Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Ναι, εννουσες οτι ειναι χαζη μπροστα στον καθρεπτη. Ηλιου φαηλοτερον.

Στο απαντάει ο kovathe:
kovathe έγραψε:Aπ τις φωτο φαίνεται σα τη μάνα του..

Πριν 20 χρόνια ΔΕΝ φαινόταν έτσι. Αυτό θέλω να πω κι εγώ. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:g, για τον Di Caprio που πάει μόνο με <25 ετών δεσποινίδες τι έχεις να παραθέσεις?

Εντος κανονα. Στο κατω οριο του κανονα βεβαια :s_cool

Εχω βγαλει εναν κανονα που ισχυει για μενα (πανω-ΚΑΤΩ :shifty: ) και για καμποσους που ξερω...

1/2 + 10. Δηλαδη οσο χρονωνε ειναι ο αντρας το διαιρεις στα 2, βαζεις +10 χρονια και βρισκεις την ιδανικη ηλικια της συντροφου!

Οταν εισαι πιτσιρικας στα 16 ψαχνεις καμια 18χρονη
Εισαι 20 και ψαχνεις για 20χρονη
Στα 40 για 30χρονη
Στα 80 για 50χρονη

Οχι πως εγω που ειμαι 50 πετυχα να ειναι 35χρονη η γυναικα μου, αλλα δε θα με χαλουσε και πολυ κανενα τετοιο "κομματι" στο διαβα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε:Θυμιζω οτι ο Κασσελακης με τον συζυγο του εχουν στοχο να κανουν παιδια οποτε αν δεν αγχωνοντε αυτοι που και κατα φυση ειναι λιγο δυσκολο να κανουν παιδια μονοι τους γιατι να αγχωνοντε αλλα ζευγαρια που εχουν και την ανατομια να κανουν μονοι τους παιδια.

Δηλ ποια αναγκη θα αισθανθει καποιος για να γινει γονεας;

Σε ποιόν κόσμο ζεις; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By GTS
markvag έγραψε:
GTS έγραψε:Θυμιζω οτι ο Κασσελακης με τον συζυγο του εχουν στοχο να κανουν παιδια οποτε αν δεν αγχωνοντε αυτοι που και κατα φυση ειναι λιγο δυσκολο να κανουν παιδια μονοι τους γιατι να αγχωνοντε αλλα ζευγαρια που εχουν και την ανατομια να κανουν μονοι τους παιδια.

Τι εννοείς; Στην Αθήνα είμαι; Είπα κάτι λάθος; Δηλ Εσυ πιστεύεις οτι ο σύζυγος του Κασσελακη μπορεί να αποκτήσει παιδί μαζί του χωρίς να εμπλακεί τρίτο πρόσωπο;

< >
Άβαταρ μέλους
By Pans
markvag έγραψε:

Στον ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ σίγουρα.
Εσύ τι θέλεις?
Γονέας Α Γονέας Βου?
Καταλάβαμε :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836104 Ηταφι ελπίζω να συνειδητοποιείς σε ποιο σακούλι οδευεις ολοταχώς.

Να στο πω απλά.

Θα κοιταζομουν στον καθρέπτη :shifty: :shifty: αν μου έκαναν συν ένα κάτι ΓκεαΚουληδες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Pans έγραψε:
Εσύ τι θέλεις?
Γονέας Α Γονέας Βου?

Τι είναι φυσιολογικό για εσένα;

Ο Λιγνάδης, ο Μίχος, ο Γεωργιάδης και υπουργοί που την πέφτουν στη Τζεφ ας πούμε ;

Το γονέας α και β γιατί σε ενοχλεί; Στον κ@λο σου μπαίνει; ή φοβάσαι ότι είναι κολλητικο;

Α και που'στε:

Μια χαρακτηριστική πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2] υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.

https://www.o-klooun.com/anadimosiefsei ... kes-taseis
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Pans έγραψε:
markvag έγραψε:

Εσύ τι θέλεις?
Γονέας Α Γονέας Βου?

Στο φυσιολογικό κόσμο υπάρχει η ομοφυλοφιλία.
Αλήθεια, τι καταλάβαμε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
NickTG έγραψε:
Pans έγραψε:
markvag έγραψε:

Εσύ τι θέλεις?
Γονέας Α Γονέας Βου?

Στο φυσιολογικό κόσμο υπάρχει η ομοφυλοφιλία.
Αλήθεια, τι καταλάβαμε? :hmmm:

Στον φυσιολογικό κόσμο με βάση αυτά που παρατηρώ σε παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές και όπου αλλού συναγελάζονται πιτσιρίκια, αλλά και από τα καθημερινά αστυνομικά ρεπορτάζ, αυτό που θα φάει στη μάπα η ελληνική κενωνία προσεχώς από τα φυντάνια που ανθίζουν σε "φυσιολογικούς" ετερόφυλους γονείς, δεν θα έχει προηγούμενο. Μπροστά του η Ντανιέλα και η κλιματική αλλαγή δεν φτουράνε μία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#836146 Εικόνα

:s_omg :s_omg

Ετσι, φόρα παρτίδα στα πρωτοσέλιδα οι ανωμαλίες.

Σαπίλα, έχουν ισοπεδωθεί όλα. Διαβάζουν και μικρά παιδιά. :x