Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rafi
#831979 Σιχαμερά σκουλήκια όλη η κυβέρνηση και όσοι την υποστηρίζουν ειδικά μετά από όλα αυτά.
Η κατάντια τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν διαχρονικά και τις δικές μας ζωές, το δικό μας περιβάλλον τη δική μας καθημερινότητα.
Να το πάρουμε απόφαση ότι όπου υπάρχει πευκοδάσος δε θα μείνει τίποτα μέσα στην επόμενη τετραετία των αχρήστων;
Αηδια μονο

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω για εσας, εγω παντως αισθανομαι ηδη πιο ηρεμος :s_yes

Οργισμένο μήνυμα Κικίλια στους εμπρηστές: «Αλητήριοι θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη»

Τα ίδια έλεγε και στις 6 Αυγούστου,τον πιάσανε επ αυτοφόρω κλπ σαχλες.
Αθωώθηκε.
Απλά πρέπει να ταισει τους τριμπουρδελοθς ψηφοφόρους.

https://www.zougla.gr/politiki/ekthetos ... e-ebristi/
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 24 Αύγ 2023, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By leobsch
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω για εσας, εγω παντως αισθανομαι ηδη πιο ηρεμος :s_yes

Οργισμένο μήνυμα Κικίλια στους εμπρηστές: «Αλητήριοι θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη»

Σκληρός μάδαφάκα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar

Νόμιζα ότι είναι κάποιου είδους τρολαρισμα, αλλά όντως το είπε.

https://www.news247.gr/politiki/orgismenos-kikilias-alitirioi-empristes-tha-sas-vroyme.10155224.html

Η πραγματικότητα έχει καταντήσει παρωδία του καλημέρα ζωή από τον Σεφερλή (θα μιλήσεις σκουλήκι κ.τ.λ.) :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Κικίλια ο Βαζοπλημμύρας κρύβεται από πίσω
Άβαταρ μέλους
By markvag
axel12p έγραψε:Η σύγκριση θα ήταν καλό να γίνει με Ισπανία και Πορτογαλία, με τις οποίες είμαστε σχεδόν στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.

Οι συγκρίσεις για το % των καμένων αναλογικά με την έκταση της κάθε χώρας παραπάνω.

Τζάμπα καθόμουν και αντέγραφα τα νούμερα στο excel;; :x :x
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#832009 Θεσσαλονικη βρεχει. Παλι σε λαθος σημειο κατουραει ο θεος ή να ελπιζουμε οτι ριχνει κι αλλου μπας και σβησει καμια φωτια?
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832027 Ντωμεταξύ σκεφτόμουν από πότε έχει να πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 35⁰ ξέρωγω. Πρέπει να είναι κανάς μήνας+, σήμερα βάρεσε 38άρι, έχουν ξεραθεί τα πάντα. Καλά, για βροχή, τις καλοκαιρινές μπόρες τέλος πάντων, ούτε λόγος μπας και βάσταγε λίγη υγρασία η γη ρε παιδί μου!! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#832034 αλλη μια πρωτια για τους αριστους.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 24 Αύγ 2023, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#832037 η μεγαλυτερη φωτια στην Ευρωπη εδω και πολλα χρονια αναφερει το Κοπερνικους για τον Εβρο

https://www.newsit.gr/ellada/Copernicus ... a/3844240/
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#832055 Να αφήσουν την Ευρώπη και να μας πούνε για τον Καναδά αν τους βαστάει πες τους. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
edmond έγραψε:Ντωμεταξύ σκεφτόμουν από πότε έχει να πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 35⁰ ξέρωγω. Πρέπει να είναι κανάς μήνας+, σήμερα βάρεσε 38άρι, έχουν ξεραθεί τα πάντα. Καλά, για βροχή, τις καλοκαιρινές μπόρες τέλος πάντων, ούτε λόγος μπας και βάσταγε λίγη υγρασία η γη ρε παιδί μου!! :ninja:

Φέτος άργησε να κάνει καλοκαίρι, αλλά ειδικά με τον καύσωνα του Ιουλίου του άλλαξε τα φώτα :(

Εν τω μεταξύ η πίσω πλευρά της Πάρνηθας έχει τώρα σεβαστή αναζωπυρωση από Χασια και προχωράει :(