Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
otso έγραψε:Προφανως μιλαμε για την χειροτερη κυβερνηση εβερ . Ολα τα κομματα εχουν την λυση στο τσεπακι τους ακομα και ο καθε χρηστης Χ η φορουμ , αλλα οι μπασταρδοι αφηνουν να καει η ελλαδα τωρα στην αρχη της θυτειας τους ωστε οταν θα ξαναχουμε εκλογες να πουν οτι ποσο πετυχημένοι ειναι αφου δεν θα εχουν πια καμμια φωτια στα 2 τελευταια χρονια της θητειας τους (αφου τα παντα θα εχουν καει ) . Αυριο θα ερθει ο παπας να μιλησει , θα παω να τον ακουσω με προσοχη θελω να μαθω και να πιστεψω στο οραμα του . Ειδα και τον κουτσουμπα σε μια ταβερνα θελισα να τον ρωτησω αλλα στραβοκαταπιε και τον επιασε βηχας , οι συντροφοι με παρεπεμψαν στο προγραμμα τους . Ο κασιδιαρης ειναι αποροφημενος με το ξυρισμα του gay σωματος του . Το πασοκ κανει διακοπες στην ελουντα .
Πλακα πλακα γιατι δεν εφαρμοζουν το κολπακι της σουηδιας , βομβαρδισμος η και ελεγχομενο καψιμο .

θα μπέρδεψες το θυτεία με φυτεία μάλλον :vava:

τι διαβάζουμε ρε πστη ,πραγματικά :lol:

Πιείτε κάνα νεράκι και σεβαστείτε τουλάχιστον τους ανθρώπους που κάηκαν
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:αυτη η πτανα η κλιματικη αλλαγη σαν να μας χτυπησε παραπανω εμας.

Λογικα ειμαστε πιο ατυχοι απο τους αλλους Ντιμη μου.

Την ιδια γκαντεμια δεν ειχαμε με τον Κοβιντ, τις αυξησεις καυσιμων και ρευματος αλλωστε?

Στο μονο που σταθηκαμε τυχεροι, ειναι οτι εχουμε τον πιο ωραιο γκομενο για πρωθυπουργο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimviii έγραψε:με πηρε ο γιος τηλ, και οι φλογες στην Παρνηθα ειναι ορατες απο το σπιτι μου. :(
Φαίνονται από Αττική οδό στο ύψος της Πεντέλης

Το περίεργο είναι ότι πάει προς τα πάνω που είναι αντίθετα από αυτό που φυσάει ο αέρας

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Μου την έστειλε φίλος

απο το μπαλκονι μου. :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:με πηρε ο γιος τηλ, και οι φλογες στην Παρνηθα ειναι ορατες απο το σπιτι μου. :(
Αυτό που βλέπω τώρα από το σπίτι μου .Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#831628 :lipsealed: :omg:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Hellenic tifosi έγραψε:Ναι, γιατί παρ ότι φυσάει κόντρα, προς τα πάνω έχει μπόλικη καυσιμη ύλη :(

αυτό το παρατήρησα και σε μας εδώ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#831636 Στην προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων φυσικού αερίου από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων προχώρησε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καθώς μετά την εκκένωση της περιοχής, η φωτιά έκαιγε στο σημείο «Πανόραμα», το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου. Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία.

https://www.avgi.gr/koinonia/458390_pro ... io-tis-osy
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
mousatos έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Ναι, γιατί παρ ότι φυσάει κόντρα, προς τα πάνω έχει μπόλικη καυσιμη ύλη :(

αυτό το παρατήρησα και σε μας εδώ

Νομίζω είχε γραφτεί εδώ - όταν το έδαφος έχει κλίση η φωτιά ανεβαίνει με πολλαπλάσια ταχύτητα έναντι της πεδινης περιοχής. Και είναι και λογικό αν το σκεφτείς, καθώς η φλόγα καίει προς τα πάνω βρίσκει αμέσως καύσιμο και λαμπαδιαζει το επόμενο δέντρο.

Υποθέτω ότι αν δε φυσουν καταβατικοι άνεμοι, είναι σαφώς πιο αργό το πως κατεβαίνει :(
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#831639 Λέω να εκκενωθεί και η Αθήνα καλού κακού.. να είμαστε σίγουροι.
Επιτελικό κράτος αρίστων......
ΝΔ ξεφτιλες γμω το 21,7% των ηλίθιων της ελληνικής κοινωνίας που τους ψήφισαν.. (41% του 57%)...

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kovathe έγραψε:Λέω να εκκενωθεί και η Αθήνα καλού κακού.. να είμαστε σίγουροι.
ΝΔ ξεφτιλες γμω το 21,7% των ηλίθιων της ελληνικής κοινωνίας που τους ψήφισαν.. (41% του 57%)...

< >

Να πήγαινε και το υπόλοιπο 43% να ψηφίσει. Τί θα άλλαζε;
Η ελληνική κοινωνία είναι βαθιά συντηρητική και αδιάφορη. Μας νοιάζει κάτι μόνο όταν το έχουμε ανάγκη.
Το βλέπουμε παντού.

.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#831641 Και, ερώτηση προς γνωρίζοντες:

Όταν το μέτωπο είναι έτσι, δεν είναι θεωρητικά πιο εύκολο στα εναέρια να το προσβάλλουν; Δηλαδή να προσεγγίσουν από την υπηνεμη πλευρά.