Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#834127 Δεν μου άρεσε που μόλις διαπίστωσα την κλοπή τιμονιού από smart!!! Έξω από το σπίτι διέρρηξαν την κλειδαριά! Και το πήραν, αν και στην ουσία ήταν κάτι παλιό.

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#834130 Τι τιμόνι ήταν; Αυτό με τα αυτάκια για τις ταχύτητες ή το απλό; 450 smart;
Για μερική κλοπή έχουμε κάλυψη;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834142 Γιατί το άλλαξες;

Σε μπέρδεψε κανείς με τον πολιτικό ή τον καλαθοσφαιριστή;
Άβαταρ μέλους
By 224v
Scotch έγραψε:Τι τιμόνι ήταν; Αυτό με τα αυτάκια για τις ταχύτητες ή το απλό; 450 smart;
Για μερική κλοπή έχουμε κάλυψη;

< >
Δεκέμβρης του 07!!! Ένα σκέτο ξεφτίσμενο τιμόνι!!! Κάνει 50ευρω μτχ.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Δε μου αρεσει ο PaNick67. Προτιμω τον παλιο-καλο Νικολαο :s_yes

Ασε που τωρα ο μονος "επωνυμος" του φορουμ ειναι ο Χρήστος Λάππας :lipsealed:

Μου θυμίζει τον Πανίκα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
224v έγραψε:Δεκέμβρης του 07!!! Ένα σκέτο ξεφτίσμενο τιμόνι!!! Κάνει 50ευρω μτχ..

ταμαμ 1-2 δόσεις για ένα πρεζόνι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#835530 Μ'αρέσει που βγήκε 1ος ο Κασσελάκης και επιβεβαίωσε το πόσο φουρνέλο κόμμα είναι-ήταν ο τσίριζας. Τώρα το μόνο που λείπει είναι να δώσει ο Κούλης το μισό Αιγαίο στους Τούρκοι για να κυβερνήσει ο Αμερικάνος αδελφός.
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:Ναι καλά ευτυχώς που ΛΟΑΤΚΙ & ΡΟΜΑ,έκαναν την δουλίτσα των Αμερικανών

.

50 χρόνια Πραγματικός Οδηγός, τί δεν διδάχθήκαμε.

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Serf έγραψε:Δηλαδή ο Κυριάκος δεν είναι πλέον ο αγαπητός των ΗΠΑμερικάνων;

Και ο Γιωργάκης αγαπητός τους ήταν αλλά από τη στιγμή που εκτέλεσε την αποστολή του να μας βάλει στο ΔΝΤ και τον ξεσκέπασε ο Στρος-Καν , δεν ήταν πλέον αγαπητός του λαού. Οπότε έβαλαν σε εφαρμογή το επόμενο πρότζεκτ με αγαπημένο τον Τσιπρίνιο. Όταν τους έκανε τη δουλειά αλλά κάηκε εφηύραν το Κασσελακη που κάποια στιγμή θα αντικαταστήσει το Κούλη . επειδή το Κούλη θα έχει καεί κι αυτό με τη σειρά του για να εξυπηρετήσει τα Αμ.συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#835587 Εχω μπερδευτει λιγο ρε μουσατε. Μπορεις να μας κανεις ενα εξελακι με τρεις στηλες να ξερουμε ποιοι ειναι πραχτορες, ποιοι στημενοι και ποιοι ντοπε?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835589 Και μην ξεχάσεις μια στήλη με πληροφορίες για το τίνος είναι πράκτορες, πχ ΗΠΑ, Ισραήλ (μασονοεβραίοι), Ρωσία (πουτινάκια), ΕΕ (γερμανοτσολιάδες), ΔΝΤ (τρόικα εσωτερικού) κλπ κλπ.