Προλαβαινουν να ξανακολησουν κοβιντ να τεζάρουν τον ομιλο τα παιδιά;;;
< >

italakias έγραψε:3ο σερι στην εδρα σας γαβροι.
Same_old_story έγραψε:Απίστευτο έχει ήδη 4 αυτο-τραυματίες ο βάζελος στα Γιάννενα
Giuseppe Busso έγραψε:Same_old_story έγραψε:Απίστευτο έχει ήδη 4 αυτο-τραυματίες ο βάζελος στα Γιάννενα
Διάβασες τι έχω γράψει αμέτρητες φορές; Μεσοβδόμαδο ματς. Τελεία και παύλα. Τώρα θα δεις τι τριμπούρδελα είναι. Θα κάνουμε απονομή στον Ολυμπιακό από το Σεπτέμβρη.
gianik έγραψε:-τι ομάδα είσαι;
-"ΟλυμπιακΑρης...
![]()
![]()
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Καρυπίδης: «Τα έχω καλά με τον Μελισσανίδη - Ο Μαρινάκης θέλει να κάνει ζημιά σε μένα και τον Άρη»

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Ρεάλ Μαδρίτης από το ανακατασκευασμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τον ανασυρωμένο αγωνιστικό χώρο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε ξανά τους φίλους της στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το περασμένο Σάββατο (2/9). Μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς και λίγα παιχνίδια «ξενιτιάς» για τους «μερένγκες» το παλάτι της «βασίλισσας» άνοιξε ξανά τις πύλες του για την ομάδα και τον κόσμο.
Το θέαμα; Εντυπωσιακό! Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που θυμίζει... διαστημόπλοιο κι έκανε τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.
Ακόμα περισσότερο όμως εντυπωσιάζει το βίντεο που ανέβασε η Ρεάλ Μαδρίτης στα social media και δείχνει τον ανασυρόμενο αγωνιστικό χώρο και πως αυτός λειτούργησε μετά από το παιχνίδι με τη Χετάφε.
Η συγκεκριμένη κατασκευή έγινε για να φυλάσσεται και να συντηρείται υπόγεια το χορτάρι και άρα να διατηρείται και σε καλύτερη κατάσταση.
Giuseppe Busso έγραψε:gianik έγραψε:-τι ομάδα είσαι;
-"ΟλυμπιακΑρης...
![]()
![]()
viewtopic.php?p=654672#p654672STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Καρυπίδης: «Τα έχω καλά με τον Μελισσανίδη - Ο Μαρινάκης θέλει να κάνει ζημιά σε μένα και τον Άρη»
https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... di/4907426
Gianik
+
=
Πάντα ο Busso δικαιώνεται ακόμη 8777 έτη μετά...

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]