια elegant απάντηση να πάρουν την αίτηση μου να την βάλουν στον …. αρχείο τους .
Μου έτυχε εδώ και15 χρόνια μια διένεξη με την Άλφα, εδώ όπου ζητούσα να εφαρμόσουν μια δικαστική απόφαση πάνω από 7 μήνες. Έφτιαξα μια επιστολή στον τότε ιδιοκτήτη, και στο διευθυντή του τμήματος, και την πήγα ο ίδιος..φεύγω και σε 10 λεπτά κτύπησε το κινητό να περάσω από εκεί. Λύθηκε το θέμα και μετά ο υπάλληλος που το καθυστερούσε με παράπονο μου είπε γιατί έκανα αυτή την κίνηση!!! Φαντάζεστε τι απάντηση πήρε!!!
.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ειχε την εφαρμογή viva wallet απο παλαιοτερα που τους έδωσαν 150€, οπότε βαλαμε viva για να μπουν τα λεφτα.
Κανει βιντεοκληση για να κανει ταυτοποίηση (τη ζητουσε η εφαρμογή) και της ειπε η υπάλληλος οτι "δεν πληρει τις προδιαγραφες η ταυτότητα" της. Ταυτοτητα έκδοσης 3-2013 σε άριστη κατασταση.
Δεν κανει ουτε το δίπλωμα, "νεα ταυτότητα ή διαβατήριο" ζήτησαν, πάνε καλά;
Της ειπα να ξαναπαρει αργα (να αλλάξει η βαρδια) και αν της πουν το ιδιο, να ζητησει εγγράφως το "προβλημα" και το όνομα του υπαλληλου.
bebes έγραψε:η υπάλληλος οτι "δεν πληρει τις προδιαγραφες η ταυτότητα" της. Ταυτοτητα έκδοσης 3-2013 σε άριστη κατασταση.
Εδώ λέει : "Tα δελτία ταυτότητας έχουν πλέον 10ετή ισχύ" . κάπου στη μέση της σελίδας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF_%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82_(%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1)