Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#835218 Δεν ξέρω πως προκύπτει αυτό, αλλά αφού το λες κάτι θα ξέρεις.
Πάντως ξέρω άτομα που δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη και δεν είναι χαζοί.
Αντιθέτως, μια χαρά τα καταφέρνουν πουλώντας αριστερίλα, είναι ευκολοπούλητο προϊόν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Μην τα ξαναλέμε. Μόνον όσοι στηρίζουν Μητσοτάκη είναι έξυπνοι σ'αυτή την χώρα. Οι υπόλοιποι είναι ΟΛΟΙ ηλίθιοι.

Μπορει να πασχουν απο το συνδρομο της Στοκχολμης και να εχουν ερωτευτει το βιαστη τους οσοι ψηφιζουν Κουλη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
leobsch έγραψε:Αλλά ξέρω και άτομα που δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη και είναι χαζοί.

Κι εγω ξερω μερικους ενηλικους, με μυαλο ανηλικων. Οπως επισης κι ο Κορτο ξερει κατι τετοιους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#835222 Δεν ξέρω αν είναι ηλίθιοι (λογικά κάποιοι θα είναι), σίγουρα όμως αυτοί που γράφουν εδώ είναι εμμονικοί.

Σε κάθε, και μιλάμε ΣΕ ΚΑΘΕ νήμα, θα αναφέρουν το 41%, το Μάτι, κλπ. Έχουμε φτάσει δε σε σημείο να μην μπορούμε να αναφέρουμε φυσικές καταστροφές που στοιχίζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές γιατί κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει προσπάθεια "ξεπλύματος".

Αν είχαμε σεισμό με νεκρούς στην Ελλάδα φέτος, φαντάζομαι ότι και οι αναφορές στους νεκρούς της Τουρκίας θα ήταν ταμπού για το Petrolheads.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835226 @Χρήστος Λάππας
Το παραπάνω ποστ θα είχε κάποιο νόημα, αν υπήρχε συνέχεια. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν στο Μάτι η κριτική ήταν αντίστοιχη.
Εδώ όχι μόνον δεν είναι αντίστοιχη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Όλα είναι καλώς καμωμένα στην Ελλάδα, άρα ασχοληθούμε με την Λιβυή και το Μαρόκο. :ninja:

Ειδικά εσύ Χρήστο Λάππα, σκέψου πως ακόμη και όταν κάνεις report κάποιο μήνυμα, αφορά ΠΑΝΤΑ μόνον τους "αριστερούληδες". Δηλαδή έχει μπει ο δεξιός κάφρος, έχει πει την μέγιστη ανεπίτρεπτη @@ριά, του απαντάει ο αριστερός με καφρίλα, κι εσύ ριπορτάρεις μόνον τον δεύτερο, ΠΟΤΕ τον πρώτο.
ΜΑ ΠΟΤΕ.

Και μετά, κατηγορείς ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, πως πολιτικοποιούν την συζήτηση... :s_hang :s_shout

g8777 έγραψε:ΗΦ.

Σε λέει ηλίθιο.

Ζήτα μου δημοσίως συγγνώμη. :shifty:

Θα ήμουν ηλίθιος αν απαντούσα στο ίδιο ύφος. :s_hang :s_blush
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
leobsch έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
224v έγραψε:Μα κάθε φορά κρίνουμε τον συρφετο των αριστων που εκλεγεί ο ελληνικός λαός!!! Δημοκρατικά. Ενοχλεί τώρα που τον εξέλεξε με 41%??? Ξυδακι, και υπόμονη.
Όσα και να γράφονται εδώ μέσα για την ΝΔ, κανείς πιστεύω από τους γνωστούς οπαδούς της εδώ δεν θα αλλάξει ψήφο. Οπότε. Μονοι σας τα γράφετε και μόνοι σας αυτοικανοποιησθε, για το πόσο ωραία τα λέτε!!!

.

Δεν ενοχλει καθολου το τι ψηφισε ο Ελληνικος λαος. Μα καθολου ομως. Απλα κρινουμε αυτα που βλεπουμε.

