Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:Δηλαδη ειναι κακασχημο αυτο το αμαξι?

Ε όμορφο δεν το λες εύκολα.

Δεκτο Μουσατε μου. Αρκει να μη μου πεις σαν ομορφο το αλλο το τανκ του ΧαιΦαι!!!!!!!!!

Μπαιδεγουει το Χ6 το συγκρινεις με αλλα Coupe SUVs, δηλαδη αμαξια της ιδιας κατηγοριας. Με τα Audi Q3 Sportback και Q8, με το Cupra Formentor, με Lambo Urus, με Cayenne Coupe, με καμια Αston DBX 707 και αλλα παρομοια. Οι διαφορες στο σουλουπι τους ειναι μικρες και ειναι θεμα βιτσιου-κολληματος-πορτοφολιου του καθενος ποιο του αρεσει περισσοτερο. Προσωπικα εφοσον μου αρεσει η κατηγορια, ολα αυτα λιγο-πολυ μου αρεσουν. Κι επισης μου φανηκε αστειο που μερικοι καραγουσταρουν το Cupra και θεωρουν αισχος το RSQ3 Sportback (ή το αντιστροφο επισης αστειο εφοσον δεν εχουν τεραστιες διαφορες).

Απλα μη συγκρινουμε αμαξια διαφορετικης κατηγοριας και μη λεμε οτι η αριστερη κοπελα της φωτο ειναι πιο ομορφη απο τη δεξια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833565 Δεν θα αγόραζα κανένα από αυτά, εγώ έχω πει η Model Y ή κάνα Wrangler για να φορτώνω καγιάκ και ποδήλατα άνετα.
Σιγά μην δώσω λεφτά για κάτι άχρηστο όπως μια γοργόνα στο κρεβάτι.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Με ελάχιστη προσπάθεια, μου φέρνει σε all new X1, ειδικά από εμπρός, no wonder θα πει κάποιος...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα αγόραζα κανένα από αυτά, εγώ έχω πει η Model Y ή κάνα Wrangler για να φορτώνω καγιάκ και ποδήλατα άνετα.
Σιγά μην δώσω λεφτά για κάτι άχρηστο όπως μια γοργόνα στο κρεβάτι.

Βρε εγω σε καταλαβαινω απολυτα. Εσυ δε με καταλαβαινεις :s_sad

Θελω ενα ψηλο αμαξι (SUV), ταξιδιαρικο, με γκαζι και με σχημα Coupe. Απλα πραγματα που μπορεις να τα πεις και βιτσιο. Δε θεωρω οτι διαλεξα το τελειο αμαξι και προφανως δεν περιμενω να αρεσει σε ολους. Απλα με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτηρια, κατεληξα σε συγκεκριμενες επιλογες.

Για παραδειγμα το Model Y δε μου κανει, γιατι γουσταρω να κατεβω Αθηνα ακατουρητος κι οχι με 3 στασεις για κατουρημα με το στανιο. Το Wragler δε μου κανει γιατι δε γουσταρω να φορτωθω αυτο το τανκ, εφοσον δεν προκειται ποτε να σκαρφαλωσω στα βουνα και να περασω τιποτα ποταμια με το αμαξι. Εσυ που θελεις χρηση μεσα στην πολη και βλεπεις οτι καρασυμφερει το Τεζλα, καλα το σκεφτεσαι. Οπως επισης καλα το σκεφτεσαι με το Wrangler αφου εισαι τυπος της περιπετειας.

Και για τα θελω τα δικα σου (οπως και τα δικα μου στην προκειμενη φαση), μια Ferrari SF90 Stradale ειναι "γοργονα στο κρεβατι" αφου δε με καλυπτει σε αυτα που θελω/χρειαζομαι. Τολμα ομως να πεις εδω μεσα καμια κακια κουβεντα για το μουναρο και θα πεσει ο σερβερ του φορουμ σε 5 λεπτα απο τις καταρες :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#833580 Ειμαι ο ανθρωπος σου. :adminpower:

Θες να τους πιανεις εξ τσαχπινης;
Να ερχονται τα Τεζλα και οι φονιαδες των απο ξοπισω ( βογγωντας σαν την Κριστυ Κανυον :s_inlove ) , να παιζουν φωτα και συ να μειδιας οπως οταν δεν ειναι σαλιωμενο;

Το απολυτο slipper οχημα των ελληνικων αυτοκιχοιροδρομων.

