drdino έγραψε:Λίγο ακόμα και θα φαίνονταν τα φώτα

pik. έγραψε:Μου φαίνεται θα μπω στο κρυφό μενού να βλέπω θερμοκρασία λαδιού
). Πάνω από 100-110 Κελσίου δεν θυμάμαι να το έχω δει:
kostis20 έγραψε:Σε ατμοσφαιρικό η θερμοκρασία λαδιού δεν ανεβαίνει και τόσο εύκολα. Η αντίστοιχη διτούρμπινη 335i είχε θεματάκι με τις θερμοκρασίες λαδιού που ανέβαζε. Αναγκαστήκαν να βάλουν επιπλέον ψυγείο λαδιού και μάλιστα άλλαξαν τη βαθμονόμηση του οργάνου ώστε η μέση της βελόνας να είναι υψηλότερα .
REALZEUS έγραψε:Δηλ, οι τουρμπίνες δεν είναι υδροψυκτες???, και μαζεύουν κάρβουνο εκεί στα ρουλεμάν??kostis20 έγραψε:Σε ατμοσφαιρικό η θερμοκρασία λαδιού δεν ανεβαίνει και τόσο εύκολα. Η αντίστοιχη διτούρμπινη 335i είχε θεματάκι με τις θερμοκρασίες λαδιού που ανέβαζε. Αναγκαστήκαν να βάλουν επιπλέον ψυγείο λαδιού και μάλιστα άλλαξαν τη βαθμονόμηση του οργάνου ώστε η μέση της βελόνας να είναι υψηλότερα .
Για ατμο μιλούσαμε όμως έτσι κι αλλιώς. Στα τούρμπο το θέμα είναι ότι το λάδι ψύχει και την τουρμπίνα/ες.
224v έγραψε:REALZEUS έγραψε:Δηλ, οι τουρμπίνες δεν είναι υδροψυκτες???, και μαζεύουν κάρβουνο εκεί στα ρουλεμάν??kostis20 έγραψε:Σε ατμοσφαιρικό η θερμοκρασία λαδιού δεν ανεβαίνει και τόσο εύκολα. Η αντίστοιχη διτούρμπινη 335i είχε θεματάκι με τις θερμοκρασίες λαδιού που ανέβαζε. Αναγκαστήκαν να βάλουν επιπλέον ψυγείο λαδιού και μάλιστα άλλαξαν τη βαθμονόμηση του οργάνου ώστε η μέση της βελόνας να είναι υψηλότερα .
Για ατμο μιλούσαμε όμως έτσι κι αλλιώς. Στα τούρμπο το θέμα είναι ότι το λάδι ψύχει και την τουρμπίνα/ες.
.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]