Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#832044 Κάθε μέρα φόρτιση;Αυτό ειναι τιμωρία , ο 10ος κύκλος της κόλασης στην Θεία Κωμωδία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bibendum έγραψε:Να το πάρει ο George spritz να μετράει τον ύπνο του και να καταλαβει ότι το βράδυ πρεπει να το φορτίσει. Εδώ σας θέλω

< >

Δεν ειμαι για τετοιο νταλγκα με καθημερινη φορτιση στο κεφαλι μου με τιποτα. Το παλιο ρολοι στην αρχη κραταγε 2 μερες και ηταν το βασικο μειον που του εβρισκα. Προς το τελος της ζωης του που κραταγε με το ζορι 1 μερα ηταν απλα βασανιστικο. Με αυτο το σκεπτικο ειχα αποφασισει οτι το επομενο ρολοι μου θα ειναι Γκαρμιν.

Οσο για τον υπνο μη νομιζεις οτι χαλιεμαι και πολυ με τις μετρησεις. Ξερω γενικα οτι δεν κοιμαμαι πολυ και το ποιντ μου ειναι να αισθανομαι εγω δυνατος και οχι ποσες ωρες υπνου εγραψε το ρολοι. Απλα με το Γκαρμιν την ψωνισα με το βλακωδες σκεπτικο των μετρησεων και επεσα απο τα συννεφα επειδη τοσο ακριβο ρολοι εκανε χειροτερη δουλεια απο το προηγουμενο πολυ φθηνοτερο/παλιοτερο που ειχα.

Και διαβαζω για Αη Φον που το πληρωνουνε χρυσαφι και κραταει 1 μερα και δεν το πιστευω :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#832499 Μήπως μετά από λίγο πιο πολύ καιρό σε μάθει καλύτερα και πέφτει πιο πολύ μέσα. Επίσης ίσως παίζει ρόλο και το τι εννοείς εσύ όταν λες 42% και τι εννοεί αυτό. Επειδή δεν το υποστηρίζει το δικό μου παλιό ρολόι δεν το έχω διαβάσει αλλά ίσως να μην εννοεί αυτό που φαντάζεσαι εσύ. Θέμα ερμηνείας δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Μήπως μετά από λίγο πιο πολύ καιρό σε μάθει καλύτερα και πέφτει πιο πολύ μέσα. Επίσης ίσως παίζει ρόλο και το τι εννοείς εσύ όταν λες 42% και τι εννοεί αυτό. Επειδή δεν το υποστηρίζει το δικό μου παλιό ρολόι δεν το έχω διαβάσει αλλά ίσως να μην εννοεί αυτό που φαντάζεσαι εσύ. Θέμα ερμηνείας δηλαδή.

Τι να με μαθει και τι να εννοει ρε φιλε... Δε μιλαμε για καμια γκομενα, για ρολοι μιλαμε :s_tongue

Πλεον το θεμα ειναι ποσο νωρις θα εχω πιασει τον πατο του body battery που ειναι το 5% (πιο κατω δε δειχνει ποτε). Μου εχει τυχει να εχω πιασει πατο και πριν το μεσημερι :lol:

Κι ακομα περιμενω τον παπα του Μπιλ να με διαβασει μπας και σωθω. Σβηνει φωτιες λεει αυτες τις μερες και δεν προλαβαινει :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#832504 Για δες αυτό, μετράνε ίσως πράματα που δεν το περιμένεις όπως στρες στη δουλειά ή κατανάλωση αλκοόλ.
https://www.garmin.com/en-US/blog/fitne ... nning-low/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Για δες αυτό, μετράνε ίσως πράματα που δεν το περιμένεις όπως στρες στη δουλειά ή κατανάλωση αλκοόλ.
Χρειάζεται εφαρμογή να σου πει αν είσαι ντιρλα ή έχεις στρες στην δουλειά;
Μάλλον χειρότερα θα είσαι μετά.

Γεώργιε, σταμάτα να μετράς ο,τι μετριέται ρε. Θα πεθάνεις μια μέρα όπως όλοι μας. Χρειάζεται να στο πει το ρολόι;

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Για δες αυτό, μετράνε ίσως πράματα που δεν το περιμένεις όπως στρες στη δουλειά ή κατανάλωση αλκοόλ.

Στρες εχω ολη μερα. Οποτε πινω κανενα ποτηρακι το βραδυ για να χαλαρωσω και να κοιμηθω :shifty:

Παμπαρακατ...
Οι καλυτερες μου ωρες ειναι αν κοιμηθω 1-2 ωρες το μεσημερι-απογευμα. Οταν ξυπναω πεταω. Αν πιασω να κανω κανενα γυρακι στον εξομοιωτη κατεβαινουν τα δεκατα σα στραγαλια και το μυαλο ειναι αρκετα καθαρο ωστε να κανω ελαχιστα λαθακια και να εχω εξαιρετικο γυρολογιο.

Αν λοιπον εγω ειμαι στην καλη μου φαση και το body battery μου λεει οτι πεθαινω, δεν πιστευω τις παπαργιες του body battery. Πιστευω τι λενε τα χρονομετρα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
Χρειάζεται εφαρμογή να σου πει αν είσαι ντιρλα ή έχεις στρες στην δουλειά;
Μάλλον χειρότερα θα είσαι μετά.

Γεώργιε, σταμάτα να μετράς ο,τι μετριέται ρε. Θα πεθάνεις μια μέρα όπως όλοι μας. Χρειάζεται να στο πει το ρολόι;

.

Με προλαβες μωρη κουφαλα. Αλλα επιασες το ποιντ μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#832516 Μετα απο ανεπιτυχεις προσπαθειες να ξεγελασω το body battery app με μπυρες (5% αλκοολ) και κρασια (13%) σημερα αποφασισα να ανεβασω τα γραδα σε 40% που εχει η Σαμπουκα:

Εικόνα

Τζι παιζει κανενας τροπος να ποσταρω τα αποτελεσματα της ερευνας μου μεσω strava.com για να ειναι πιο κατανοητα στο φιλοθεαμων κοινο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#832518 https://www.lifewire.com/best-alcohol-apps-4589186

Track Your Calories: DrinkCoach (Allows you to share a drinking summary with others.)
Track Your Non-Drinking Days: Dry Days by AlcoChange (Share your progress across all major social media services.)
Track Your Recovery Progress: Nomo - Sobriety Clocks (You can also share those countdowns in the app or on social media.)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#844571 Απ' όσο θυμάμαι όλα τα Samsung ,έχουν θέμα με την ....δεν κρατάει πολύ ..
Θα σε ενδιέφερε ένα Huawei?

.