Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:@dimviii

Θεωρητικά απο τα 252 hp σε 305 hp και 430 Nm....

για λεγε εντυπωσεις απο το δρομο.Καλα πηρε!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#832905 Τέλειο drdino!

Είμαι και εγώ πολύ κοντά στο να προγραμματίσω, αφενός όμως δε ξέρω ποιον να εμπιστευτώ στη Θεσσαλονίκη, αφετέρου δεν έχει λίγα χιλιομετράκια το αυτοκίνητο πια και φοβάμαι μη το βρώ μπροστά μου.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#833034 €305 χτες στον μάστορα της γειτονιάς για τακάκια μπροστά, φίλτρα και κάτι ψιλολοίδια.

:s_sorry

Σε άλλα νέα, πριν από λίγο πήρα email για αυτό:

BMW VISION NEUE KLASSE

Εικόνα

https://www.bmw.gr/forms/campaign/conce ... lasse.html

Το αριστερό πες οκ. Το μεσαίο μοιάζει με ένα παλιό ιταλικό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο. Το τέρμα δεξιά είναι σαν να πήρα εγώ το Autocad και άρχισα να τραβάω τυχαίες γραμμές.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το αριστερό πες οκ. Το μεσαίο μοιάζει με ένα παλιό ιταλικό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο. Το τέρμα δεξιά είναι σαν να πήρα εγώ το Autocad και άρχισα να τραβάω τυχαίες γραμμές.

Στο πρώτο ξεπατίκωσαν τη μάσκα από Fisker Karma. Το ιταλικό που σου θυμίζει το 2ο είναι η Alfa Sprint GT Veloce

Εικόνα

...αν και μάλλον πήγαιναν για το σουλούπι των *02

Εικόνα

Το 3ο είναι σχεδιασμένο υπό την επήρεια LSD

Άβαταρ μέλους
By elvet
Zorz έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το αριστερό πες οκ. Το μεσαίο μοιάζει με ένα παλιό ιταλικό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο. Το τέρμα δεξιά είναι σαν να πήρα εγώ το Autocad και άρχισα να τραβάω τυχαίες γραμμές.

Στο πρώτο ξεπατίκωσαν τη μάσκα από Fisker Karma. Το ιταλικό που σου θυμίζει το 2ο είναι η Alfa Sprint GT Veloce

Δεν μπορώ να βρω τον συνειρμό του ΧΛ, εμένα ειδικά λόγω γραμμής παραθύρων μου φέρνει σε Maserati biturbo
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#833090 Το μέσα αντιγραφή Tesla στην φιλοσοφία του.

Τεράστια πανοραμική οροφή μέχρι τέρμα πίσω, λιτό και απέριττο ταμπλό με μόνο μία οθόνη στο κέντρο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#833104 Σαν άλφα 164 μοιάζει εκτός από το μπροστινο μέρος που είναι ψιλό καρχαρίας όπως τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας. Το υπόλοιπο καθαρά αντιγραφή της 164.

Ένα i4 M50
Ειδα σήμερα ναι ήταν πολύ ωραίο αισθητικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
axel12p έγραψε:Το μέσα αντιγραφή Tesla στην φιλοσοφία του.

Τεράστια πανοραμική οροφή μέχρι τέρμα πίσω, λιτό και απέριττο ταμπλό με μόνο μία οθόνη στο κέντρο

Εικόνα

Επίσης:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#833123 Το i4 που αναφέρθηκε παραπάνω ιμο γαμεί.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας

Αν κρίνω από την κατεύθυνση της εταιρίας τα τελευταία χρόνια, βρίσκω πολύ πιθανό αυτό που θα βγει στην παραγωγή να είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο.