Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#836211 Αν είχε λεφτά, θα ψήφιζα κι εγώ μαζί της.
Χαζομάρες κάνουμε όλοι στην ζωή.
Ευτυχώς είναι έξυπνη και καταλαβαίνει πως ούσα φτωχή, ψηφίζει αντιστοίχως.

ΥΓ: Η γυναίκα μου πιστεύει πως υπάρχει θεός. Την αγαπάω όμως και έτσι, κανείς δεν είναι τέλειος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Pans έγραψε:Administrator αν η γυναίκα σου ψηφίσει Μητσοτάκη, εκεί τι κάνουμε? :lol: :lol: :lol: :lol: :s_biggrin :s_biggrin

Αν ηταν χαζη δε θα την ειχε παντρευτει καν. Αλλη ερωτηση?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Η γυναίκα μου πιστεύει πως υπάρχει θεός. Την αγαπάω όμως και έτσι, κανείς δεν είναι τέλειος.

Μη σταματας να προσπαθεις ΧαιΦαι. Μου πηρε καμια 15αρια χρονια να την κανω να κοψει αυτη την καραμελα. Καταφερα να κανω αθεο τον αδερφο της και μια πρωτη της ξαδερφη που ηταν θεουσα. Και φυσικα περασα την αληθεια στα παιδια μου. Με το υπολοιπο σοι εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, πανε καθε Κυριακη στην εκκλησια και νηστευουν τις μισες μερες του χρονου. Ενας ξαδερφος της μεχρι και τατουαζ το χριστο εχει βαρεσει :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836217 Το πρόβλημά μου είναι η προκρούστεια κλίνη που έχεις ξαπλώσει όλους τους συνανθρώπους πλέον και κρίνεις στις εσωτερικές τους σχέσεις με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση ( όπως πρώτος έτρεξες να μας αιτιολογήσεις με ποστ για καθρέφτες και δεν συμμαζεύεται ).

Εγώ αυτό το λέω κατάντια στα δικά μου βιβλία. Για να σου μιλήσω και εγώ από την πλευρά μου σοβαρά.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σου μάθω την αλφαβήτα, θα στην μάθει η ίδια η ζωή, θες δεν θες. :s_roses

Πάντως θα σε παραδεχτώ αν στην απάντησή σου υπάρχει η λέξη "Μάτι".
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Ό,τι μας έφερε κοντά, μας κρατάει κοντά. Ό,τι από αυτά χαθεί, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μας χωρίσει.

Σκέψου πως πολλοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αρρώστιες, αναπηρίες, καρκίνους. Θα πρέπει λοιπόν στα υπόλοιπα να προσπαθείς για το καλύτερο, γιατί αν πριονίζεις την σχέση με κάτι τέτοια, στην πρώτη δυσκολία, θα σπάσει.
:s_roses

Αυτο που σας εφερε κοντα ηταν αρχικα η εμφανιση. Αυτο ομως που πηγε περα απο εναν καφε-ποτο με καληνυχτα και εγινε σχεση δεν ηταν μονο η εμφανιση. Βασικα αυτη επαιξε τον μικροτερο ρολο για την εξελιξη της σχεσης.

Μετα ερχεται η σχεση, τα παιδια, η οικογενεια και σιγα σιγα περνουν τα χρονια. Εκτος απο τις αρρωστιες που μπορει να αλλαξουν το σωμα υπαρχει και κατι αλλο , η κλιμακτηριος. Η οποια εκει να δεις ποσο αλλαζει το σωμα (φευγει η σεξουαλικη διαθεση, πεφτει ο πωπος, γεμιζει η μεση, το βυζι ειτε εχει πεσει ηδη ειτε δεν θα πεσει ποτε αν ειναι μικρο ). Εκει δεν θα πεις "συγγνωμη κανε κατι γιατι αλλαξες" εκτος αν εχεις χρημα για πλαστικες. Εκει πλεον αν η σχεση ειχε βασεις στερεες, δεν σε νοιαζει πια. ΕΙναι η συντροφος της ζωης σου, μανα των παιδιων σου και στα ματια σου ειναι οπως την γνωρισες.

Αυτα απο καποιον με 25 χρονια γαμου και 28 σχεσης που βαδιζει την 6η δεκατια της ζωης :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
g8777 έγραψε:Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σου μάθω την αλφαβήτα, θα στην μάθει η ίδια η ζωή, θες δεν θες. :s_roses

".

Γνωστη μου φάνηκε αυτή η φράση .....α ναι την έχεις γράψει και σε μένα ...
Φιλόσοφος
Σε άλλα νέα ...
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836226 Τελικά σε έμαθε τίποτα ; Εχω απορία.
Αναρωτιέμαι δλδ
Άβαταρ μέλους
By mirage
bujinkan έγραψε:
g8777 έγραψε:Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σου μάθω την αλφαβήτα, θα στην μάθει η ίδια η ζωή, θες δεν θες. :s_roses

".

Γνωστη μου φάνηκε αυτή η φράση .....α ναι την έχεις γράψει και σε μένα ...
Φιλόσοφος
Σε άλλα νέα ...
Εικόνα

< >
Τι θέλει να μας πει η πικούλα ακριβώς;