Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#826143 Λογικά είσαι καλυμμένος. Δε ρωτάς και στο adslgr που έχει αρκετό κόσμο που δουλεύει τα Shelly.
Άβαταρ μέλους
By glf
#828883 Κοιτάω πως βολεύει να γίνεται χρήση από .. όλους για το Smart Home σύστημα τώρα που έχω βάλει ένα video θυροτηλέφωνο.
Αυτό θέλει να έχεις βάλει το Reolink app και αν κάποιος πατήσει το κουδούνι, αυτό στέλνει ένα push notification και πρέπει να πατήσεις πάνω του να ανοίξει το παράθυρο για επικοινωνία.
Οκ, στο κινητό μου μπορεί να τρέχει αλλά τρώει και μπαταρία οπότε δε θα το έχω συνέχει ανοιχτό.
Οπότε πάω στη λύση για ένα ή και δύο μεταχειρισμένα tablet που να μπει σε σταθερή θέση και να δείχνει και το openhab/smart home αλλά να τρέχει και το reolink app για το θυροτηλέφωνο

Έχω ένα tablet από.. 2016 που τρέχει το openhab μια χαρά αλλά τώρα με video κτλ βλέπω να πάει για απόσυρση.

Αν έχει κάποιος κανένα android tablet για διώξιμο στείλτε pm .. ας είναι όμως μέτριας ιπποδύναμης ε.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#831739 Ειμαι σε αναζήτηση 2 Smart plugs.

Με ενδιαφερει να βλεπω τρέχουσα, αλλα και ιστορικο καταναλωσης, ιδανικα μεσω web interface και οχι εφαρμογης στο κινητο. Ειτε καρφωτα μεσω Local IP, ειτε μεσω cloud ειτε με οποιονδηποτε τροπο που να μην απαιτει καποιο "server" τυπου HomeAssist.

Καμια ιδεα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#831768 Είμαι ευχαριστημένος με tapo P110. Λίγο καιρό τα έχω αλλά είναι τίμια και σαφή στις μετρήσεις κατανάλωσης με γραφήματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dimitris_P έγραψε:Είμαι ευχαριστημένος με tapo P110. Λίγο καιρό τα έχω αλλά είναι τίμια και σαφή στις μετρήσεις κατανάλωσης με γραφήματα

Δημητρη, ειναι μια απο τις επιλογες μου αυτο που ανεφερες οπως και το Shelly Smart Plug S

Υπαρχει web interface ωστε να βλεπω το γραφημα απο το PC ?
Στην εφαρμογη του κινητου, τα στατιστικα, παραμενουν; Εαν ναι, ποιο το χρονικο διαστημα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#833255 Δεν το έχω ψάξει για web interface.
Για χρήση ενέργειας έχει φίλτρο ημέρα/μήνας/έτος
Για το γράφημα ενέργειας έχει Τελευταίες 24 ώρες και Προηγούμενες 7 ημέρες.
Έχει και μια επιλογή εξαγωγή όλων των δεδομένων που σου στέλνει excel ανά ημέρα και ώρα.

Κανα δυο μήνες τα έχω πάνω οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα

Έχω την πρίζα Sonoff S55 ακόμα στο κουτί της
https://sonoff.tech/product/smart-plugs/s55/

Έχει energy monitoring ή να πάρω TAPO ; Στο site δεν λέει κάτι και δεν την έχω μπροστά μου για να διαβάσω το κουτί.
Άβαταρ μέλους
By glf
#833268 Έχω και γω δύο τέτοιες μπριζες αλλά ακόμα δε τις έβαλα. Για την αυλή τις έχω stand by.
Δεν έχουν μέτρηση ενέργειας από όσο θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834693 Έχει κανείς θέμα με blitzwolf τώρα? Μου τις δείχνει off σχεδόν όλες αλλά λειτουργούν κανονικά
Το WiFi δεν έχει θέμα, υπόλοιπες συσκευές iot στο ίδιο vlan είναι οκ
Άβαταρ μέλους
By glf
#834735 Σήμερα για δύο ώρες είχε θέμα η cosmote. Τι σύνδεση έχει το σπίτι;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834745 Στην εφαρμογή blitzwolf.

Το ξέρω για την Cosmote, μ έπιασε στη δουλειά κατά τις 5, είχε πέσει backbone με εξωτερικό

Στη blitzwolf μου δείχνει offline από χθες αργά το απόγευμα 4 από τις 5 πρίζες που έχω εκ των οποίων η μία είναι στο πατρικό μου. Όλες λειτουργούν όμως από θέμα ρεύματος.

Ακόμα τις βλέπω off