Yaris λέω...

Αμ δε!!
Το πόιντ μου βέβαια, είναι πως είχα την εντύπωση πως η τογιότα δεν είχε δώσει το χάιμπριντ στον κλώνο.
GTS έγραψε:Εχω ενα Κορολλα του 2006 και χρειαζομαι ενα καλο αλλα με πολυ λογικο κοστος συνενεργειο στα νοτια προαστεια (Γλυφαδα πχ η κοντα) για σερβις κλπ αλλα επισης θελω και να αλλαξω τον δεξι καθρεφτη με μεταχειρο (εχει σπασει και μιλαμε για ολον με τον μηχανισμο) οποτε που μπορουμε να το φτιαξουμε αυτο με 80 ευρω στην Γλυφαδα? Η καπου κοντα
Για τον καθρέπτη ψάχνεις σε μεταχειρισμένα,πχ ανακύκλωση,και σε όποιο συνεργείο το πας τους λες να στον αλλάξουν.
Πως βγαίνει ότι θα στοιχίσει 80€;
ΥΓ καλο το καφενειο αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι λιγο αστοχο
GTS έγραψε:Εχω ενα Κορολλα του 2006 και χρειαζομαι ενα καλο αλλα με πολυ λογικο κοστος συνενεργειο στα νοτια προαστεια (Γλυφαδα πχ η κοντα) για σερβις κλπ αλλα επισης θελω και να αλλαξω τον δεξι καθρεφτη με μεταχειρο (εχει σπασει και μιλαμε για ολον με τον μηχανισμο) οποτε που μπορουμε να το φτιαξουμε αυτο με 80 ευρω στην Γλυφαδα? Η καπου κονταhttps://alvadi.com/spare-parts/toyota/corolla-e12-ae11-2004/door-mirror/
Το παραγγέλνεις και πας με ένα 20ρικο και στο βάζουν.
Δοκιμασμένο μαγαζί πήρα πρόσφατα καθρέφτη για το BMW και το έστειλαν και πολύ γρήγορα.
< >
.
, με 1-2 χιλιάρικαΣήμερα έτυχε να δω 2 μαζί το ένα σχεδόν πίσω από το άλλο. Καθόμουν σε παγκάκι δίπλα σε διασταύρωση για κάνα 40λεπτο.
224v έγραψε:Τώρα που το aygo πάει μάλλον για ολική 17 ετών είναι, τι ανάλογο αγοράζω με 4 η 5 χιλιάρικα??
.
Ολική;
Τουλάχιστον από την φωτό δεν φαίνεται τόσο σοβαρό.
Δεν φαινεται για ολικη
Κι αν στο βγαλουν ολικη, παρε τα λεφτα πρωτα και μετα το συζητάμε τι θα παρεις
224v έγραψε:Τώρα που το aygo πάει μάλλον για ολική 17 ετών είναι, τι ανάλογο αγοράζω με 4 η 5 χιλιάρικα??Ποια η αξία του αυτοκινήτου στο ασφαλιστηρίου;
.
Serf έγραψε:2500€ θα πω εγώ224v έγραψε:Τώρα που το aygo πάει μάλλον για ολική 17 ετών είναι, τι ανάλογο αγοράζω με 4 η 5 χιλιάρικα??Ποια η αξία του αυτοκινήτου στο ασφαλιστηρίου;
.