Πάντως ξέρω άτομα που δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη και δεν είναι χαζοί.
Αντιθέτως, μια χαρά τα καταφέρνουν πουλώντας αριστερίλα, είναι ευκολοπούλητο προϊόν.
Anonymous Founder έγραψε:Μην τα ξαναλέμε. Μόνον όσοι στηρίζουν Μητσοτάκη είναι έξυπνοι σ'αυτή την χώρα. Οι υπόλοιποι είναι ΟΛΟΙ ηλίθιοι.
leobsch έγραψε:Αλλά ξέρω και άτομα που δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη και είναι χαζοί.
g8777 έγραψε:ΗΦ.
Σε λέει ηλίθιο.
Ζήτα μου δημοσίως συγγνώμη.
leobsch έγραψε:PaNick67 έγραψε:224v έγραψε:Μα κάθε φορά κρίνουμε τον συρφετο των αριστων που εκλεγεί ο ελληνικός λαός!!! Δημοκρατικά. Ενοχλεί τώρα που τον εξέλεξε με 41%??? Ξυδακι, και υπόμονη.
Όσα και να γράφονται εδώ μέσα για την ΝΔ, κανείς πιστεύω από τους γνωστούς οπαδούς της εδώ δεν θα αλλάξει ψήφο. Οπότε. Μονοι σας τα γράφετε και μόνοι σας αυτοικανοποιησθε, για το πόσο ωραία τα λέτε!!!
.
Δεν ενοχλει καθολου το τι ψηφισε ο Ελληνικος λαος. Μα καθολου ομως. Απλα κρινουμε αυτα που βλεπουμε.
Αν μαλιστα το 41% ανηκει στους εχοντες, πολυ καλα εκαναν. Αν ομως δεν ανηκει τοτε ισχυει η ρηση του Μποδοσακη: "Αν εγω κι ενας εργατης μου ψηφιζουμε το ιδιο κομμα, τοτε καποιος απο τους δυο μας ειναι ηλιθιος και εγω εχω αποδειξει οτι δεν ειμαι".
Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα,.
Άρα κι όσοι στήριξαν το ίδιο με την Αγγελοπούλου και είναι φτωχοί, είναι ηλίθιοι.
Αυτή έχει αποδείξει ότι δεν είναι.
Το αυτό και για όσους ψηφίζουν το ίδιο με τον Κόκκαλη.
αν μολις έχασες τις δηλώσεις της Ειρήνης Αγαπηδάκη.
Anonymous Founder έγραψε:@Χρήστος Λάππας
Το παραπάνω ποστ θα είχε κάποιο νόημα, αν υπήρχε συνέχεια. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν στο Μάτι η κριτική ήταν αντίστοιχη.
Εδώ όχι μόνον δεν είναι αντίστοιχη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Όλα είναι καλώς καμωμένα στην Ελλάδα, άρα ασχοληθούμε με την Λιβυή και το Μαρόκο.![]()
Ειδικά εσύ Χρήστο Λάππα, σκέψου πως ακόμη και όταν κάνεις report κάποιο μήνυμα, αφορά ΠΑΝΤΑ μόνον τους "αριστερούληδες". Δηλαδή έχει μπει ο δεξιός κάφρος, έχει πει την μέγιστη ανεπίτρεπτη @@ριά, του απαντάει ο αριστερός με καφρίλα, κι εσύ ριπορτάρεις μόνον τον δεύτερο, ΠΟΤΕ τον πρώτο.
ΜΑ ΠΟΤΕ.
Και μετά, κατηγορείς ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, πως πολιτικοποιούν την συζήτηση...![]()
![]()
[Admin]
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν νομίζεις ότι οι απλοί χρήστες του forum είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αστυνόμευση κάνοντας report σε ό,τι είναι στραβό, νομίζω ότι κάτι έχεις καταλάβει λάθος για την διάκριση μεταξύ χρηστών και συντονιστών. Ένας απλός χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με οτιδήποτε γράφεται. Δεν είναι ούτε ο ρόλος του, ούτε η δουλειά του, ούτε υποχρέωση του. Έχει παρόλα αυτά κάθε δικαίωμα να επισημαίνει τις παραβιάσεις του κανονισμού που τον ενόχλησαν και να ζητήσει την τήρηση του.
Αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν ΚΑΘΕ μήνυμα και να επεμβαίνουν σε οτιδήποτε παραβιάζει τον κανονισμό δεν είναι οι απλοί χρήστες. Είναι οι συντονιστές.
Παρεμπιπτόντως, μια και το ανέφερες, θέλεις στα αλήθεια να μιλήσουμε για report? Τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα γιατί σέβομαι τον κανονισμό που αναφέρει ότι δεν κρίνουμε τις αποφάσεις των συντονιστών. Ξέρεις όμως πόσες φορές είχαμε warn σε χρήστη επειδή έγραψε κάτι προσβλητικό για εμένα συγκεκριμένα;
Να σε βοηθήσω ή το ξέρεις από μόνος σου;
Καταλαβαίνω την απροθυμία να πέσει warn σε χρήστη που τα χώνει σε κάποιον του οποίου οι απόψεις μας είναι απεχθείς, αλλά τουλάχιστον ας κρατάμε λίγο τα προσχήματα, ε;
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]