Εικόνα

ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ (+8CM)
ARB ΜΠΛΟΚΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ compressor
ΚΡΠ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ 5.29:1
ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΧΕΡΙΟΠΟΙΗΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ
ΨΑΛΙΔΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΦΤΙΑΧΤΑ DIRTKING
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ 20LT ΑΕΡΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΗ 100LT ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΜΕ ΠΙΕΣΗ)
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 150LT
ΠΟΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΣΚΟΙΝΙ 13500LB
ΠΛΑΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ
SNORKEL, INTERCOOLER, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΕΞΑΤΜΙΣΗ 3in
ΕΛΑΣΤΙΚΑ 37/12.5/18 ΚΑΙ 40/13.5/17
ΑΝΑΡΤΗΣΗ RADFLO ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 6in procomp
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟ MONSTERRIDES
6ΠΙΣΤΟΝΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ AKEBONO - 360X34 ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΓΡΑΣΑΔΟΡΑΚΙΑ
2ΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

χνννννννννννννννννννννννννννννν

Ενα θασπeau.

Ετσι και κατεβει κανας Μπουσσος στο γηπεδο, θα καταληξει να βαραει καμπανες στην Παναγια των Παρισιων.

Με αυτο το αμαξι Γιωργη ή ο οδηγος περναει ή το Τεσλα. Ποτε και τα δγιό. :metalo:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14395725-toyota-hilux

ΤΡΕΧΑ ΣΕΡΡΕΣ. :adminpower: :adminpower: :adminpower: :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Που τα βρισκεις ωρε Τζι αυτα τα διαμαντια?
Έχει 8,7 τεραμπαιτ βίντεο, φωτογραφίες και γκιφ.
Επίσης έχει 7 ανθρώπους που κάθε μία ώρα του βρίσκουν από 7 παράξενα, αγγελίες, τραγούδια, κλπ

Όλο μαζί, 8777...
Τυχαίο;
Δεν νομίζω...

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:[

Για παραδειγμα το Model Y δε μου κανει, γιατι γουσταρω να κατεβω Αθηνα ακατουρητος κι οχι με 3 στασεις για κατουρημα με το στανιο.

Μπορεί να μην σου κάνει αλλά αγοράζεις δύο Audi ή τρία Χ6 και περισσεύουν λεφτά για διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο.

Τώρα για το κατούρημα μετά τα 45 κάνει πολύ καλό στον προστάτη..

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
George_Prix έγραψε:Και για τα θελω τα δικα σου (οπως και τα δικα μου στην προκειμενη φαση), μια Ferrari SF90 Stradale ειναι "γοργονα στο κρεβατι" αφου δε με καλυπτει σε αυτα που θελω/χρειαζομαι.

Σου βρήκα την Ferrari που ψάχνεις:
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833595 Εσυ ρε ιεροσυλε, μου φαινεται οτι ψαχνεσαι να σε περιλαβει κανενας Ντιμης βραδιατικα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#833596 Δεν μπορεί τώρα, οδηγεί. Αύριο που θα φτάσει πάλι.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Εσυ ρε ιεροσυλε, μου φαινεται οτι ψαχνεσαι να σε περιλαβει κανενας Ντιμης βραδιατικα :shifty:

μονο με plaid μπορει να εχει ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Να μου πεις οτι θελω να φορτωνω καμια 15αρια "κομματια" μεσα + πετρελαια + στουπια... Να σου πω ΟΚ, δεν κανει το Χ6 για σενα, παρε το GMC Yukon.

Ένα έχω να πω επί τούτου Γεώργιε Πριξ:

Εικόνα

Εικόνα

X6, Yukon και μ@λ@κίες... :x
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#890123 Εδώ μιλάμε και για τα κλασσικά Mini ή μόνο τα BMWδένια; :s_dunno

Ψάχνω μαγαζί με ανταλλακτικά Mini (κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μας χαλάει και Αθήνα).

Για την ώρα χρειαζόμαστε παγούρι ψυκτικού και αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού.