Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#831864 3,2 καίει του πωλητή μας. Μας τρολάρει από πάνω ότι τώρα καλοκαίρι του πήγε 3,5 με το κλίμα. :lol:

Στο έταιρο υβριδικό, παλαιότερης γενιάς βέβαια :roll: , 1.400κμ εδώ και 3 εβδομάδες(των διακοπών δλδ), με ΕΟ τα πρπ 800 και εκ των οποίων τα 700 με κλίμα, βγάζει ένα στρογγυλό 5άρι. Πάντα ψιλοφορτωμένο και με μπαγκαζιέρα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#831872 σε τετοιες διαδρομες ενα κλιο μαζουτ θα το φερει γυρω στα 3,5 εως 3,8 λιτρα(100 σταθερα με 6η +κλιμα)
εαν υπολογισεις και τη διαφορα τιμης βενζινης/μαζουτ παιζει να ειναι ακομα οικονομικοτερο.
Ο γιος ηρθε στο χωριο απο Αθηνα (180 χλμ )με μεση 4 λιτρα. 130 στην εθνικη +κλιμα.Επαρχιακος τα 60 χλμ απο τα 180.Ηταν μονος του στο αυτοκινητο +περιπου 100 κιλα αποσκευες.
αυτα ολα χωρις να θελω να πω οτι δεν ειναι καλη η επιδοση του γιαρις κροςς
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:+περιπου 100 κιλα αποσκευες

Εικόνα

( εεπ, αμα μβρειτε καλυτερο ανθοτυρο παγκοσμιως να μου φιλησετε τον Παντελο).

Για τα υπολοιπα τωρα, ας το δεχτω επειδη εισαι φιλος και σου χρωσταω και 450 €. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
dimviii έγραψε:σε τετοιες διαδρομες ενα κλιο μαζουτ θα το φερει γυρω στα 3,5 εως 3,8 λιτρα(100 σταθερα με 6η +κλιμα)
εαν υπολογισεις και τη διαφορα τιμης βενζινης/μαζουτ παιζει να ειναι ακομα οικονομικοτερο.
Ο γιος ηρθε στο χωριο απο Αθηνα (180 χλμ )με μεση 4 λιτρα. 130 στην εθνικη +κλιμα.Επαρχιακος τα 60 χλμ απο τα 180.Ηταν μονος του στο αυτοκινητο +περιπου 100 κιλα αποσκευες.

Εννοείτε οτι είναι καλή κατανάλωση γιατί το YC είναι B-Suv ,ψηλό και αντι - αεροδυναμικό και το Clio δεν πιστεύω να φοράει 205/65 /16 :)

Το απλό yaris hatcback είναι ακόμα οικονομικότερο αλλα δεν ήθελα χαμηλό αυτοκίνητο βαρέθηκα να γδέρνω την ποδιά και να μην μπορώ να προσεγγίσω μέρη ακόμη και με μικρή υψομετρική διαφορά απο την άσφαλτο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:( εεπ, αμα μβρειτε καλυτερο ανθοτυρο παγκοσμιως να μου φιλησετε τον Παντελο).

Ανθότυρο;;;

ΑΝΘΟΤΥΡΟ;;;

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

Και πάντα είχα απορία ποιος τρώει αυτό το πράμα... :tomato: :tomato: :tomato:

Για να μείνουμε ον τόπιξ, χθες γέμισα την μπεμπέκα και διένυσε 328χλμ με 24,33lt αμόλυβδης, δηλαδή 7,42lt/100χλμ. Συνήθως είμαι γύρω στα 7,8-8, απλά αυτά τα 328χλμ ήταν κατά βάση σε επαρχιακό ευθεία ή ανοιχτές, χαλαρές στροφές με 90-100 ταχύτητες και 6η...

Θεωρώ πως ακόμα και τα 8 είναι αξιοπρεπέστατα για ατμοσφαιρικό δίλιτρο 1,5tn που μόλις ενηλικιώθηκε (18 ετών).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
MONMAN έγραψε:
Εννοείτε οτι είναι καλή κατανάλωση γιατί το YC είναι B-Suv ,ψηλό και αντι - αεροδυναμικό και το Clio δεν πιστεύω να φοράει 205/65 /16 :)

φοραει 205/45/17 και ειναι 1240 κιλα περιπου
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
g8777 έγραψε:( εεπ, αμα μβρειτε καλυτερο ανθοτυρο παγκοσμιως να μου φιλησετε τον Παντελο).

Ανθότυρο;;;

ΑΝΘΟΤΥΡΟ;;;

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

Και πάντα είχα απορία ποιος τρώει αυτό το πράμα... :tomato: :tomato: :tomato:

Για να μείνουμε ον τόπιξ, χθες γέμισα την μπεμπέκα και διένυσε 328χλμ με 24,33lt αμόλυβδης, δηλαδή 7,42lt/100χλμ. Συνήθως είμαι γύρω στα 7,8-8, απλά αυτά τα 328χλμ ήταν κατά βάση σε επαρχιακό ευθεία ή ανοιχτές, χαλαρές στροφές με 90-100 ταχύτητες και 6η...

