Pans έγραψε:Ferrari νικη![]()
![]()
Κέρδισε κάποιος άλλος και βλέπω χαρά.
Απο Σουζουκα μέσα τα κεφάλια
Smooth operatoooorrrrrrrr
Pans έγραψε:Ferrari νικη![]()
![]()

Sijune21 έγραψε:To oνειρο να οδηγησεις για τη Ferrari,για κανενα οδηγο τα τελευταια 20 χρονια,δεν στεφτηκε με επιτυχια.
Και μια χαρά πέρασε και ο Massa, παίρνοντας νίκες που δεν θα έβλεπε αλλού και κυρίως συνεισφέροντας σε 2 ΠΠΚ!!!Giuseppe Busso έγραψε:Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Κόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην πλ.Αριστοτέλους και πανηγυρίζει για τη νίκη του Κάρλος.
Δία φχαριστώ για την πλεροφορία.
Corto Maltese έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Κόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην πλ.Αριστοτέλους και πανηγυρίζει για τη νίκη του Κάρλος.
Δία φχαριστώ για την πλεροφορία.
Εδώ δίπλα τον έχω![]()
Μεγάλη νίκη, έσπασε η ξεφτίλα της Ρεντ Μπουλ. Εννοείται πως όταν πας για τη νίκη της σεζόν πας με αυτόν που είναι μπροστά, ας ήταν μπροστά ο Λεκλέρ. Από ότι φάνηκε ήταν όλα μιλημένα από πριν, δεν ακούστηκε το παραμικρό. Βέβαια από τον Ράσελ λίγο φάνηκε ότι έχουν πάρει στο ψιλό τα radio του Σάινθ αλλά εντάξει όλα στο παιχνίδι είναι.
Από την άλλη βέβαια ήταν δεδομένο ότι ο Λεκλέρ δε θα έδινε καμία μάχη με τις Μερκ, πρέπει να τα περιμένουν αυτά. Από εδώ και μπροστά αφού ήρθε η νίκη και έφυγε το μεγάλο άγχος, πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Πως και με ποιον θα πορευθούμε. Τα λάθη κόβονται, χέρια φυτρώνουν;
Του χρόνου μπορεί να είναι ο Λεκλέρ, δεν προδικάζω. Φέτος όμως καλούτσικα τα πάει ο Ισπανός.rafi έγραψε:Μπράβο και στον αντιπαθητικό και αργό Σαινθ ο οποίος τουλάχιστον έχει μυαλό.
Yugo_para_siempre έγραψε:Ο Ράσελ τα γάμησε όλα για το τίποτα. Ένα πολύ καλό αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να στρώσει.
Ολοι οι υπολοιποι βεβαια εστριψαν προσεκτικα χωρις κανενα προβλημα.
g8777 έγραψε:Του αντμιν μετραει για 100, καλυφθηκα.Crazy love στου G
(Τα κατο του Θειου Νωντα σας τα χαριζω, να πατε να αγορασετε το Live στου Ζωγραφου μπας και ξεστραβωθειτε)

Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]