Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#834513 Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ στην Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε., το είπα πρώτος.
Είναι και αρκετά σίγουρος πως θα εξαγοράσει ξανά τους πάντες και νομίζω πως έχει δίκιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834568 Στην περίπτωση μας το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, αλλά ολόκληρο.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα: ο Κώστας Καραμανλής ξαναψηφιστηκε και βγήκε βουλευτής ενώ το ματωμένο έδαφος στα Τέμπη ήταν ακόμα νωπό

Όταν ο λαός που ζεις, οι διπλανοί σου, ψηφίζουν με μόνο γνώμονα το συμφέρον και ο,τι τους έχουν τάξει, τα θέλεις και τα παθαίνεις

Είπα συγκεκριμένα τον Καραμανλή γιατί ήταν υπεύθυνος και για αντιπλημμυρικά έργα που ποτέ δεν έγιναν
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/2 ... -thessalia

Αυτοί είναι, είστε, είμαστε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimitris_P έγραψε:Στην περίπτωση μας το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, αλλά ολόκληρο.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα: ο Κώστας Καραμανλής ξαναψηφιστηκε και βγήκε βουλευτής ενώ το ματωμένο έδαφος στα Τέμπη ήταν ακόμα νωπό

Όταν ο λαός που ζεις, οι διπλανοί σου, ψηφίζουν με μόνο γνώμονα το συμφέρον και ο,τι τους έχουν τάξει, τα θέλεις και τα παθαίνεις

Είπα συγκεκριμένα τον Καραμανλή γιατί ήταν υπεύθυνος και για αντιπλημμυρικά έργα που ποτέ δεν έγιναν

εδω να θυμησουμε οτι ο Μητσοτακης μετα τα Τεμπη δεν ειχε κανενα προβλημα να ξανακατεβασει τον Καραμανλη στις εκλογες.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#834577 Όταν όλα τα mainstream media είναι θετικά έως ουδέτερα μην περιμένετε πολλά να γίνουν...
Υπάρχει και ένα θέμα με το ΤΙΝΑ βέβαια, ας μην το προσπερνάμε αυτό..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
skous έγραψε:so what? και κάποιοι τον ψήφισαν και πρώτο μάλιστα στην περιφερειά του.
Οπότε, you get what you want, and what you deserve....

αρα οσο τριμπουρδελοι ηταν αυτοι που τον ψηφισαν ,αλλα τοσο τριμπουρδελος ηταν και αυτος που τον κατεβασε.
Άβαταρ μέλους
By skous
dimviii έγραψε:
skous έγραψε:so what? και κάποιοι τον ψήφισαν και πρώτο μάλιστα στην περιφερειά του.
Οπότε, you get what you want, and what you deserve....

αρα οσο τριμπουρδελοι ηταν αυτοι που τον ψηφισαν ,αλλα τοσο τριμπουρδελος ηταν και αυτος που τον κατεβασε.
ΑΑΑΑΑΑκριβώς….

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834589 Δεν είπε κανείς το αντίθετο

Τεσπα, στα του θέματος. Έβαλε δροσιά τις τελευταίες ημέρες, μέχρι και ζακέτα χρειάστηκε ένα βράδυ στα Βριλήσσια.

Ωραία είναι, ιδανική θερμοκρασία και "οικονομική" για μη άνοιγμα AC

Βλέπω όμως ότι έρχονται πάλι 32ρια
Άβαταρ μέλους
By markvag
Lalfamaz έγραψε:https://www.news247.gr/politiki/kakokairia-i-thessalia-pnigike-kai-o-agorastos-skeftetai-pote-tha-kanei-ekloges.10171850.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos8

Aυτό πρέπει να το αντιληφθούμε, ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές. Πως θα πάνε σε όλες αυτές τις περιοχές να ψηφίσουν;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός και συνέχισε:

Ο πρώην καθηγητής μου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό του Πα. Μακ. ο κος. Αγοραστός (μέχρι που ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για τους Λαρισαίους μα παράτησε να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής στη Λάρισα και έκανε τα μαθήματά του μία επίκουρος που ήξερε το αντικείμενο, σε αντίθεση με τον Αγοραστό που ήταν μια ζωή φελός) την ώρα του κακού χαμού ήταν για χαλβά στα Φάρσαλα.

Asimov έγραψε:https://x.com/olympiada/status/1700773831793660134?s=46&t=3rgiwW6lHl8xWdPzsnFufw

- Ουδέν ψευδέστερο τούτου.
- Δηλαδή δεν ήσασταν στα Φάρσαλα την Κυριακή, στη γιορτή του χαλβά;
- Φυσικά και ήμουν στα Φάρσαλα...

Αυτός βγαίνει περιφερειάρχης και παλιότερα βουλευτής.

Το σαρανταενατακατό στα καλύτερά του

axel12p έγραψε:Πάντως και όταν είχα πάει εγώ φαντάρος ο ΕΣ είχε δυστυχώς όλα τα χαρακτηριστικά του ελληνικού δημοσίου.

Μακάρι ο στρατός να ήταν σαν το δημόσιο. Θα δούλευε πολύ καλύτερα! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimitris_P έγραψε:Στην περίπτωση μας το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, αλλά ολόκληρο.

+1000

Εδώ βλέπω σε τοπικό επίπεδο, έχω γνωστούς που έχουν κύκλο και είναι πράγματι πολύ αξιόλογοι και όταν τους ρωτάω γιατί δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές, μου λένε ότι δεν θέλουν να μπλέξουν γιατί όσοι είναι μέσα σε αυτά είναι όλοι λαμόγια. Πρέπει να τάζεις, να κάνεις τα στραβά μάτια, να κάνεις ρουσφέτια... Για ποιο λόγο κάποιος αξιόλογος άνθρωπος να θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία. Και αν δε το κάνει σε τοπικό επίπεδο, πόσο περισσότερο σε επίπεδο κράτους και κυβέρνησης.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#834626 Αυτό είναι αλήθεια. Έχω 2 φίλους που κατεβαίνουν φέτος και μου περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά από την άλλη λένε, ότι κάποιος πρέπει να πολεμήσει αλλιώς συντηρούμε αυτή τη κατάσταση. Ένα δίκιο το έχει.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
cmarin έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια. Έχω 2 φίλους που κατεβαίνουν φέτος και μου περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά από την άλλη λένε, ότι κάποιος πρέπει να πολεμήσει αλλιώς συντηρούμε αυτή τη κατάσταση. Ένα δίκιο το έχει.

.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία...
Άβαταρ μέλους
By pro
#834637 Καμία. Στους μεγάλους δήμους βγαίνουν αυτοί που έχουν λεφτά και άρα διαφήμιση, ή αυτοί που για κάποιο λόγο είναι γνωστοί (ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές). Σίγουρη συνταγή αποτυχίας. Στους μικρότερους, με Καποδίστρια και Καλλικράτη έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η προσωπική επαφή. Παλιά ήξερες τι καπνό φούμαρε ο καθένας, τώρα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τους έχει ξαναδεί καν - και βγαίνουν συνήθως αυτοί που τάζουν (και ενίοτε δίνουν) τα περισσότερα. Σε κάποιες ακόμη χειρότερες περιπτώσεις υπάρχουν ξεκάθαροι εκβιασμοί σε ασθενέστερους που είτε χρωστάνε στο Δήμο, στη ΔΕΗ, κλπ είτε απειλούνται με μεταθέσεις κλπ.