Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mika_hakkinen
#83278 Συμφωνώ με την πρόταση του sparticle για πρόβλεψη εξάδας (αλλά βέβαια όχι να παίρνει βαθμό αυτός που τον έβδομο τον είχε προβλέψει έκτο :P )

Η πρόταση του Jarno μου αρέσει. Αν το team δει ότι μπορεί να τροποποιήσει ανάλογα τη φόρμουλα υπολογισμού θα ψήφιζα υπέρ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#83335 Συνοψίζω για να μην χανόμαστε.

Προτάσεις;
1. Να μην βαθμολογείτε με τρεις βαθμούς ο 6ος που τον έχουμε βάλει 5ο. Σκόρ 1-4
2. Να προβλέπουμε most positions gained. Σκόρ 1-0(δεν κατάλαβα να ψήφισε κανείς)
3. Να παίρνουμε έναν βαθμό όταν έχουμε προβλέψει σε μια θέση τον teammate αυτού που τερμάτισε στην θέση αυτή. Σκόρ 2-3
4. Να προβλέπουμε εξάδα. Σκόρ 3-0

Οι δικές μου ψήφοι που τις συνυπολόγισα είναι 1. Λευκό, 2. Ναι 3. Jarno τα θέλει ο ποπός σου :lol: δλδ όχι, 4. Ναι

Παρακαλώ ψηφίστε.
Τελευταία επεξεργασία από ripper και 01 Μαρ 2015, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
kantoniou έγραψε:
ripper έγραψε:2. Να προβλέπουμε most laps gained.

Βλεπω περιμενεις τη Μερκ να ειναι γυρους μπροστα φετος. :lol:

Έχασε το μέτρημα με τους σημερινούς γύρους της McLaren και μπερδεύτηκε :rtfm: :lol:

2. όχι
3. όχι
4. ναι
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
ripper έγραψε:
Άσε τις εξυπνάδες και ψήφισε :rtfm:

:oops:

ripper έγραψε:1. Να μην βαθμολογείτε με τρεις βαθμούς ο 6ος που τον έχουμε βάλει 5ο. Σκόρ 1-4
2. Να προβλέπουμε most laps gained. Σκόρ 1-0(δεν κατάλαβα να ψήφισε κανείς)
3. Να παίρνουμε έναν βαθμό όταν έχουμε προβλέψει σε μια θέση τον teammate αυτού που τερμάτισε στην θέση αυτή. Σκόρ 2-3

1. Ψηφισα ηδη να παραμεινει ως εχει (εχει καταμετρηθει)
2. Οχι (πολυ ΛΟΤΤΟ)
3. Οχι (αναμιγνυουμε πιλοτους με ομαδες στις προβλεψεις και δεν μου αρεσει)
4. Ναι, με τον 6ο-7ο να μετραει οπως και σημερα ο 5ος-6ος
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#83450 Ως εχει, όχι, όχι και ναι.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:1. Να μην βαθμολογείτε με τρεις βαθμούς ο 6ος που τον έχουμε βάλει 5ο. Σκόρ 1-4
2. Να προβλέπουμε most positions gained. Σκόρ 1-0(δεν κατάλαβα να ψήφισε κανείς)

1. Να μείνει όπως πέρυσι
2. Όχι. Αδιανόητο να προβλέψουμε ποιος "μεγάλος" θα πατώσει στις κατατακτήριες.
3. Πείτε ότι ποτέ δεν το πρότεινα :s_whiteflag
4. Πάσο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#83459 Επίσης, μην ξεχάσετε να δηλώσετε ομάδες στο διπλανό topic.
Άβαταρ μέλους
By lotusrenault
#83525 και εγώ με την σειρά μου ψηφίζω όχι σε όλες τις προτεινόμενες αλλαγές...sorry guys
εγώ έχω το εξής θέμα με τον διαγωνισμό κατά την διάρκεια της περυσινής και προπερυσινής χρονιάς ένας teammate εκ των 3 τα παράτησε...πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να προσμετράτε κανονικά η βαθμολογία στα πρωταθλήματα κατασκευαστών και f1like.. σε περίπτωση δλδ που αποχωρήσουν 1 η 2 απο την ομάδα πχ st.devote στην Lotus πέρυσι
ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#83653 Παλιοτερα ειχα πει και για προβλεψη 10αδας..Οπως στην real f1 παιρνουν βαθμο οι 10 γιατι να μην βαζουμε και μεις 10..

Με την 5αδα ειδικα φετος οπως δειχνουν τα πραγματα θα ανταμειβεται αυτος που σε εναν αγωνα εβαλε τον Λουη 1ο και τον Ροσμπεργκ 2ο και τριτοτεταρτους τον Μποτα με τον Μασσα..Εχει και ατο την πλακα του δεν λεω αλλα θα ανακατευουμε συνεχεια τους ιδιους και τους ιδιους..