Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#834678 Απλά δεν φόραγα το σκαρπινι &| μωρμλκες για μα κάνω !%..
μύτη τακούνι§✓.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:https://maps.app.goo.gl/kaEDrh6N38RsYBVz7

Βρείτε πού είχε παρκάρει το φορτηγάκι του για να ξεφορτώσει το πουτανοπλυμμα ο μανάβης σήμερα πρωί και σας δίνω σχέδιο μονοθεσίου για 20 σερί κούπες στην φόρμουλα ένα.

Κατεβάζω τζάμι.

"Σοβαρά τώρα; Μας κάνεις πλάκα!"

Κατεβαίνει από το μπουρδέλο του,μου δίνει οδηγίες πώς να χωθώ από δεξιά για να πάρω ανοικτή στροφή. :s_rofl

Γτχσας για χοιρογαμηδες. :lol:

Αν δεν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στη διασταύρωση, για τη μέγιστη δυνατή ενόχληση, θα απογοητευτώ σφόδρα.

Χθες, ευτυχώς ήμουν πεζός, σε στενό που βγαίνει σε κεντρικό δρόμο της εξωτικής Δράμας, αιθέρια ύπαρξη ΠΟΛΛΩΝ Μαΐων με Hyundai Patos, σταματάει στη διασταύρωση με τον κεντρικό, για να μιλήσει με μία άλλη αιθέρια ύπαρξη, ακόμα περισσότερων Μαΐων. :inlove: Από πίσω μαζεύτηκαν 2 αμάξια, στην αρχή δεν έκαναν κάτι, φαντάζομαι πως δεν κατάλαβαν ότι είχαμε διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Ευτυχώς, όταν κόρναραν οι από πίσω, οι κυρίες συμφώνησαν άμεσα να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις σε πιο κατάλληλο περιβάλλον και ξεμπλόκαρε ο δρόμος. Γιατί άλλοι ενοχλούνται κιόλας που έχεις το θράσος να ζητήσεις να μην κλείνουν το δρόμο για να πουν τα νέα από το χωριό! :inlove:

Κερασάκι στην τούρτα μοτοσυκλετιστής της αστυνομίας την προηγούμενη εβδομάδα, που ανέλυε κάτι με φίλο του, οδηγό Peugeot 106 Rallye. Σταματημένοι και οι δύο στο κόκκινο, ΟΚ εδώ, απλά ο αστυνομικός ως παράδειγμα προς την κοινωνία που αποτελεί ήταν στο αντίθετο ρεύμα. Ούτε καν απλά να πατάει τη διαχωριστική, όλος στο αντίθετο ρεύμα. :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#835250 Ντωμεταξυ αυτος το παρκαρε αλφαδια το κτηνος του. Αυτη αφησε μισο στρεμα χωρο απο την αλλη μερια και πηγε και κολλησε στην κιτρινη γραμμη.

Τυχερουλα ειναι που επεσε σε μαλθακο ομως :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Ντωμεταξυ αυτος το παρκαρε αλφαδια το κτηνος του. Αυτη αφησε μισο στρεμα χωρο απο την αλλη μερια και πηγε και κολλησε στην κιτρινη γραμμη.

Τυχερουλα ειναι που επεσε σε μαλθακο ομως :s_empathy

Δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια σεζόν "Οικογενειακές Ιστορίες" την έχω πετύχει... :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836348 Περνούσα σήμερα από Λεωφ. Δημοκρατίας Μελίσσια και πήγα να παρκάρω δίπλα από ένα διαγνωστικό κέντρο, μπροστά από ένα μαγαζί που επισκευάζει μηχανές.
Βγαίνει αμέσως ο ιδιοκτήτης του συνεργείου και με ρωτάει τι θέλω.
Αφού βεβαιώνεται ότι δεν ήμουν πιθανός πελάτης του, τέρμα οι ευγένειες, τέρμα τα χαμόγελα, μου λέει να φύγω, να μην παρκάρω εκεί.
(είχε καταλάβει το χώρο με δυο χρέπια μηχανάκια που τα 'χε βάλει στο δρόμο ώστε να εμποδίζει όποιον θέλει να παρκάρει, συνηθισμένο κόλπο)

Του λέω έχετε αγοράσει το δρόμο;
Μου λέει κοίτα να δεις έχω πενήντα αυτοκίνητα κάτω, δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον καθένα. Εγώ 'μαι παλιός εδώ.
Α...είσαι και παλιός του λέω...
Πάω και παρκάρω πιο πέρα αλλά η όλη φάση με χάλασε πολύ.

Θα μου πείτε, η κατάληψη των δρόμων από τους μαγαζάτορες ως πάρκινγκ για τους πελάτες με το 'έτσι θέλω' είναι ότι πιο συνηθισμένο στη χώρα (ο Θεός να την κάνει)...
Αηδία....
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#836349 Έννοια σου και κάποια στιγμή στη θέση σου θα βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για τον σιάξει.
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836351 Μπα είναι πολλά χρόνια αυτός εκεί, δεν τον πειράζει κανένας. Το είπε κι ο ίδιος 'είμαι παλιός εδώ'.
Εξάλλου είναι ότι πιο συνηθισμένο αυτό που κάνει και πολλοί το βρίσκουν και...φυσιολογικό!!

Και μιας και ανέφερες "το κατάλληλο πρόσωπο για τον σιάξει"...κατά καιρούς σε αυτή τη διαδρομή παίρνω μαζί ένα συνάδελφο από τη δουλειά.
Αυτός κουβαλάει πάντα κάτι φονικό μαζί του, πχ ψαροντούφεκο ( :lol: ), κάτι μαχαίρια φονικά που έχουν οι κυνηγοί, ακόμα και..όπλο!!!
(γι αυτό τον αποφεύγω)
Αν τον είχα μαζί μου τι θα γινότανε;
Ου μπλέξεις.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#836352 Συνήθως τα συνεργεία έχουν άδεια χρήσης εισόδου εξόδου στο πεζοδρόμιο. Πως αλλιώς θα μπει το αυτοκίνητο / μηχανάκι στο κατάστημα;
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#836353 Όσα έχουν άδεια αναγράφουν και τον αριθμό αδείας γι αυτό το λόγο, για να μην τους λένε τίποτα.
Αυτός δεν έχει.
Ούτε κι επικαλέστηκε καμιά άδεια.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#836354 Μικροπράγματα που θα έπρεπε να λύνονται με ένα απλό τηλεφώνημα στην αστυνομία, μας οδηγούν στο να λογομαχούμε με τον κάθε ένα που την είδε ότι του ανήκει ένα κομμάτι του δρόμου