Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836290 Αν δεν ήσουν ο ζορζ πρηξ θα καταλάβαινες ότι αυτό δεν είναι αυτοβιογραφικό του Μπουσσο, αυτός απλά το παράθεσε.
Άρα δεν απευθυνόμουν σε αυτόν.
Αλλά είσαι. :s_empathy

Και τα πολιτικά που κολλάνε εδώ; Αβάσταχτος ο πόνος ε;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
leobsch έγραψε:Αν δεν ήσουν ο ζορζ πρηξ θα καταλάβαινες ότι αυτό δεν είναι αυτοβιογραφικό του Μπουσσο, αυτός απλά το παράθεσε.
Άρα δεν απευθυνόμουν σε αυτόν.
Αλλά είσαι. :s_empathy

Κυριε πονηριδη ειναι πολυ παλιο, οποτε ξερω οτι δεν ειναι του Μπουσσο :s_yes

Απλα το ειδα σαν ευκαιρια να σου χαιδεψω στοργικα το κεφαλακι :s_empathy

Και κατι ακομα... Για το Μπουσσο δε λεμε τετοια πραγματα ουτε για αστεια :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:Αυτο που σας εφερε κοντα ηταν αρχικα η εμφανιση. Αυτο ομως που πηγε περα απο εναν καφε-ποτο με καληνυχτα και εγινε σχεση δεν ηταν μονο η εμφανιση. Βασικα αυτη επαιξε τον μικροτερο ρολο για την εξελιξη της σχεσης.

Μπα μη το λες. Είναι στον άνθρωπο. Άλλοι δίνουν μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση-έλξη, άλλοι όχι και τόσο.

Θα αναφέρω δύο προσωπικά παραδείγματα.

1) Είχα γνωρίσει κάποτε μια πολύ ωραία γυναίκα, πολύ πάνω από τα δικά μου κυβικά. Δεν μου έδωσε σημασία τότε, ήταν αισθηματικά "αλλού" και ζούσε σε άλλη πόλη άλλωστε. Όμως επειδή η γνωριμία έγινε μέσω καλών φίλων της οικογενείας της, είχα την έξωθεν καλή μαρτυρία τους και το "σπρώξιμό" τους. Μετά από μερικά χρόνια, αφού επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε μαζί μου ξανά. Έτυχε τότε να είμαι ελεύθερος κι εγώ και για περίπου 2 μήνες υπήρξε μια σχεσούλα, ανάμεσά μας. Ώσπου κάποια μέρα, γύρισε και μου είπε: "Είσαι πολύ καλός, περνάω πολύ όμορφα μαζί σου, νιώθω ασφάλεια και σιγουριά, αλλά δεν μου κάνεις το κλικ...". Όταν την ρώτησα σχετικά, το απέδωσε στην εμφάνιση! Εδώ που τα λέμε το περίμενα...
2) Αντίστροφη περίπτωση. Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχα χωρίσει από ένα λογοδόσιμο που είχα και μου προξένεψαν μια κοπελίτσα, που όμως δεν ήταν στα δικά μου (τρομάρα μου) εμφανισιακά standards, χωρίς να έχει κάτι άσχημο. Για χρόνια ήταν απλά η καβάτζα μου, ενώ είχα διάφορες άλλες σχέσεις on and off. Τελικά αυτή έβαλε μυαλό και βρήκε κάποιον άλλον και παντρεύτηκε, και καλά έκανε εδώ που τα λέμε.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο λόγος που δεν προχώρησε η φάση ήταν η εμφάνιση-έλξη, που δεν ικανοποιούσε είτε τον έναν, ή τον άλλον.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836515 Yeap , η εμφάνιση είναι σημαντικός παράγοντας. Η συνηθισμένη γυναικία ατάκα που ακολουθεί τη φράση " Να είναι καλό παιδί " :
"-Να ένα καλό παιδί !" :
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Yeap , η εμφάνιση είναι σημαντικός παράγοντας. Η συνηθισμένη γυναικία ατάκα που ακολουθεί τη φράση " Να είναι καλό παιδί " :
"-Να ένα καλό παιδί !" :
Εικόνα
Goes both ways προφανώς μουσάτε
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Yeap , η εμφάνιση είναι σημαντικός παράγοντας. Η συνηθισμένη γυναικία ατάκα που ακολουθεί τη φράση " Να είναι καλό παιδί " :
"-Να ένα καλό παιδί !" :
Εικόνα

https://kotzampasakis.gr/en/procedures/ ... -reduction ????????
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BARHonda έγραψε:Goes both ways προφανώς μουσάτε

Εννοείται . αλλά μερικές το παίζουν υπεράνω

bill33 έγραψε:https://kotzampasakis.gr/en/procedures/aesthetic-procedures/298-male-breast-reduction ????????

έλα ρε bill , εδώ είσαι :
Εικόνα

κι εδώ:
https://www.europosters.nl/sexy-muscula ... e-f5867067
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836812 Σε συνεχεια αυτου...

George_Prix έγραψε:Εχω βγαλει εναν κανονα που ισχυει για μενα (πανω-ΚΑΤΩ :shifty: ) και για καμποσους που ξερω...

1/2 + 10. Δηλαδη οσο χρονωνε ειναι ο αντρας το διαιρεις στα 2, βαζεις +10 χρονια και βρισκεις την ιδανικη ηλικια της συντροφου!

Διαβασα σημερα αυτο:

Ο 70χρονος θρύλος του WWE, Hulk Hogan, παντρεύτηκε την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του

https://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip ... ntrofo-tou

70/2+10=45 χρονωνε η κυρια

Μιλαμε οτι εχω βγαλει γαματο κανονα τελικα :s_cool
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836818 Ο οποίος Hulk Hogan έχει κάνει τόσες ορθοπεδικές επεμβάσεις που πλέον δε μπορεί να σμπρωξει ούτε καροτσάκι , όχι γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#839443 Να υποθέσω ότι ο λαός του Βόλου ή/και γενικότερα η επαρχία υποστηρίζει ομοφοβικές συμπεριφορές λες και είμαστε στο 1955 ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#839449 Να το νομίζεις ναι.
Και βασικά να το νομίζεις για περισσότερο πληθυσμό που δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν έχει άποψη κτλ.