Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
3
43%
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:Χαλαρωστε ρε παιδες λιγακι... Σιγα μη ρισκαριζε τρακαρισμα/εγκαταλειψη ο Λουης για να τερμαρισει μια θεση πανω...

Ασε που 9 στις 10 αμφιλεγομενες προσπερασεις τους λενε αμεσως "δωσε πισω τη θεση" και δεν παιζει καν η πιθανοτητα ποινης 5". Τετοια ποινη δινεται μονο σε φασεις που για καποιο λογο τους χωριζουν με τη μια καμποσα μονοθεσια και δε μπορουν να πουνε στον οδηγο "σταματα να σε περασουν οι εξης 3-4 οδηγοι για να παρει πισω τη θεση του ο αλλος".

Δε χρειαζεται να διυλιζουμε τον κωνωπα και να φτιαχνουμε θεωριες συνωμοσιας σε καθε φαση :s_whiteflag

O Hamilton απλα ειναι και πονηρος. :iconcool: Και το κανει τοσο υπουλα για να φαινεται οτι φταιει ο αλλος. :iconcool:

Χαρακτηριστικο παραδειγμα η μοντσα του 2021. Που πηρε εντελώς αλλη γραμμη για να γινει οτι εγινε και φυσικα φταιχτης βγηκε ο κακος Μαξ. Το δε θεατρο μετα επισης τραγικο...Πατουσε γκαζι ο αγγλος να ξεκολλησει την ωρα που ο Μαξ εβγαινε απο το μονοθεσιο. Και μετα ελεγε οτι δεν ηρθε να δει αν ειμαι καλα...Ασε Λουης δεν βλεπουμε απο χθες Φ1 :s_gamer
...Λες και ξεχασαμε το 2008 τι εκανες στο Σπα με τον Κιμι η το 2011 τι γινοταν με τον Φελιπε... :iconcool: :iconcool:

Καντε μου 8777 like μη γινει τσιπουτάνας και σκωθω να παω αλλου να ψεκαζω γνωση. :x

Μικερφουλη ακομα;;; :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By ripper
Corto Maltese έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι τόσο αυτός όσο και ο Ράσελ έκαναν κανόνα. Είμαι κολλημένος πίσω από έναν αργό; τον περνάω εκτός πίστας αρκεί να φτιάξω 5" διαφορά στο τέλος. Έξυπνο;

Είναι πολύ πιο έξυπνο από το να βγάλεις όλο τον αγώνα πίσω από τον Αλμπον, πραγματικά. Κάνεις ένα τζαστζαρισμα, λες δεν μου άφησε χώρο, το ισιώνεις και περνάς. Έπρεπε να το κάνει και ο Norris.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
BARHonda έγραψε:Είναι μέχρι να κάνουν την ποινή 10 δευτερόλεπτα

Πιο απλά, μια αναγκαστική διέλευση από το pit lane, όπως παλιά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#833380 Στα Ίντι είναι ποινή θέσεων. Δύο θέσεις πίσω σου λένε, όχι δευτερόλεπτα.