Ίσως χαζή ερώτηση, επηρεάζονται τα LED από τον χρόνο ή θα δουλέψουν σα να μη τρέχει τίποτα (αν υποθέσουμε πως ήταν αποθηκευμένα σε ένα φυσιολογικό χώρο χωρίς νερά κλπ)
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
ελπιζω ολοι καλα με υγεια.
να πω την αποψη μου για το Neue Klasse
μου θυμιζει απιστευτα πολυ απο πισω 3/4 την Μαζερατι Quattroporte μοντελο 1996/97
αν μη τι αλλο φευγουμε παλι απο τα ρουθουνια τα μεγαλα λες και ειμαστε σε υπερτροφικες 328 του 1935 και με ενα μεταβατικο σταδιο απο την νεα 5 που θυμιζει εντονα εποχη Bangle,επανερχομαστε σε μια ναι μεν νεα γλωσσα design αλλα ομορφη λιτη η οποια δενει με την εταιρια.
Μου αρεσει αυτο που βλεπω και μου αρεσει πολυ και η προσεγγιση του εσωτερικου.
Ολοι οι car reviewers φωναζουν για την Τεσλα να βαλει κατι κοντα στο παρπριζ για την ταχυτητα και και άλλα χαρακτηριστικα που θα επιλεγει ο χρηστης του αυτοκινητου.
Πλεον η BMW το εκανε πραξη και ειναι λιτο ομορφο
πολυ ανωτερη εφαρμογη απο τις εκατο οθονες που εχουν τα MB και την μια οθονη (αστειοτητα) που εχουν τα ψυγεια της τεσλα.
Το design δε εξωτερικα ειναι αρμονικο δυναμικο χωρις περιττες ακμες εξογκωματα και φλυαριες.
και καποια νεα για την γριουλα μου την Ε90 320i.
Εχω επιστρεψει μονιμα στο νησι και ειναι το μοναδικο μου μεσο μεακινησης.
εκανε ενα μεγαλο σερβις για κομπρεσσορα κλιματισμου,κατι στο Vanos και γενικα πολλα πραγματακια που ο πατερας μου μου ελεγε οτι εκανε και δεν εκανε.
αποτελεσμα, ενα ωραιο πρωινο γινεται χριστουγεννιατικο δεντρο το καντραν.
Δυο χιλιαδες ευρω περιπου το κουστουμακι.
δεν θα σας κουρασω αναλυτικα τι ηθελε...τα κερατα του.
αλλα το αυτοκινητο ειναι σε κατασταση λες και το πηρα χθες. αλλαξα ακομα και τα φθαρμενα πλαστικα,ΟΛΑ .

αξιζε;
ναι γιατι ΔΕΝ θα αλλαξω αυτοκινητο στο αμεσο μελλον. Εδω δε στο νησι ενα τετοιο αμαξι ειναι αχρηστο. Δρομοι ανυπαρκτοι ,μηδενικος σχεδιασμος ,μποτιλιαρισμα συνεχες,διανυεις 5χλμ σε 1 ωρα το πρωι.
το αυτοκινητο δεν θα το δωσω,μου αρεσει και ελπιζω να το παρω παλι Τοσκανη να απολαυσω δρομους...εχω να το παω εκει δεκα χρονια.
μονο ζαντες θα του αλλαξω βαρεθηκα τις 17αρες που ειχε.
αυτα.
λατρευω να διαβασω τον Ντινο με την 3er του.
τα σεβη μου
Δυο παρατηρήσεις, στην προηγούμενη επίσκεψη μου είχαν πει οτι θα χρειαστεί ο καθρέφτης κινητήρα αλλαγή και μου είχαν δώσει και προσφορά, σήμερα που τους είπα να το δουν μου είπαν ότι είναι όλα καλα και δεν θέλει τιποτα. Είπαν ότι μάλλον διορθώθηκε με κάποιο λαστιχάκι που άλλαξαν την προηγούμενη φορά.
Μου άλλαξαν αερόσακο οδηγού γιατι υπήρχε μια αντίστοιχη οδηγία.
118i του 12/2015 όποτε ψαχτείτε γιατι πιο πριν δεν είχα κάποια ενημέρωση.
< >
pik. έγραψε:να πω την αποψη μου για το Neue Klasse
μου θυμιζει απιστευτα πολυ απο πισω 3/4 την Μαζερατι Quattroporte μοντελο 1996/97![]()
Thank you!

https://www.bmwblog.com/2023/09/07/the- ... XzLXcBBxm0
dimviii έγραψε:drdino έγραψε:@dimviii
Θεωρητικά απο τα 252 hp σε 305 hp και 430 Nm....
για λεγε εντυπωσεις απο το δρομο.Καλα πηρε!
Ένα ήπιο πρώτο στάδιο είναι, όπως ακριβώς το περίμενα. Δεν έχει δράματα και θεωρητικά οι χάρτες του MG Flasher δεν βασίζονται τόσο στο τσιτωμα της τουρμπίνας αλλά παίζουν και με αβάνς αλλά μάλλον όλα ίδια είναι.
Ίσως παίξω και με XHP στο κιβώτιο αλλά βλέπουμε.
drdino έγραψε:dimviii έγραψε:drdino έγραψε:@dimviii
Θεωρητικά απο τα 252 hp σε 305 hp και 430 Nm....
για λεγε εντυπωσεις απο το δρομο.Καλα πηρε!
Ένα ήπιο πρώτο στάδιο είναι, όπως ακριβώς το περίμενα. Δεν έχει δράματα και θεωρητικά οι χάρτες του MG Flasher δεν βασίζονται τόσο στο τσιτωμα της τουρμπίνας αλλά παίζουν και με αβάνς αλλά μάλλον όλα ίδια είναι.Ίσως παίξω και με XHP στο κιβώτιο αλλά βλέπουμε.
δλδ δεν μπηκες καν στο κοπο να το μπριζωσεις να δεις εαν δουλευει παραπανω πιεση και ποσο....
Τα γκρεμισες ολα και εσυ.
Καταρχάς πρόκειται για παράλληλο εγκέφαλο, τύπου Race Chip;
Αυτά λέει δίνουν "ψευδή" δεδομένα στον εγκέφαλο. Συνδέεις με το MAP, στέλνει σήμα να σηκώσει παραπάνω πίεση και μέχρι εκεί. Σύμφωνα με τα όσα ξέρω, δεν μπορείς να πειράξεις καύσιμο.
dimviii έγραψε:Τα γκρεμισες ολα και εσυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο το και μωρη κουφαλα μαχαιρια στην καρδια ητανε. Μπορει γενικα να εχω αμνησια, αλλα κατι τετοιες προσβολες τις θυμαμαι μεχρι να πεθανω
Κατα τα αλλα Δοκτορα πολυ ελλιπης περιγραφη. Αν οχι μετρημα τα αλογα και τη ροπη που πηρες, θα μπορουσες να πεις με δικα σου λογια πως σου φανηκαν τα 50φευγα επιπλεον αλογατακια. Να δωσεις σε μας τα λιγουρια υλικο να εχουμε να φτιαχνομαστε και λιγη τροφη για σκεψη τεντωματος των δικων μας χρεπιων
Giuseppe Busso έγραψε:Σήμερα είχα αυτή την κουβέντα με ένα φίλο.
Καταρχάς πρόκειται για παράλληλο εγκέφαλο, τύπου Race Chip;
Αυτά λέει δίνουν "ψευδή" δεδομένα στον εγκέφαλο. Συνδέεις με το MAP, στέλνει σήμα να σηκώσει παραπάνω πίεση και μέχρι εκεί. Σύμφωνα με τα όσα ξέρω, δεν μπορείς να πειράξεις καύσιμο.
Φυσικά και όχι, κανονικό πρόγραμμα μπήκε. Δεν είμαι φαν των παράλληλων καθώς οι προστασίες του εγκεφάλου δεν δουλεύουν σωστά.
@dimviii: κι από αυτό έγινε εννοείται, δεν σηκώνει κάτι δραματικό, στοκ σηκώνει 1 bar και με το πρόγραμμα 1,3 bar χαμηλά και κρατάει παραπάνω ψηλά.