Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#831645 Ψάχνουμε για κάποιο SMS gateway για επαγγελματική χρήση που να στέλνει (σχετικά λίγα ανά ημέρα) μηνύματα σε πελάτες στην Ελλάδα σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833455 Ρε παιδες για πειτε τι παιζει, γιατι εχω χασει επεισοδια... ΠΑΛΙ :shifty:

Θυμαμαι τα παλια τα χρονια που ειχαμε τις βιντεοκλησεις. Σημερα θελησα να κανω μια απο δαυτες και καταλαβα οτι κατι εχει αλλαξει στο κολπο. Πλεον το μονο που μπορουσα να δω ηταν το google meet. Στειλε προσκληση, ψαξε στις επαφες και διαφορα μπερδεμενα πραγματα. Παει η παλια καλη βιντεοκληση με ενα κλικ σε οποια επαφη γουσταριζες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Ρε παιδες για πειτε τι παιζει, γιατι εχω χασει επεισοδια... ΠΑΛΙ :shifty:

Θυμαμαι τα παλια τα χρονια που ειχαμε τις βιντεοκλησεις. Σημερα θελησα να κανω μια απο δαυτες και καταλαβα οτι κατι εχει αλλαξει στο κολπο. Πλεον το μονο που μπορουσα να δω ηταν το google meet. Στειλε προσκληση, ψαξε στις επαφες και διαφορα μπερδεμενα πραγματα. Παει η παλια καλη βιντεοκληση με ενα κλικ σε οποια επαφη γουσταριζες? :hmmm:

Χρονοταξιδιώτης;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Γουατσαπ, βαιμπερ?

Νταξ βαιμπερ παιζω αβερτα βιντεοκλησεις. Γουατσαπ οχι, αλλα το ξερω/εχω. Αν και λιγους, ξερω ακομα ατομα που δεν εχουν κανενα απο τα 2 ομως.

Το ερωτημα ειναι γιατι δεν παιζει με ενα κλικ οπως παλια. Που ανοιγες μια επαφη και επελεγες να παρεις κανονικη κληση ή βιντεοκληση. Και το εβλεπε ο αλλος χωρις να χρειαζεται αλλο προγραμμα, να απαντησει σε προσκληση και τριχες κατσαρες...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Στις λεπτομέρειες της επαφής δεν στα δείχνει αυτά;

Εκει τα δειχνει...

Ομως με το που παταω ενα κλικ στην επαφη βλεπω αυτα:

Εικόνα

Κληση, SMS, Meet και το i

Για να δω viber, whatsapp και λοιπες πληροφοριες πρεπει να πατησω στο i που μανι μανι χανω 1" στο γυρο και μερικες θερμιδες (που με τοσο κοπο βαζω στο κορμι μου για να το διατηρω σε αυτη την αψογη κατασταση).

Παλιοτερα στη θεση του Meet ειχε το κουμπακι της βιντεοκλησης. Βασικα εδω και χρονια απο το Viber κανω βιντεοκλησεις για να μιλησουν τα παιδια με τη μανα μου ή μιλανε απευθειας με το δικο τους Viber. Απλα σημερα τους πηρα νεες (ευκολες :s_tongue ) SIM και ειπα να δοκιμασω κληση και βιντεοκληση να δω αν παιζουν ολα κομπλε. Ετσι προσεξα οτι πλεον εχει φυγει η βιντεοκληση, αλλιως δε θα το ειχα παρει χαμπαρι ποτε!!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833480 Δεν το θυμόμουν να πω την αλήθεια. Αν ήταν όπως τα λες, όντως ήταν πιο βολικό. Ε, λογικό επίσης η Google να θέλει να προωθήσει το Meet με αυτό τον τρόπο και όχι τους ανταγωνιστές του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#833483 Εντωμεταξύ γιατί να κάνει κανείς βιντεοκλήση εκτός viber, whatsApp ή κάποιας παρόμοιας εφαρμογής; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δεν το θυμόμουν να πω την αλήθεια. Αν ήταν όπως τα λες, όντως ήταν πιο βολικό. Ε, λογικό επίσης η Google να θέλει να προωθήσει το Meet με αυτό τον τρόπο και όχι τους ανταγωνιστές του.

Ναι σωστο το σκεπτικο. Φυσικα και θελουν να προωθησουν το προιον τους.

Βασικα το ερωτημα δεν ηταν πως θα κανω τη δουλεια μου, αφου ετσι κι αλλιως ειχα πολλα χρονια να παρω βιντεοκληση. Το ερωτημα ηταν απο ποτε εγινε η αλλαγη και ΠΟΣΟ στραβος ειμαι που μολις το πηρα χαμπαρι :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Στις λεπτομέρειες της επαφής δεν στα δείχνει αυτά;

Εκει τα δειχνει...

Ομως με το που παταω ενα κλικ στην επαφη βλεπω αυτα:

Εικόνα

Κληση, SMS, Meet και το i

Για να δω viber, whatsapp και λοιπες πληροφοριες πρεπει να πατησω στο i που μανι μανι χανω 1" στο γυρο και μερικες θερμιδες (που με τοσο κοπο βαζω στο κορμι μου για να το διατηρω σε αυτη την αψογη κατασταση).

Παλιοτερα στη θεση του Meet ειχε το κουμπακι της βιντεοκλησης. Βασικα εδω και χρονια απο το Viber κανω βιντεοκλησεις για να μιλησουν τα παιδια με τη μανα μου ή μιλανε απευθειας με το δικο τους Viber. Απλα σημερα τους πηρα νεες (ευκολες :s_tongue ) SIM και ειπα να δοκιμασω κληση και βιντεοκληση να δω αν παιζουν ολα κομπλε. Ετσι προσεξα οτι πλεον εχει φυγει η βιντεοκληση, αλλιως δε θα το ειχα παρει χαμπαρι ποτε!!!

Στο δικο μου τηλεφωνο κατω απο το ονομα της επαφης εχει το τηλεφωνο και διπλα δυο εικονιδια ενα βιντεοκλησης και ενα μηνυματος. Οπου αν τα επιλεξεις κανει κληση μεσω meet η στελνει SMS

Απο κατω εχει κατα σειρα βιντεοκληση μεσω Viber, μηνυμα μεσω Viber, κληση μεσω WhatsApp και μηνυμα μεσω WhatsApp