Θεωρώ πως ακόμα και τα 8 είναι αξιοπρεπέστατα για ατμοσφαιρικό δίλιτρο 1,5tn που μόλις ενηλικιώθηκε (18 ετών).
8ρια λέει

Έχει κατασταλάξει επιτέλους στα 10.4 αφού αλλαχθηκε το μισό αυτοκίνητο και πανηγύριζω

Σε εθνική στα 120 πέφτει στα 7+ αλλά σπάνια κάνω τέτοιες διαδρομές.

edit: το ανθότυρο γαμει σε σαλάτες ή τυλιγμένο σε φύλο με μέλι.

< >
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
dimviii έγραψε:
MONMAN έγραψε:

φοραει 205/45/17 και ειναι 1240 κιλα περιπου

:slap: καλά είχα μείνει στα 15άρια , τόσο φαρδύ λάστιχο θα είναι έκδοση τούμπανο...
το δικό μου yaris ντίζελ είχε 195/50/16 τα πούλησα και έβαλα 185 /60/15 γιατί δεν λέει 500€ για αλλαγή ελαστικών σε αυτοκίνητο με 90 άλογα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#831932 Ναι είναι φουλ έκδοση με ηχοσύστημα θερμ καθίσματα 17 αρες κλπ
Και τα δικά μου γύρω στα 530 ευρώ τα βλέπω,και το ένα κλιο θέλει αλλαγή όπου να ναι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:8ρια λέει

:shifty: :shifty: Δεν ξέρετε να οδηγάτε εκεί στο νησί; :shifty: :shifty:

dimik έγραψε:edit: το ανθότυρο γαμει σε σαλάτες ή τυλιγμένο σε φύλο με μέλι.

< >

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
MONMAN έγραψε:
dimviii έγραψε:σε τετοιες διαδρομες ενα κλιο μαζουτ θα το φερει γυρω στα 3,5 εως 3,8 λιτρα(100 σταθερα με 6η +κλιμα)

Το απλό yaris hatcback είναι ακόμα οικονομικότερο αλλα δεν ήθελα χαμηλό αυτοκίνητο βαρέθηκα να γδέρνω την ποδιά και να μην μπορώ να προσεγγίσω μέρη ακόμη και με μικρή υψομετρική διαφορά απο την άσφαλτο.

Η εθνική οδός είναι το εντός έδρας τερέν των diesel, η πολή των υβριδικών και ηλεκτρικών. Εκεί τα πετρέλαια ανεβάζουν καταναλώσεις και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή βγάζουν κοστοβόρες βλάβες.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
mousatos έγραψε:όπως τα ταξί ;
ίσως αυτά πάλι να μη εχουν πλέον dpf

Αμα ακουσεις κατ'ιδιαν συζητησεις ταριφων θα δεις ποσο φοβουνται τις βλαβες και σε λιγα χρονια κοιτανε να το ''σπρωξουν'' γιατι θα βγαλει ουτως ή αλλως και δεν συμφερει λογω αυξημενου κοστους σε σχεση με βενζινοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#832374 Εικόνα

Opel Corsa F 1.2T 100HP χειροκίνητο.
Χαλάνδρι - Καλαμάτα και πίσω (με λίγο πήξιμο Καλαμάτα για να πάμε Λόφο Σάντοβας διότι ήταν όλοι έξω, και με λίγο πήξιμο στην επιστροφή Μέγαρα με φουλ στοπ)

Στο πήγαινε 130 CC, άνετα τα κρατούσε (οκ θορυβώδες δυστυχώς, καμία βελτίωση σε αυτό το κομμάτι από το Corsa D)

Δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι το trip computer αλλά με εξέπληξε ευχάριστη η κατανάλωση που λέει. Επίσης έψαχνα να βρω τι χωρητικότητα τεπόζιτου έχει διότι για να μου λέει ότι βγάζει 800χλμ έπαθα πλάκα

Πάντως αναρτήσεις σομιέδες, προτιμώ του Μεγκάν με τις πιο σφιχτές αποσβέσεις
Άβαταρ μέλους
By alexm
#832399 Γενικά το corsa f, σου βγάζει μια μιζέρια σε σχέση με το D και το e. Όχι ότι τα προηγούμενα ήταν η τομή της αυτοκίνησης αλλά υπάρχει σαφής υποβάθμιση. Το ντεπόζιτο είναι 40αρι, και ιδίως στο diesel όπως έχω εγώ μπορεί να σου βγάλει μέχρι και 950km σχετικά άνετα