Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
diplomat έγραψε:Eίναι η ιδέα μου ή έχει επική ζέστη έξω; Aν δε δροσίσει το βράδυ θα προβώ σε λεκτικές ωμότητες :x

Είναι συνδυασμός ζέστης κι υγρασίας - το δίδυμο που σκοτώνει :x
Άβαταρ μέλους
By cabala10
diplomat έγραψε:Eίναι η ιδέα μου ή έχει επική ζέστη έξω; Aν δε δροσίσει το βράδυ θα προβώ σε λεκτικές ωμότητες :x

μεχρι τις 7-8 θα ειναι σχετικα χαμηλες(πανω απο 30..) μετα παλι πανω απο 35
Άβαταρ μέλους
By JarnoT

Ανεβαίνει το θερμόμετρο λόγω ΝΦ και ΤσουΛου. Αναμενόμενο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832751 Όπως ειπώθηκε η υγρασία έχει τσιμπήσει από χθες και επιβαρύνει την αίσθηση ζέστης.
Σχετικοάσχετα, είχα πει και τις προάλλες πως η θερμοκρασία γενικά ως προς την μέγιστη τιμή της το μεσημέρι, δεν έχει πέσει κάτω από τους 34-35 από πρπ μέσα Ιουλίου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#833251 Εδώ πάντως από αργά το βράδυ ρίχνει σχεδόν συνεχώς. Σταματάει για λίγο και ξαναρχίζει...

Κρυώσαμε με ανοιχτά παράθυρα το βράδυ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833338 Τι γαματη φαση. Μολις μου εστειλε μηνυμα το 112 για ακραια καιρικα φαινομενα και καταιγιδες στην περιοχη. Λες και ελαβα ανθοδεσμη απο τον Κουλη και μαλιστα με καρφιτσωμενο χειρογραφο ραβασακι αισθανθηκα :inlove:

Το επιτελικο κρατος ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#833431 Ήδη ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο.
Γενικά θα ρίξει πολύ νερό στην περιοχή το επόμενο διήμερο. Προσοχή σε όσους κινούνται στην περιοχή.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777

ἔρχεται πρὸς αὐτοὺς περιπατῶν ἐπὶ τῆς θαλάσσης, καὶ ἤθελε παρελθεῖν αὐτούς.

οἱ δὲ ἰδόντες αὐτὸν περιπατοῦντα ἐπὶ τῆς θαλάσσης ἔδοξαν φάντασμα εἶναι, καὶ ἀνέκραξαν

Μαρκβγκ. 6, (48,49)