Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831346 Πφφφ αδιορθωτος ειμαι ρε πστ μου. Καλα που δεν πατησα το κλικ εχθες το βραδυ τελικα. Τετοιο παρτυ δε θα ειχε ξανακανει η βαριοπουλα :lol:

Ξεχασα οτι ισως το βασικοτερο μου φιλτρο ειναι η υψηλη αναλυση οθονης. Παιζω πολυ Team Viewer και RealVNC. Οταν μπαινεις σε αλλο υπολογιστη με τηλεφωνο που εχει χαμηλη αναλυση η εμπειρια χρησης ειναι τραγικη. Πρεπει να κανεις τρελο σκρολ και παλι μαπα φαινονται ολα. Δεν το βγαζω τετοιο ξενερωμα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Οποτε οι επιλογες μου ειναι περιορισμενες και πανακριβες. Με τα συγκεκριμενα φιλτρα που θεωρω must have...

Εικόνα

Καταληγουμε λοιπον στις εξης επιλογες:

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thle ... er_dir=asc

Το διαολι που εχω μεσα στο μυαλο μου δε σταματαει να φωναζει για αυτο:

https://www.skroutz.gr/s/40552270/Samsu ... Black.html
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#831348 Αν θέλεις να ξοδέψεις λεφτά, δεν θα σταθώ εγώ εμπόδιο.
Αλλά η οθόνη που έχει το Α54 είναι αυτή :
Οθόνη 6.4"/2340 x 1080/120 Hz.
Μια χαρά για την χρήση που θέλεις.

Poco=Xiaomi ->MIUI. Ούτε τόσο δουλεμένο λειτουργικό, ούτε θα αναβαθμίζεται όπως το OneUI του Samsung.
Ούτε δεύτερη ματιά δεν θα του έριχνα.
Όσο για το άλλο που έβαλες, το combo πλυντηρίου-στεγνωτηρίου στο σπίτι μου, είναι φθηνότερο από αυτό το πράγμα.
Από την άλλη, εσύ πληρώνεις, άρα δεν θα σταθώ εμπόδιο στο να κάψεις τα λεφτά σου αφού τόσο πολύ το θέλεις!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831354 Μη βαρας ωρε ΧαιΦαι. Εγω ο καψερος μια μπαταρια σκεφτομουνα να αλλαξω :innocent:

Απλα οταν με μπριζωσες και αρχισα το ψαξιμο, αρχισε το διαολι που εχω μεσα μου τα γνωστα του κολπα. Και σιγα μην κατεληγε το διαολι σε Ποκο και λοιπες Κινεζιες :s_cool
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#831366 Καλό είναι το a54 το πήρα για τον πατέρα μου και είναι καλή αγορά δεν πρόκειται να νιώσεις ριγμένος, επίσης τραβάει ανέλπιστα καλές φωτογραφίες

Τα poco είναι καλά κινητά αλλά το λογισμικό θέλει δουλειά
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:Αν θέλεις να ξοδέψεις λεφτά, δεν θα σταθώ εγώ εμπόδιο.
Αλλά η οθόνη που έχει το Α54 είναι αυτή :
Οθόνη 6.4"/2340 x 1080/120 Hz.
Μια χαρά για την χρήση που θέλεις.

Poco=Xiaomi ->MIUI. Ούτε τόσο δουλεμένο λειτουργικό, ούτε θα αναβαθμίζεται όπως το OneUI του Samsung.
Ούτε δεύτερη ματιά δεν θα του έριχνα.
Όσο για το άλλο που έβαλες, το combo πλυντηρίου-στεγνωτηρίου στο σπίτι μου, είναι φθηνότερο από αυτό το πράγμα.
Από την άλλη, εσύ πληρώνεις, άρα δεν θα σταθώ εμπόδιο στο να κάψεις τα λεφτά σου αφού τόσο πολύ το θέλεις!

Poco=Xiaomi ->MIUI. Ούτε τόσο δουλεμένο λειτουργικό,

η εκδοση 13 ηταν μια χαρα σε σχεση με το memory hogging immortal i cannot die εκδοση 12 που ηθελε παραπανω ram απο οτι ενας chrome με 40 tabs ανοιχτα
Άβαταρ μέλους
By glf
#831386 Εγώ πάντως με το oneplus 8T είμαι μια χαρά, δε θέλω κάτι καλύτερο.
Και ωραίες φωτογραφίες για επίπεδο οικογενειακών άλμπουμ..
Άβαταρ μέλους
By dimik
glf έγραψε:Εγώ πάντως με το oneplus 8T είμαι μια χαρά, δε θέλω κάτι καλύτερο.
Και ωραίες φωτογραφίες για επίπεδο οικογενειακών άλμπουμ..
+1 για το 8 pro. Ίσως το μοναδικό που έχω κρατήσει τόσα χρόνια γιατί συνεχίζει να δουλεύει άψογα και η μπαταρία και όλα.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#832070 Ξερω οτι η ερωτηση ειναι του δημοτικου, αλλα εγω ειμαι απο χουργιο και δεν τα παω καλα με τις μοντερνιες :lipsealed:

Αυτη η καργιολα η Μπιξμπυ του Σαμσουνγκ και η αλλη πορνη η Ασσισταντ του Γκουγκλ δε μιλανε γρι Ελληνικα? Το μονο που εχω καταφερει ειναι να λεω μια διευθυνση στους χαρτες και να την πιανει ακριβως στα Ελληνικα.

