alexandros.K έγραψε:saxon_747 έγραψε:alexandros.K έγραψε:Υπαρχει καποιος κωδικος εκπτωσης , για ανανεωση , στην HD?PRAKTIKER
Ο heron1 δεν ισχυει πλεον
Εκτος απο αυτον![]()
Θελουμε πανω απο 5%
Δεν υπάρχει.
alexandros.K έγραψε:saxon_747 έγραψε:alexandros.K έγραψε:Υπαρχει καποιος κωδικος εκπτωσης , για ανανεωση , στην HD?PRAKTIKER
Ο heron1 δεν ισχυει πλεον
Εκτος απο αυτον![]()
Θελουμε πανω απο 5%
alexandros.K έγραψε:Ok ευχαριστω για τις απαντησειςΚαι εμένα ίδια λεφτά, μικτη με ίδιο ασφαλιζομενο κεφάλαιο.
Παντως οι τιμες ανανεωσης που μου εστειλε με email η HD ειναι καλες. Στα περσινα επιπεδα . Εκτος απο τη μια που ειναι μικτη. Αυτη εχει ανεβει αρκετα , γιατι περυσι το ειχα κανει με 15% εκπτωση με κωδικο απο praktiker
egobrain έγραψε:Χτες είχα ατύχημα σε άλλη πόλη. Μπήκα σε φαρδύ μονόδρομο που δεν είχε απαγορευτική πινακίδα στη διασταύρωση και με χτύπησε στα πλάγια αμάξι που έμπαινε από κάθετο προς το μονόδρομο. Μόνο υλικές ζημιές ευτυχώς.
Έγιναν τα προβλεπόμενα με τις δύο ασφαλιστικές. Φωτογραφίες στα σημεία και στα αμάξια, δηλώσεις στις ασφαλιστικές.
Η τροχαία δεν ήρθε λόγω άλλου σοβαρού τροχαίου, πήγα εγώ σήμερα και έκανα καταγραφή του ατυχήματος (παρακαλώντας).
Πήγα και στον Δήμο και έκανα αίτηση/ καταγγελία ελλιπούς σήμανσης ΚΟΚ (πρόταση υπαλλήλου στην εξυπηρέτηση μου).

Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχεις νομική προστασία;Έχω. Αν εννοείς ότι θα καλύψει η ασφαλιστική τα έξοδα της αγωγής, δεν είμαι σίγουρος. Το σχετικό σχόλιο του δικηγόρου ήταν "να δούμε αν θα καλύψει και κάτι η ασφαλιστική".
NiTse έγραψε:Αν το αυτοκίνητο είναι λειτουργικό και ασφαλές μπορείς να κάνεις αγωγή και με εκτίμηση μόνο χωρίς να το φτιάξεις απλά δεν θα σου επιδικαστεί ο ΦΠΑ. Και αν αντέχεις φυσικά να περιμένεις κανά χρόνο και βάλε για τα χρήματα έχοντας το αυτοκίνητο με τη ζημιά.
edmond έγραψε:Νομίζω πως δεν χρειάζεται να κοπεί τιμολόγιο αλλά επίσημη προσφορά του συνεργείου(γίνεται σε ειδική φόρμα, ειδικά για δικαστικά νταραβέρια) στην οποία αναφέρεται αναλυτικά τι και πως.
alexandros.K έγραψε:Αφου εχεις νομικη προστασια, αυτους θα βαλεις. Γιατι να πληρωνεις αλλο δικηγόρο ?
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]