Αν μαλιστα το 41% ανηκει στους εχοντες, πολυ καλα εκαναν. Αν ομως δεν ανηκει τοτε ισχυει η ρηση του Μποδοσακη: "Αν εγω κι ενας εργατης μου ψηφιζουμε το ιδιο κομμα, τοτε καποιος απο τους δυο μας ειναι ηλιθιος και εγω εχω αποδειξει οτι δεν ειμαι".

Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα,.
Άρα κι όσοι στήριξαν το ίδιο με την Αγγελοπούλου και είναι φτωχοί, είναι ηλίθιοι.
Αυτή έχει αποδείξει ότι δεν είναι.

Το αυτό και για όσους ψηφίζουν το ίδιο με τον Κόκκαλη.

Η Γιαννα δεν ειναι εξυπνη, το να τρως τα λεφτα του ανδρα σου δεν ειναι εξυπναδα, ειναι πονηρια

Αλλο;

Edit

Μιας και εδω ειναι το τοπικο του καιρου, εχει πλακα με μερικους. Μια βδομαδα πνιγοταν η Ελλαδα και σχολιο δεν ειχαν να κανουν, μολις η κακοκαιρια πηγε στην Αφρικη και τα ισοπεδωσε ολα, μας γεμισαν με ποστ.

Το γεγονος ομως οτι ειναι ακυρο να συγκρινεις μια χωρα στην Ευρωπη, στην ΕΕ, απο τις ανεπτυγμενες, με χωρες του 3ου κοσμου μεσα σε εμφυλιο, κλπ δεν τους περασε απο το μυαλο. Ποσο μαλλον να επιχαιρεις που εκει ειχαν χιλιαδες νεκρους εδω ομως οχι. Αυτο ελλειπε
Τελευταία επεξεργασία από PaNick67 και 15 Σεπ 2023, 18:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835228 @ ηφ

Ηλίθιος θα είσαι :shifty: αν μολις έχασες τις δηλώσεις της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

:s_rofl

Τώρα όσον αφορά τον professore.

Είναι ότι ένα κουβάρι σπάγγος για έναν γάτο.
Τον χρησιμοποιεί για να ξύνει τα παπαρια του.

Δείτε το πριν το κατεβάσουν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#835233 Προτείνω να ανοίξουμε ένα τοπικό με τίτλο "Θεομηνίες: σεισμοι, πλημμύρες, πυρκαγιές διεθνώς" για να γράφουν όσοι ενδιαφέρονται σχετικά.

Ας αφήσουμε τα σχετικά τοπικς μόνο για τη χώρα μας όπου και υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:@Χρήστος Λάππας
Το παραπάνω ποστ θα είχε κάποιο νόημα, αν υπήρχε συνέχεια. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν στο Μάτι η κριτική ήταν αντίστοιχη.
Εδώ όχι μόνον δεν είναι αντίστοιχη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Όλα είναι καλώς καμωμένα στην Ελλάδα, άρα ασχοληθούμε με την Λιβυή και το Μαρόκο. :ninja:

Ειδικά εσύ Χρήστο Λάππα, σκέψου πως ακόμη και όταν κάνεις report κάποιο μήνυμα, αφορά ΠΑΝΤΑ μόνον τους "αριστερούληδες". Δηλαδή έχει μπει ο δεξιός κάφρος, έχει πει την μέγιστη ανεπίτρεπτη @@ριά, του απαντάει ο αριστερός με καφρίλα, κι εσύ ριπορτάρεις μόνον τον δεύτερο, ΠΟΤΕ τον πρώτο.
ΜΑ ΠΟΤΕ.

Και μετά, κατηγορείς ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, πως πολιτικοποιούν την συζήτηση... :s_hang :s_shout

Δεν κατηγορώ κανένα και για τίποτα, επισημαίνω το προφανές. Κάθε θέμα έχει την ίδια επωδό. 41 τακατό, ο κουλής κλπ.
Επίσης, θα δυσκολευτείς να βρεις μήνυμα μου στο οποίο αναφέρομαι απαξιωτικά σε "αριστερούληδες, Ζαίους, φιλελέδες" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. (Δυστυχώς), δεν είμαι στην εφηβεία και δεν νιώθω πια την ανάγκη για τέτοιο επίπεδο συζήτησης.

Αν νομίζεις ότι οι απλοί χρήστες του forum είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αστυνόμευση κάνοντας report σε ό,τι είναι στραβό, νομίζω ότι κάτι έχεις καταλάβει λάθος για την διάκριση μεταξύ χρηστών και συντονιστών. Ένας απλός χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με οτιδήποτε γράφεται. Δεν είναι ούτε ο ρόλος του, ούτε η δουλειά του, ούτε υποχρέωση του. Έχει παρόλα αυτά κάθε δικαίωμα να επισημαίνει τις παραβιάσεις του κανονισμού που τον ενόχλησαν και να ζητήσει την τήρηση του.
Αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν ΚΑΘΕ μήνυμα και να επεμβαίνουν σε οτιδήποτε παραβιάζει τον κανονισμό δεν είναι οι απλοί χρήστες. Είναι οι συντονιστές.

Παρεμπιπτόντως, μια και το ανέφερες, θέλεις στα αλήθεια να μιλήσουμε για report? Τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα γιατί σέβομαι τον κανονισμό που αναφέρει ότι δεν κρίνουμε τις αποφάσεις των συντονιστών. Ξέρεις όμως πόσες φορές είχαμε warn σε χρήστη επειδή έγραψε κάτι προσβλητικό για εμένα συγκεκριμένα;

Να σε βοηθήσω ή το ξέρεις από μόνος σου;

Καταλαβαίνω την απροθυμία να πέσει warn σε χρήστη που τα χώνει σε κάποιον του οποίου οι απόψεις μας είναι απεχθείς, αλλά τουλάχιστον ας κρατάμε λίγο τα προσχήματα, ε;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#835238 Αυτα απο χρηστη που εχει την απαιτηση να μην παραποιουμε το ονοματεπωνυμο του. Και το καταφερνει. :s_airkiss

Λαππα θα στο πω ευθεως.

edit mod.+warn, για να ταιριάξει με το παράσημο. :roll: [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν νομίζεις ότι οι απλοί χρήστες του forum είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αστυνόμευση κάνοντας report σε ό,τι είναι στραβό, νομίζω ότι κάτι έχεις καταλάβει λάθος για την διάκριση μεταξύ χρηστών και συντονιστών. Ένας απλός χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με οτιδήποτε γράφεται. Δεν είναι ούτε ο ρόλος του, ούτε η δουλειά του, ούτε υποχρέωση του. Έχει παρόλα αυτά κάθε δικαίωμα να επισημαίνει τις παραβιάσεις του κανονισμού που τον ενόχλησαν και να ζητήσει την τήρηση του.
Αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν ΚΑΘΕ μήνυμα και να επεμβαίνουν σε οτιδήποτε παραβιάζει τον κανονισμό δεν είναι οι απλοί χρήστες. Είναι οι συντονιστές.

Παρεμπιπτόντως, μια και το ανέφερες, θέλεις στα αλήθεια να μιλήσουμε για report? Τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα γιατί σέβομαι τον κανονισμό που αναφέρει ότι δεν κρίνουμε τις αποφάσεις των συντονιστών. Ξέρεις όμως πόσες φορές είχαμε warn σε χρήστη επειδή έγραψε κάτι προσβλητικό για εμένα συγκεκριμένα;

Να σε βοηθήσω ή το ξέρεις από μόνος σου;

Καταλαβαίνω την απροθυμία να πέσει warn σε χρήστη που τα χώνει σε κάποιον του οποίου οι απόψεις μας είναι απεχθείς, αλλά τουλάχιστον ας κρατάμε λίγο τα προσχήματα, ε;

Μια χαρά κρατιούνται τα προσχήματα και με το παραπάνω. Ακριβώς επειδή κρατιούνται τα προσχήματα, έχει γίνει αρκετές φορές συντονισμός σε αναφορές σου, αλλά προφανώς, επειδή μόνος σου λες πως δεν είσαι υποχρεωμένος να κρατάς τα προσχήματα και ριπορτάρεις ό,τι γουστάρεις, σε αυτές τις περιπτώσεις, και οι συντονιστές φέρονται αναλόγως.

