Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Χθες το βραδυ κοιμηθηκα ενα 4ωρο. Ξυπνησα το πρωι με body battery 42% δηλαδη μισοπεθαμενος.

Σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω ειχα 11% και μετα απο κανενα 2ωρο υπνου ξυπνησα με 7% ενω αισθανομουν αισθητα καλυτερα απο πριν σε δυναμη.

Δηλαδη οπως ειπα ηδη, το body battery ειναι Για Τον Πεο. Σε ξεκιναει ψηλα στην αρχη της μερας αναλογα με το ποσο καλα κοιμηθηκες το βραδυ και μετα πεφτει σταδιακα μεχρι το επομενο βραδυ.

Τωρα που γραφω τουτο το ποστακι ειμαι ηδη στο 5%. Αναψτε κανενα κερακι και προσευχηθειτε συντροφοι :help:
Βασικά πέτα το ρολόι.

Ή μάλλον απενεργοποίησε τον ύπνο. Πιο πολύ άγχος σου δημιουργεί.

Α, και σε κανένα γιατρό να πας για το θέμα. Από κλινική ύπνου, μέχρι ψυχολόγο, ψυχίατρο, κλπ... Μιλάω σοβαρά.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Χθες το βραδυ κοιμηθηκα ενα 4ωρο. Ξυπνησα το πρωι με body battery 42% δηλαδη μισοπεθαμενος.

Σημερα το μεσημερι πριν κοιμηθω ειχα 11% και μετα απο κανενα 2ωρο υπνου ξυπνησα με 7% ενω αισθανομουν αισθητα καλυτερα απο πριν σε δυναμη.

Δηλαδη οπως ειπα ηδη, το body battery ειναι Για Τον Πεο. Σε ξεκιναει ψηλα στην αρχη της μερας αναλογα με το ποσο καλα κοιμηθηκες το βραδυ και μετα πεφτει σταδιακα μεχρι το επομενο βραδυ.

Τωρα που γραφω τουτο το ποστακι ειμαι ηδη στο 5%. Αναψτε κανενα κερακι και προσευχηθειτε συντροφοι :help:
Βασικά πέτα το ρολόι.

Ή μάλλον απενεργοποίησε τον ύπνο. Πιο πολύ άγχος σου δημιουργεί.

Α, και σε κανένα γιατρό να πας για το θέμα. Από κλινική ύπνου, μέχρι ψυχολόγο, ψυχίατρο, κλπ... Μιλάω σοβαρά.

.

Απο μικρος το ειχα το κουσουρι. Ξενυχτουσα μεχρι τις 4 για παραδειγμα και γυρνουσα σπιτι κομματια. Παρακαλουσα να κοιμηθω μεχρι το επομενο μεσημερι και στις 8-9 το πρωι το ματι γαριδα :dizzy:

Τουλαχιστον προσπαθω να φτιαξω ετσι το προγραμμα μου ωστε να την πεσω 1-2 ωρες το μεσημερι και να συμπληρωσω τις χαμενες ωρες υπνου εφοσον δε μπορω να κοιμηθω με τιποτα μαζεμενες ωρες το βραδυ. Με αυτα και με 'κεινα, εφτασα 50 χρονωνε οποτε ολα ποπα. Με τους γιατρους δεν τα παω καλα. Οσο ψαχνεις βρισκεις, οποτε δεν ξεκιναω καν το ψαξιμο :shifty:

Οταν ημουνα φοιτητης ειχα μπλεξει με το αλλο ακρο για συγκατοικο. Αν το αφηνες το μοσχαρ, κοιμοταν μεχρι το μεσημερι. Εγω ημουνα ξυπνιος απο τις 7-8-9 (αναλογα με την ωρα που κοιμηθηκα την προηγουμενη) και μετα τις 10-11 προσπαθουσα απεγνωσμενα να τον ξυπνησω για να εχω παρεα. Το τι χριστοπαναγιες εχω ακουσει δε λεγεται :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Χθες το βραδυ κοιμηθηκα ενα 4ωρο

Σεξ , σου λείπει σεξ. 3 φορές και θα κοιμάσαι 12ωρο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:

Σωστός

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:

3 τεμαχια τη μερα ριχνω για να κοιμαμαι αυτα τα 6ωρα που ανεφερα ωρε Μουσατε :rtfm:

Για να κοιμαμαι 12ωρα, πρεπει να βρω καμια πιτσιρικα να της ριχνω αλλα 3 τεμαχια, ωστε να μενει και λιγος χρονος στη γυναικα μου να νταντευει τα παιδια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:θα σε πίστευα αν ήσουν 20 χρονώνε :lol:

Και εγω θα σου απαντουσα σοβαρα, αν ησουν παντρεμενος και μου προτεινες 3 τεμαχια τη μερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
George_Prix έγραψε:Σημερα με το που ξυπνησα πατησα στο sleep app και με ρωτησε αν ξυπνησα πραγματι. Απαντησα οχι και μετα απο λιγο που ξανατσεκαρα το προγραμμα με ξαναρωτησε και απαντησα παλι οχι.

Πούλα το ρολόι και πάρε κομπολόι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#831793 The5KRunner leaked details about Garmin's new "Sleep Coaching" feature.
It will use HRV, stress, training load, and past sleep data to judge your sleep quality and give recommendations.
For the first time, Garmin watches will track naps and daytime sleeping, in as small as 10-minute increments.
Garmin Sleep Coaching could launch with the Garmin Venu 3 this fall, as well as come to older watches with heart rate variance data.
Many smartwatches with sleep tracking only register sleep data at night, ignoring power naps or morning rest after all-nighters. For Garmin users with odd sleep schedules, Garmin's lack of manual sleep tracking messed up their workout recommendations and Body Battery data. But a recent leak indicates a useful fix is coming.

The5Krunner reports that Garmin Sleep Coaching should arrive soon, possibly alongside the leaked Garmin Venu 3 next month. And among other things, it will automatically register sleep at any time — so long as it lasts 10 minutes or more — or let you manually record a nap via your watch or app.

Garmin already has sleep tracking to inform your Body Battery and Training Readiness data, but Sleep Coaching users will receive "tailored feedback comparing their sleep data against a personal baseline, with an emphasis on HRV insights that evaluate stress and well-being," according to the report.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#831995 Έπειτα από δυο μέρες μπορώ μα πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το Apple Watch 8 .

Έβαλα μια paid εφαρμογή RunGap η οποία μπορεί να υποστηρίξει workflows για όλα τα Health data , ποια είναι input και ποια destinations
Έτσι πχ καταγράφω τρέξιμο με το native health app και το κάνει μετά συγχρονισμό με ότι θες , Strava , garmin connect
Είδα τα στοιχεία που πέρασαν από Apple Watch σε garmin connect και έχει κρατήσει τα πάντα με πολύ λεπτομέρεια

Όποτε με το OS9 για τον ερασιτέχνη Runner δεν χάνεις και τίποτα πλέον αφήνοντας πίσω τα garmin
Από οποιαδήποτε άλλη πλευρά χρηστικότητας το Apple Watch είναι σε άλλο επίπεδο .
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#832039 Βγάζει λίγο πιο πολύ αλλά υπολογίζεις μια φορά τη μέρα να σαι μέσα .

Αυτό είναι το μειονέκτημα του .
Υπό συνθήκες μπορεί να είναι και show stopper αν κάποιος πάει outdoors για μέρες , 2-3ημερα Events …. Ακατάλληλο για τέτοια
Κατά τα αλλά συνηθίζεται όπως φορτίζεις το iPhone βάζεις και αυτό δίπλα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#832041 O λογος που είχα δώσει ένα LG smartwatch κι αργότερα ένα Samsung ήταν αυτός, ειδικά για ταξιδάκια ήταν ένα ακόμα καλώδιο που έπρεπε να έχω. Με Fenix και τώρα Epix δεν έχω τέτοια θέματα.