< >
< >
George_Prix έγραψε:Ρε παιδες για πειτε τι παιζει, γιατι εχω χασει επεισοδια... ΠΑΛΙ![]()
Θυμαμαι τα παλια τα χρονια που ειχαμε τις βιντεοκλησεις. Σημερα θελησα να κανω μια απο δαυτες και καταλαβα οτι κατι εχει αλλαξει στο κολπο. Πλεον το μονο που μπορουσα να δω ηταν το google meet. Στειλε προσκληση, ψαξε στις επαφες και διαφορα μπερδεμενα πραγματα. Παει η παλια καλη βιντεοκληση με ενα κλικ σε οποια επαφη γουσταριζες?
Chris έγραψε:Γουατσαπ, βαιμπερ?
Anonymous Founder έγραψε:Στις λεπτομέρειες της επαφής δεν στα δείχνει αυτά;

) SIM και ειπα να δοκιμασω κληση και βιντεοκληση να δω αν παιζουν ολα κομπλε. Ετσι προσεξα οτι πλεον εχει φυγει η βιντεοκληση, αλλιως δε θα το ειχα παρει χαμπαρι ποτε!!!

Anonymous Founder έγραψε:Δεν το θυμόμουν να πω την αλήθεια. Αν ήταν όπως τα λες, όντως ήταν πιο βολικό. Ε, λογικό επίσης η Google να θέλει να προωθήσει το Meet με αυτό τον τρόπο και όχι τους ανταγωνιστές του.
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Στις λεπτομέρειες της επαφής δεν στα δείχνει αυτά;
Εκει τα δειχνει...
Ομως με το που παταω ενα κλικ στην επαφη βλεπω αυτα:
Κληση, SMS, Meet και το i
Για να δω viber, whatsapp και λοιπες πληροφοριες πρεπει να πατησω στο i που μανι μανι χανω 1" στο γυρο και μερικες θερμιδες (που με τοσο κοπο βαζω στο κορμι μου για να το διατηρω σε αυτη την αψογη κατασταση).
Παλιοτερα στη θεση του Meet ειχε το κουμπακι της βιντεοκλησης. Βασικα εδω και χρονια απο το Viber κανω βιντεοκλησεις για να μιλησουν τα παιδια με τη μανα μου ή μιλανε απευθειας με το δικο τους Viber. Απλα σημερα τους πηρα νεες (ευκολες) SIM και ειπα να δοκιμασω κληση και βιντεοκληση να δω αν παιζουν ολα κομπλε. Ετσι προσεξα οτι πλεον εχει φυγει η βιντεοκληση, αλλιως δε θα το ειχα παρει χαμπαρι ποτε!!!
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]