Όταν λοιπόν βλέπω στοχευμένο ριπόρτ, αντίστοιχα ή θα το αγνοήσω, ή αν έχω όρεξη θα σβήσω και τα υπόλοιπα.

Όπως λες μεγάλα (δυστυχώς) παιδιά είμαστε όλοι και δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν λοιπόν εσύ δεν κάνεις τα ριπόρτ σωστά (δηλαδή να αναφέρεις όλα τα ποστ εκτός κανονισμού, και όχι αυτά που "τιμωρούν" μόνον όσους δεν γουστάρεις), μην απαιτείς και οι υπόλοιποι να σε ακολουθήσουν σε αυτό το μονοπάτι.

Γενικώς λοιπόν, τα υπονοούμενα πως δεν γίνεται σωστός συντονισμός, γιατί δεν... τιμωρούμε πάντα αυτούς που δεν γουστάρεις, είναι αστειότητες. Αυτό που θέλεις, δεν είναι συντονισμός. Κάνε την σωστή αναφορά λοιπόν την επόμενη φορά, αναφέροντας όλα τα μηνύματα εκτός κανονισμού της συζήτησης, και όχι αυτών που αντιπαθείς (ή θεωρείς πολύ αριστερούς δεν ξέρω... ) και αν δεν αντιδράσουμε σωστά, παραπονιέσαι. Μέχρι τότε, δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#835243 Θα περόμενα ότι είναι αυτονόητο και ότι ο διαχειριστής πιο πολύ από τον καθένα θα το γνώριζε, αλλά προφανώς πρέπει να το εξηγήσω:

Δεν είναι δουλειά -πόσο μάλλον υποχρέωση- των χρηστών να αστυνομεύουν τα μηνύματα του forum.

Το καταλαβαίνουμε αυτό;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ να αστυνομεύουν όλα τα μηνύματα του forum.

Για αυτό έχεις επιλέξει κάποιους συντονιστές οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να σε βοηθήσουν και οφείλουν -πρόσεξε, δεν έχουν απλά το δικαίωμα- ΟΦΕΙΛΟΥΝ να να το κάνουν και να επιβάλουν τον κανονισμό στους χρήστες που ξεφεύγουν από τα σαφή πλαίσια που αυτός ορίζει.

Αυτά που μου γράφεις θα είχαν νόημα μόνο αν ήμουν συντονιστής σου και μεροληπτούσα δείχνοντας ανοχή και κατανόηση προς την μια πλευρά και αυξημένη αυστηρότητα προς την άλλη.
Τώρα που απευθύνεσαι σε ένα απλό χρήστη, δεν έχουν καμία απολύτως λογική.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835248 Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω : οι συντονιστές έχουν αναλάβει εθελοντικά να βοηθάνε την συζήτηση και να προστατεύουν το φόρουμ και τα μέλη του από χοντράδες.

Δεν έχουν αναλάβει να τιμωρούν επιλεκτικά αυτούς που δεν γουστάρεις.

Κανείς επίσης δεν οφείλει τίποτε απολύτως και σε κανέναν. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο παραπονιέσαι ειδικά εσύ : όχι μόνον γίνεται συντονισμός σε αρκετές από τις αναφορές σου, αλλά διαρκώς ασχολούμαι προσωπικά με αυτόματες διορθώσεις στο nickname σου, βάζοντας rules.
Θεωρώ πως είμαστε άψογοι και δίκαιοι απέναντί σου, ασφαλώς δεν σημαίνει πως θα κάνουμε κάθε φορά ό,τι θέλεις, αλίμονο.

Over and out. :adminpower: