Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By famas
Scotch έγραψε:Ήταν λάθος που το παρκάρισα εκεί :(

Ξέχασαν να γράψουν το Δ & το Ι πριν το Α στο τέλος.

Ελπίζω να σου ξέφυγε ένα ν στο τέλος του ρήματος. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83368 Ναι, μου "ξέφυγε". Συμπάσχω με τον ιδιοκτήτη απλώς :(

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#83417 Τωρα που κάηκε θα αλλάξει η Ελλάδα. :rtfm:

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83434 Merc = Merc(l) για ορισμένους ανεγκέφαλους.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#84905 BEAMS στην Πανεπιστημίου κατά τις 2μιση στο περίπτερο μετά την Εμμανουήλ Μπενάκη?
Η 211 με τους ασημένιους καθρέπτες?
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#84914 Ρε Ορέστη ναι. Σταμάτησα να πάρω κάτι από ένα συνεργάτη μου στη στοά απέναντι.
Είδες το αυτοκίνητο μόνο ή και εμένα;
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#85019 Την ώρα που έφευγες σε είδα από το απέναντι πεζοδρόμιο. Απλά ήμουν αφηρημένος και δεν προλαβα να χαιρετήσω καθώς αργησα καποια δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ποιος ήταν. :oops:
Στο κτίριο επάνω είναι το γραφείο που είμαι . Πανεπιστημίου 56 :)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#89846 Δύο μήνες ακίνητη, εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης (με κουκούλα μεν, αλλά έφαγε χιόνι, κρύο και βροχή αυτές τις μέρες) μια χαρά πήρε μπροστά σήμερα το πρωί η clk :inlove:
Το TT χαλαρά θα είχε μείνει από μπαταρία πάνω στο μήνα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η "ενισχυμένη" μπαταρία, όπως χαρακτηρίζεται στα specs.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Scotch έγραψε:Δύο μήνες ακίνητη, εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης (με κουκούλα μεν, αλλά έφαγε χιόνι, κρύο και βροχή αυτές τις μέρες) μια χαρά πήρε μπροστά σήμερα το πρωί η clk :inlove:
Το TT χαλαρά θα είχε μείνει από μπαταρία πάνω στο μήνα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η "ενισχυμένη" μπαταρία, όπως χαρακτηρίζεται στα specs.

Tapatalk & XT1068

...κι εμάς η μπαταρία έχει αλλάξει μία φορά στα δεκαπέντε χρόνια μέχρι που έμεινε προχθές μετά από ένα μήνα και 34 ημέρες ακινησίας του και αδιαφορίας του πατέρα μου.... Μου έλεγε ότι το πήγαινε βόλτα αλλά τιποτα. Επίσης είχε ανάψει η ένδειξη συντήρησης ένα μήνα πριν από το σήμερα, περίπου στο μεσοδιάστημα της ακινησίας... Κάπου επτά με οκτώ χρόνια κρατάνε οι ενισχυμένες των ΜΒ
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#102009 Το θεμα με τη διαρροη λαδιου απο τον εκκεντροφορο συνανταται σε πολλα r171? Ειναι ανησυχητικο? Διορθωνεται?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#110716 Eνα μινι αφιερωμα στον ζωντανο θρυλο Stirling Moss και την νικη του στο Mille Miglia του 1955 με την 300 SLR:

Άβαταρ μέλους
By tsilis
#177914 http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7101349/

Διαχρονικό αυτοκίνητο! :inlove:

Αλεξανδρε τα έχουμε ξαναπεί,
φεύγει Σκόντα ,έρχεται αυτο ==> Κάθε μέρα χαρά! :innocent:

Αν είναι ένας που θα έπρεπε να έχει W201 για καθημερινό, αυτος είσαι εσύ!! :rtfm: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
tsilis έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7101349/

130 άλογα;