PaNick67 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:H Αγχίαλος κι αυτή άψογη, το Στεφανοβίκιο επίσης, όλα είναι τέλεια.
Ναι ρε, τι δεν καταλαβαινεις;
Σκανε βομβες αποθηκευμενες με Νατοικο τροπο οι οποιες το εσκασαν για να παρουν αερα. Κολυμπανε τα Χιουι γιατι ειναι παροπλισμενα και εχουν μαθει κολυμπι αφου προερχονται απο τον Χιουι Ντακ![]()
Τα Απατσι δεν μασανε στα νερα μεσα αφου τρωνε βροχη και σπρει απο τον ελικα. ΕΙναι Απατσι -scuba -seals
ΑΛΦΑΔΙΑ λεμε
Όχι ρε συ τα πήγαν σπρώχνοντας τα ελικόπτερα στην Λάρισα και στον Βόλο μετά το κολύμπι, είναι γνωστό οτι παθαίνουν βραχυκύκλωμα ετσι και βραχούν.
Στην Αγχίαλο δε τα έβαλαν στην θέση των κατεστραμένων αποθηκών πυρομαχικών μιας και ισοπεδώθηκαν και τώρα έχει άπλετο χώρο.
Εν τω μεταξύ για τα Μ113 που έστειλαν για να σώσουν κόσμο και θα έπρεπε ολα να επιπλέουν αλλά ζήτημα να τα καταφέρνουν 2-3/40 σε κάθε μονάδα δεν γνωρίζει κανείς
Pans έγραψε:Με το Κασσελάκη θα λυθούν όλα παιδιά!! *
Υπομονή!!
*
Με ένα νόμο και ένα άρθρο ε!!!![]()
![]()
![]()
Ποιος τονε γαμει αυτον; Εκτος του Ταιλερ;
Κατσε πρωτα να γινει αρχηγος, μετα πρωθυπουργος
και βλεπουμε. Μεχρι τοτε ομως κρινουμε τον συρφετο των Αχρηστων που παριστανει τους Αριστους..ΟΚ;
Γιατι χαλεσαι εσυ ετσι;
Fiat Panda 7,6l/100km
Όσα και να γράφονται εδώ μέσα για την ΝΔ, κανείς πιστεύω από τους γνωστούς οπαδούς της εδώ δεν θα αλλάξει ψήφο. Οπότε. Μονοι σας τα γράφετε και μόνοι σας αυτοικανοποιησθε, για το πόσο ωραία τα λέτε!!!
.
Την καλύτερη κυβέρνηση να είχαμε από τους "άλλους" (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Μέρα25, ΚΚΕ, κλπ κλπ) δεν θ'άλλαζε τίποτε.
Μετά από τόσα χρόνια καταστροφής, θα συνεχίσουν να ψηφίζουν και ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Α, και να είναι και περήφανοι γι'αυτό.
224v έγραψε:Μα κάθε φορά κρίνουμε τον συρφετο των αριστων που εκλεγεί ο ελληνικός λαός!!! Δημοκρατικά. Ενοχλεί τώρα που τον εξέλεξε με 41%??? Ξυδακι, και υπόμονη.
Όσα και να γράφονται εδώ μέσα για την ΝΔ, κανείς πιστεύω από τους γνωστούς οπαδούς της εδώ δεν θα αλλάξει ψήφο. Οπότε. Μονοι σας τα γράφετε και μόνοι σας αυτοικανοποιησθε, για το πόσο ωραία τα λέτε!!!
.
Δεν ενοχλει καθολου το τι ψηφισε ο Ελληνικος λαος. Μα καθολου ομως. Απλα κρινουμε αυτα που βλεπουμε.
Αν μαλιστα το 41% ανηκει στους εχοντες, πολυ καλα εκαναν. Αν ομως δεν ανηκει τοτε ισχυει η ρηση του Μποδοσακη: "Αν εγω κι ενας εργατης μου ψηφιζουμε το ιδιο κομμα, τοτε καποιος απο τους δυο μας ειναι ηλιθιος και εγω εχω αποδειξει οτι δεν ειμαι".
Fiat Panda 7,6l/100km
g8777 έγραψε:Με έπεισες.
Πού υπογράφω και πότε γίνομαι συνταγματαρχης;
pm στον ινσάιντερ κι έγινες. Όλα εγώ πχια;
PaNick67 έγραψε:Pans έγραψε:Με το Κασσελάκη θα λυθούν όλα παιδιά!! *
Υπομονή!!
*
![]()
![]()
Ποιος τονε γαμει αυτον; Εκτος του Ταιλερ;![]()
Κατσε πρωτα να γινει αρχηγος, μετα πρωθυπουργοςκαι βλεπουμε.
Μεχρι τοτε ομως κρινουμε τον συρφετο των Αχρηστων που παριστανει τους Αριστους..ΟΚ;
Γιατι χαλεσαι εσυ ετσι;
Από τα παραπάνω γραφόμενα, ποιός πιστεύεις οτι χαλιέται και ποιός οτι κάνει χαβαλέ?
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... ias-daniel
Την νύκτα της Κυριακής, τα δύο φράγματα του Ουάντι Ντέρνα, που κρατούν τα ύδατα του ποταμού που διασχίζει την Ντέρνα, υποχώρησαν. Ισχυρά ρεύματα νερού κατέστρεψαν τις γέφυρες και παρέσυραν ολόκληρες συνοικίες μαζί με τους κατοίκους τους στις δύο όχθες του ποταμού για να καταλήξουν στην θάλασσα
My Flickr
Pans έγραψε:PaNick67 έγραψε:Pans έγραψε:Με το Κασσελάκη θα λυθούν όλα παιδιά!! *
Υπομονή!!
*
![]()
![]()
Ποιος τονε γαμει αυτον; Εκτος του Ταιλερ;![]()
Κατσε πρωτα να γινει αρχηγος, μετα πρωθυπουργοςκαι βλεπουμε.
Μεχρι τοτε ομως κρινουμε τον συρφετο των Αχρηστων που παριστανει τους Αριστους..ΟΚ;
Γιατι χαλεσαι εσυ ετσι;
Από τα παραπάνω γραφόμενα, ποιός πιστεύεις οτι χαλιέται και ποιός οτι κάνει χαβαλέ?![]()
![]()
A κι εσυ πλακα κανεις; Ολα καλα!
Παρομοιως
. Αν τα παρω στα σοβαρα θα σκασω ή θα παω φυλακη.Απλα συνηθως οταν στο ασχετο καποιος πεταει "αλλα για τον Τσιπρα, το Ματι, την Μαρφιν, δεν λετε κατι", σημαινει οτι κατι τον τσουζει εξου και το whataboutism.
Fiat Panda 7,6l/100km
Dimitris_P έγραψε:Γιατί πνίγηκε η Ντέρνα της Λιβύης
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... ias-daniel
Την νύκτα της Κυριακής, τα δύο φράγματα του Ουάντι Ντέρνα, που κρατούν τα ύδατα του ποταμού που διασχίζει την Ντέρνα, υποχώρησαν. Ισχυρά ρεύματα νερού κατέστρεψαν τις γέφυρες και παρέσυραν ολόκληρες συνοικίες μαζί με τους κατοίκους τους στις δύο όχθες του ποταμού για να καταλήξουν στην θάλασσα
Χάζευα χτες το βράδυ βιντεάκι από το Tiktok από κάποιον που τράβηξε από πριν την πλυμμύρα μέχρι το τέλος της. Το τρομακτικό δεν είναι απλά το πως σηκώνονται τα νερά και ξυλώνουν γέφυρες και σπίτια, αλλά ότι όταν τελικά υποχώρησαν, όλες οι πολυκατοικίες που είχαν μείνει να στέκονται ήταν σαν καλύβες του Μεσσολογγίου. Τα νερά είχαν πάρει όλο το χώμα γύρω από τα θεμέλια και τα τσιμέντα έχασκαν στον αέρα.
Η κλίμακα του συμβάντος ήταν απλά αδιανόητη.
Είχε προβλεφθεί καταστροφή στη Θεσσαλία: Από τα 26 αντιπλημμυρικά μέτρα δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το 2018 καταρτίστηκε το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας και προέβλεπε 26 μέτρα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2022 έγινε η πρώτη Έκθεση αξιολόγησης δηλαδή το τι έχει γίνει. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά καθώς κανένα από τα 26 μέτρα δεν είχε υλοποιηθεί.
Τα μέτρα είχαν σχεδιαστεί με βάση κάποια σενάρια. Στη Θεσσαλία τα σενάρια προέβλεπαν υπερχείλιση κεντρικής κοίτης του ποταμού Πηνειού και 12 παραποτάμων. Σε αυτή την περίπτωση θα καλύπτονταν με νερό οικισμοί και καλλιέργειες σε Παλαμά, Αστρίτσα, Μεταμόρφωση, Βλοχό, και πόλη Λάρισας.
https://www.capital.gr/epikairotita/373 ... 1694756627
PaNick67 έγραψε:224v έγραψε:Μα κάθε φορά κρίνουμε τον συρφετο των αριστων που εκλεγεί ο ελληνικός λαός!!! Δημοκρατικά. Ενοχλεί τώρα που τον εξέλεξε με 41%??? Ξυδακι, και υπόμονη.
.
Δεν ενοχλει καθολου το τι ψηφισε ο Ελληνικος λαος. Μα καθολου ομως. Απλα κρινουμε αυτα που βλεπουμε.
Αν μαλιστα το 41% ανηκει στους εχοντες, πολυ καλα εκαναν. Αν ομως δεν ανηκει τοτε ισχυει η ρηση του Μποδοσακη: "Αν εγω κι ενας εργατης μου ψηφιζουμε το ιδιο κομμα, τοτε καποιος απο τους δυο μας ειναι ηλιθιος και εγω εχω αποδειξει οτι δεν ειμαι".
Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα,.
Άρα κι όσοι στήριξαν το ίδιο με την Αγγελοπούλου και είναι φτωχοί, είναι ηλίθιοι.
Αυτή έχει αποδείξει ότι δεν είναι.
Το αυτό και για όσους ψηφίζουν το ίδιο με τον Κόκκαλη.