- 01 Μαρ 2015, 16:38
kacey έγραψε:
Εμ βεβαια, οι δικοι μας ειναι "φιλικα" μπλογκς/σαιτς, οι αλλοι ειναι πουλημενοι προδοτες που εξυπηρετουν συμφεροντα με το αζημιωτο*..
και βεβαια πουλημενοι και προδοτες ειναι οταν ηδη πριν τις εκλογες εχουν αρχισει την κινδυνολογια που την χαυτουν ηλιθιοι οπως με τα κωλοχαρτα,θα φυγουν στο εξωτερικο αν βγει ο Συριζα κλπ πατριωτικα αρθρα.Τωρα θα κλεισουν σε 3 μηνες και τα νοσοκομεια λεει ο επισημα απο δικαστικη αποφαση ψευτης και συκοφαντης νοικοκυρεος πρωην υπουργος
http://www.protothema.gr/greece/article ... tis-horas/kacey έγραψε:Δηλαδη το σεναριο να γινονται οι απολυσεις γιατι το καναλι (οπως ολος ο κλαδος) εχει προβλημα - ο stefan δεν εγραψε για ατυχες επιλογες του Κυριακου πιο πανω? - και αυτα που ανακοινωνονται για πληρωμη για τις αδειες και τους κανονες (που σαφως και πρεπει να γινουν) θα δυσκολεψουν ακομα τη κατασταση γιατι συνεπαγονται κοστος (που ο ιδιος λες οτι 30 χρονια τωρα δεν υπηρχε), ειναι τοοοοοσο απιθανο?
ναι σαν σεναριο εχει πιθανοτητα.Περιεργο ομως μετα απο τοσες δεκαδες εκατομμυρια ευρω δανεια να χρειαζεται να απολυουν ΠΡΙΝ καν διευθετηθουν τα θεματα των αδειων.
Το οτι 30 χρονια καμια κυβερνηση δεν ασχοληθηκε με τις αδειες και τον λογο που δεν το επραξαν σε αφηνει αδιαφορο βλεπω.Δεν σε πειραζει που πολλα μυρρια δεν μπηκαν στα ταμεια,ουτε για τις δοσοληψιες πολιτικων-καναλαρχων.
Απλα το μονο που σου ηρθε στο μυαλο για τα 30 χρονια ειναι οτι δεν ειχαν το κοστος της αδειας,οποτε ναι τωρα που θα πληρωσουν δεν αντεχουν οι καημενοι,αρα δικαιολογημενα απολυουν.
Γελανε και οι κεραιες στον Υμμητο Κεισι.
kacey έγραψε:Προσεχε: και εγω λεω οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση, απλα λεω οτι ειναι λογικο να συμβει κατι τετοιο αν στο χωρο των ΜΜΕ συμβουν τα ανακοινωθεντα (αφου δυσκολευει ακομα περισσοτερο η κατασταση). Εσυ βλεπεις παντου φαντασματα και εκβιασμους.
με μπερδευεις,αφου και εσυ λες οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση,πως βλεπω μονο εγω φαντασματα και οχι και εσυ?Και εγω αυτο ακριβως λεω οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση.
kacey έγραψε:*δεν λεω οτι οι μεγαλοκαναλαρχες δεν ειναι ολοι πουλημενοι. Αλλα οχι και να μας πασσαρεις οποιον γραφει καλα πραγματα για το Alexis και το περαΣφΥΡΙΖΑ, "φιλικο" site ετσι για τη καρδια της μανας του...
οι μεγαλοκαναλαρχες ειναι ολοι πουλημενοι,αλλα εγω βλεπω φαντασματα,ενω εσυ δεν βλεπεις.
ενω και εσυ πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση,εγω βλεπω φαντασματα,ενω εσυ οχι.
με εχεις μπερδεψει μαστορα.
Ποιος ειπε οτι οποιος γραφει φιλικα προς Συριζα το κανει για την καρδια της μανας του?
Για αλλο μιλαμε εδω,για την συντεταγμενη προσπαθεια ολων των τηλεοπτικων καναλιων και την συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων σαιτ να κινδυνολογουν και να χαντακωνουν την 1 μηνα νεα κυβερνηση.Κατι τετοιο δεν ειχε ξαναγινει ποτε.
Και ναι ολοι αυτοι,και αυτοι που τους υποστηριζουν ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'