Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By postruck
edmond έγραψε:Εικόνα
Είχαμε ξαναποστάρει ένα τέτοιο; :hmmm:
Εργοστασιακό είναι ή μετατροπή;

Nαι εργοστασιακό είναι! Έχω δυο γνωστούς με τέτοια. Υπάρχουν και berlingo,doblo σε έκδοση pick-up,εργοστασιακά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#834514 .ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#834517 Μπιλ τελευταια μας εχεις κανει να βαζουμε σαλιαρα καθε φορα που ποσταρεις στο τοπικο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#834518 Alpina b3ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
George_Prix έγραψε:Μπιλ τελευταια μας εχεις κανει να βαζουμε σαλιαρα καθε φορα που ποσταρεις στο τοπικο :shifty:

Με τον σκνιπερ στην τελευταια φωτο?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μπιλ τελευταια μας εχεις κανει να βαζουμε σαλιαρα καθε φορα που ποσταρεις στο τοπικο :shifty:

Με τον σκνιπερ στην τελευταια φωτο?

Είναι κυρία.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#834522 Στην τελευταία φοτό ειναι μια
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#834527 Α ρε Μπιλλάκο, κάθε φορά που ποστάρεις από Αγγλία με πιάνει νοσταλγία!
Εννοείται ότι το μάτι μου έπεσε πάνω στην 296 κι ας ήταν μακρινή η φωτό. Οι αγάπες δεν κρύβονται... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#834544 Το δικο μοτ καρσποτινγκ απο το εμπορικο κεντρο το Κοσμος, αποτελειται απο μισα αμαξια...

Ξεκιναμε απο μιση φορμουλα:

Εικόνα

Στη συνεχεια ενα Τεζλα Υ (με μιση αυτονομια σε σχεση με τα κανονικα αμαξια):

Εικόνα

Και διπλα ειχε ενα κανονικο αμαξι, ενα Ρεναουλτ Μαζουτ. Αλλα αντι για το γνωστο ρομβο για σημα "καποιος" το ειχε κανει μετατροπη :omg: :omg: :omg:

Εικόνα

Τωρα που καλοπιασα το Ντιμη για να ηρεμησει, να πω οτι ειναι και κουκλι το Τεζλα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Serf έγραψε:
George_Prix έγραψε:[...]
Τωρα που καλοπιασα το Ντιμη για να ηρεμησει, να πω οτι ειναι και κουκλι το Τεζλα :shifty:

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

:twisted:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:
George_Prix έγραψε:[...]

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Το σωστο να λεγεται Σερφ μου :s_yes

Απλα δε συμπληρωνει 2 απο τα απαραιτητα κουτακια για μενα, οποτε δεν το σκεφτομαι καν...
1) Ηχος.
2) Αυτονομια.

Οποιον δεν τον απασχολουν αυτα κι εχει σχετικα βολικη τη διαδικασια της φορτισης, ασφαλως και αποτελει καλη επιλογη!