Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#82752 εως καθολου :ninja:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#82924 Το omega της συζύγου ενα χρονο μετα το τελευταιο service στην αντιπροσωπεία το οποίο κόστισε 200 ευρώ,σταμάτησε πάλι να δουλεύει...Βρήκα κοντά στο ιατρείο εναν κύριο που φτιάχνει τα πάντα και μου άλλαξε μπαταρία με 15 ευρώ ενω έκανε και service απο οτι μου είπε.Το ρισκαρα οποτε το μέλλον θα δείξει...
Την ωρα που παραλαμβανα Ανόιγέ αυτό...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#83052 Μου είπε οτι άλλαξε και το λάστιχο στεγανοποιήσης.Επίσης μου είπε οτι το έλεγξε γενικότερα γιατί του είχα αναφέρει οτι το ρολοι εχει παρουσιασει αρκετά σφάλματα.
Την τελευταία φορά που άλλαξα μπαταρία στην αντιπροσωπεία μου είχαν πάρει ή 120 ή 150 ευρω.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#83142 Έφτασε το μεσημέρι...
Αγορά από Amazon χωρίς να το δω πουθενά. Πολύ ευχαριστημένος για τα 125€. Για καθημερινό στο νοσοκομείο.

Εικόνα
Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#83144 Τα σχόλια για το ρολόι του Λάππα μου θυμίζουν σχόλια τύπου "Μπλιαχ. Μα καλά κίτρινο βρήκε να το πάρει;" που έχω ακούσει για Gallardo.

Για το περιστατικό του kosti έχω μια απορία.
Πώς γίνεται η αντίκα omega που έχω του 197τόσο να μη μασάει ΜΙΑ, να μένει ακούρδιστο για μεγάλο χρονικό διάστημα, να του δίνω ένα τσακ και να μην χάνει δευτερόλεπτο και χωρίς να κάνω τα τακτικά σερβις (πριν 6 χρόνια έκανα που το ανακάλυψα) και καινούρια ρολόγια από μάρκες όπως omega ή tag heuer να βγάζουν χαζοπροβλήματα...
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είναι και δυστυχώς δεν νομίζω να γίνει ποτέ το "ρολόι του Λάππα".

Και σε ατσάλι πάντως μου αρέσει:

Εικόνα
Τώρα Κάτι γίνεται

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#83202 από θέμα γούστου ρε ταμτακο

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By dstou
Για το περιστατικό του kosti έχω μια απορία.
Πώς γίνεται η αντίκα omega που έχω του 197τόσο να μη μασάει ΜΙΑ, να μένει ακούρδιστο για μεγάλο χρονικό διάστημα, να του δίνω ένα τσακ και να μην χάνει δευτερόλεπτο και χωρίς να κάνω τα τακτικά σερβις (πριν 6 χρόνια έκανα που το ανακάλυψα) και καινούρια ρολόγια από μάρκες όπως omega ή tag heuer να βγάζουν χαζοπροβλήματα...

Απορία που μοιάζει με την ακόλουθη : 'πως γίνεται το Κορόλα το 1200 που πήραμε το 1975 να πηγαίνει ακόμη χωρίς προβλήματαματα, και το Χ καινούργιο να μας τρέχει κάθε τόσο στο μάστορη?', αλλά η σωστή απάντηση είναι ότι μάλλον είναι τυχαίο.