Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
diplomat έγραψε:Είναι από τα λίγα άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά, να κάνουμε χειραψία και να του πω ότι είσαι ό,τι καλύτερο έχει βάλει η ανθρωπότητα πίσω από τιμόνι (για όσο βλέπω εγώ πάντα). :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

... είναι ό,τι καλύτερο έχει βάλει η ανθρωπότητα για τον αιώνα που διανύουμε, γιατί ως το τέλος του προηγούμενου είχαν προηγηθεί o Θεος (ένας ήταν Εκείνος με το κίτρινο κράνος) και ο σαγόνιας (Eddie approves :iconcool: )... και για άλλους και ο Σερ (με το πολύχρωμο κράνος) :superman:

- Edit: Διόρθωσις - Ως τα μέσα της δεκαετίας με τα δύο μηδενικά, που ακόμα κυριαρχούσε ο Μιχαλάκης ακόμα δεν είχε επισκιάσει το grid με τα απαράμιλλο ταλέντο του :roll:
Τελευταία επεξεργασία από Same_old_story και 28 Αύγ 2023, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Same_old_story έγραψε:... είναι ό,τι καλύτερο έχει βάλει η ανθρωπότητα για τον αιώνα που διανύουμε, γιατί ως το τέλος του προηγούμενου είχαν προηγηθεί o Θεος (ένας ήταν Εκείνος με το κίτρινο κράνος) και ο σαγόνιας (Eddie approves :iconcool: )... και για άλλους και ο Σερ (με το πολύχρωμο κράνος) :superman:

- Edit: Διόρθωσις - Ως τα μέσα της δεκαετίας με τα δύο μηδενικά, που ακόμα κυριαρχούσε ο Μιχαλάκης ακόμα δεν είχε επισκιάσει το grid με τα απαράμιλλο ταλέντο του :roll:

Εντάξει γράφω όσο έβλεπα εγώ, ήτοι από 97 σαν πιτσιρικάc και δώθε, με μεγάάάάλα κενά στις εποχές Βέτελ και Λούης. Τί να πω. Μολογάω δίχως ξύλο, εάν μου έλεγες να διαλέξω για την ομάδα μου τον Δε Μάικλ, τον Λούη ή τον Οβιέδο, θα διάλεγα τον Οβιέδο στο νανοδευτερόλεπτο. Αν έβαζες και τον Σένα μέσα, μάλλον θα διάλεγα τον Προστ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
diplomat έγραψε: Αν έβαζες και τον Σένα μέσα, μάλλον θα διάλεγα τον Προστ. :shifty:

Σ' αυτό συμφωνούμε :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:
diplomat έγραψε:ναντοδευτερόλεπτο

fxd, έχει δική του μονάδα στο SI

Εγραψες παλι :lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα, δεν υπαρχει πιο ατοπη συγκριση απο αυτη αναμεσα σε οδηγους διαφορετικων εποχων. Εδω διαφωνουμε οταν συγκρινουμε ομοσταβλους, σιγα μη βγαλουμε ακρη συγκρινοντας οδηγους που μεγαλουργησαν με 30 χρονια διαφορα...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
George_Prix έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
diplomat έγραψε:ναντοδευτερόλεπτο

fxd, έχει δική του μονάδα στο SI

Εγραψες παλι :lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα, δεν υπαρχει πιο ατοπη συγκριση απο αυτη αναμεσα σε οδηγους διαφορετικων εποχων. Εδω διαφωνουμε οταν συγκρινουμε ομοσταβλους, σιγα μη βγαλουμε ακρη συγκρινοντας οδηγους που μεγαλουργησαν με 30 χρονια διαφορα...

Ε, Αυτό περίπου λέμε:

Είναι ο πιο ναντοτεράστιος της μετά Max (Mosley όχι Φερστάπεν) - εποχής :roll: