- 11 Σεπ 2023, 10:49
sparticle έγραψε:Καλα πλακα μας κανεις; Εσυ δεν μπορεις να μας πεις δηλαδη; Οταν ο Vettel διελυσε τον Webber (ειδικα μετα το 2010) τι ηταν; Τοσο κουλαδι ο Αυστραλος πια; Εσυ δεν εχεις διαβασει πουθενα για το ποσο ταιριαζε στο στυλ του Vettel και η ιστορια με το blown diffuser?
Και βλεπεις οτι σου αναφερω παραδειγμα για να πιαστεις. Γιατι μας εχεις ζαλισει (με το μπαρδον) και με το «Φεττελακος».
Υποτιθεται εγω εχω τις τσιμπλες, αλλα εσυ αδυνατεις να καταλαβεις οτι απλως αναφερουμε το προφανες οσον αφορα το σχεδιασμο και το στησιμο του αυτοκινητου (συν την ολη προσοχη της ομαδας) και οτι δεν το κανουμε για να αμφισβητησουμε το γεγονος οτι ο Vettel ηταν πολυ καλυτερος του Webber ή ο Max του Perez.
Αρχικα να θυμισω οτι ο Φεττελ σαν καλυτερος οδηγος απο το Βεμπερ, πραγματι τον κερδισε. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ. Μη με κανεις να αρχισω να αραδιαζω παραδειγματα ΤΣΟΝΤΑΣ απεναντι στον ομοσταβλο, γιατι θα μπουνε στην κουβεντα κατι Ναντο-Μαξ και θα θεωρηθει οτι μιλαει το κολλημα μου αντι για μενα...
Στη συνεχεια να σου πω οτι το blown diffuser δεν ηταν συστημα που χτισανε για να βολεψουν το Φεττελ. Ηταν ενα ακομα εξυπνο συστημα που σκεφτηκε ο Νιουι και εδινε περισσοτερο κρατημα στο μονοθεσιο. Και ο καλυτερος οδηγος της ομαδας ο Φεττελ, παλι πηγαινε ταχυτερα απο το μετριο Βεμπερ με αυτο το συστημα.
Για το τελος αφησα την αναλυση του Φεττελ-ΑΚΟΣ με το οποιο πραγματι σας τα εχω κανει τσουρεκια. Οταν γραφτηκα εδω μεσα φιλτατε Σπαρτικλ ειχα πει ευγενικα τη γνωμη μου για διαφορα πραγματα. Αναμεσα σε αυτα που ειχα πει ηταν οτι "Ο Φεττελ ειναι ενας γρηγορος οδηγος, αλλα οχι κορυφαιος γιατι cracks under pressure". Εκτοτε μου τα κανατε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ γιατι δεν εδωσα τα κρεντιτς που θεωρουσατε οτι αξιζει ενας 4ακις!!!
- Ασε ρε ασχετε που πηρε 4 κατσαρολια χωρις να ειναι κορυφαιος ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
- Ναι μωρε και ειναι καλυτερος ο Ναντο με 2 κατσαρολια ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
- Εισαι κομπλεξικος με το Φεττελ γιατι κερδιζε το δικο σου ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
Και ολα αυτα τα διαβαζα ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ενω ειχα πει κατι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ. Το να εχεις ενα διαστημοπλοιο και η μονη σου εγνοια να ειναι να περασεις το μετριο Βεμπερ δε σε κανει κορυφαιο. Οταν αργοτερα σφιξανε οι κωλοι και αρχισε να κανει σβουρες απο μονος του στους μισους αγωνες φανηκε ποσο δικιο ειχα. Οταν τον επιασε ο χερας ο Λεκλερ που ηταν και νουμπας μαλιστα και τον ειχε "που σε πονει και που σε σφαζει" επισης φανηκε. Οταν κερδισε με την ψυχη στο στομα το κουλαδι το Στρολ ειχαμε μια ακομα ενδειξη κι οταν τον ιδιο οδηγο το Στρολλ τον εκανε χωνι ο Ναντο ειχαμε πλεον και τη βουλα στα λεγομενα μου.
Τελος να πω οτι ο Φεττελ μου ειναι συμπαθης. Τον θεωρω γρηγορο οδηγο (οταν εχει λυμενα τα ψυχολογικα του), καλο παιδι σε σχεση με αλλα τσογλανια και μαλιστα εξυπνο ανθρωπο με πολυ χιουμορ (επισης δειγμα ευφυιας). Αυτο το Φεττελ-ΑΚΟΣ ειναι απλα μερικα τσουρεκια που σας κερναω απο τη μερια μου, μετα απο ενα κοντεινερ τσουρεκια που με μπουκωσατε επι καμποσα χρονια!
Κατα τα αλλα... ΔΙΑ ωραιος