Οταν παω να πω να τηλεφωνησουν σε καμια απο τις επαφες μου (που ειναι περασμενες στα Ελληνικα) τα κανουν και οι 2 οι κυριες κωλος. Μεχρι και το 100 αρχισε να καλει σε καποια φαση αντι για αυτο που του ειπα :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#832074 Αύριο το στέλνεις Θεσσαλονίκη.
Σου στέλνω με pm την διεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
vasilis έγραψε:Αύριο το στέλνεις Θεσσαλονίκη.
Σου στέλνω με pm την διεύθυνση.

Πιο ζητουλας κι απο το γιο μου καταντησες παναθεμα σε. Με ακουσε να ριχνω κατι καντηλια για το ρολοι κι εχει στησει παρτυ απο τη χαρα του μπας και μου το φαει :lol:

Τωρα δε ρωταω για το ρολοι ομως. Ρωταω πως παιζουν οι φωνητικες εντολες στο τηλεφωνο που δε μπορω να βγαλω ακρη με τις κλησεις...

Κι αν βρω πως παιζουν στο τηλεφωνο, μετα θα χρησιμοποιησω την τεχνολογια και στο ρολοι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#832155 Λοιπον βρηκα ακρη για οσους εχουν αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και δεν καταλαβαινουν οι κυριες τις επαφες επειδη ειναι περασμενες στα Ελληνικα. Περασα στο Google Assistant την επαφη με το ονομα της γυναικας μου σαν wife, του γιου μου σαν son, της κορης μου σαν daughter και ολα παιζουν ποπα πλεον. Απλα λες ενα Hey Google, call wife... call son κτλ και τα πιανει αμεσως χωρις τα σουξου μουξου που απαντουσε οταν ελεγα τα Ελληνικα ονοματα που εχω αποθηκευμενα στο κινητο. Ηρεμησα κι εγω, γλυτωσανε και οι βοηθοι απο τα καντηλια που εχουν ακουσει απο χθες :lol:

Η χαζομαρα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω το ιδιο απο το ρολοι αναγνωριζει τη φωνητικη εντολη, αλλα σου λεει "για να τηλεφωνησω ξεκλειδωσε το τηλεφωνο". Οποτε ειναι τσαμπα καψιμο θερμιδων, που με τοσο κοπο βαζω στο σωμα μου ωστε να διατηρουμαι σε αυτη την αψογη κατασταση :shifty:

Ενω αν παω απευθειας στο τηλεφωνο του ρολογιου και πατησω μια επαφη, της τηλεφωνει χωρις να χρειαστει να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο. Περιεργο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#835223 Στην εφαρμογή Gmail έχω προσθέσει 7 ξεχωριστούς λογαριασμούς gmail.

Έχω παρατηρήσει επανειλημμένα πως για έναν απ'αυτούς δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα email, και πρέπει να μπω μέσα για να μου εμφανιστούν. Πχ σήμερα δεν είχε έρθει ειδοποίηση για email σ'αυτόν και μπήκα τώρα και το πρώτο νέο είναι από τις 10 το πρωί.

Τσέκαρα στις Ρυθμίσεις/Συγχρονισμός gmail και είναι κανονικά ενεργός
Τελευταία επεξεργασία από Dimitris_P και 15 Σεπ 2023, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Στο gmail έχω 7 λογαριασμούς.

Έχω παρατηρήσει επανειλημμένα πως για έναν απ'αυτούς δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα email, και πρέπει να μπω μέσα για να μου εμφανιστούν. Πχ σήμερα δεν είχε έρθει ειδοποίηση για email σ'αυτόν και μπήκα τώρα και το πρώτο νέο είναι από τις 10 το πρωί.

Τσέκαρα στις Ρυθμίσεις/Συγχρονισμός gmail και είναι κανονικά ενεργός

IMAP ή POP εχεις ενεργοποιησει? To POP μου εκανε πολλα κουλα στο παρελθον. Με το IMAP ολα ποπα.
Άβαταρ μέλους
By Pans
#835230 Γιατί να έχει κάποιος ΕΦΤΑ (7) λογαριασμούς στο gmail??? :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#835231 Εννοώ πως έχω καταχωρημένα 7 διαφορετικά gmail στην εφαρμογή gmail (έκανα σχετικό edit), όχι ότι έχω 7 λογαριασμούς στο ίδιο gmail λογαριασμό όπου εκεί.

Ωστόσο θα το τσεκάρω από τον υπολογιστή στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου gmail γιατί δεν βλέπω κάτι στο κινητό. Το default είναι το IMAP απ'όσο ξέρω.

Μόνο στους πελάτες βάζω POP3, σε μένα πάντα IMAP :shifty: