Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Τοχριστοτου πρωινιατικα :s_mad

Εικόνα
Έλα ρε μην σκας.
Γι'αυτό είναι οι φίλοι. Μόλις το πάρεις στο ανταλλάσσω με το Huawei watch GT 2 μου και 3 λουράκια, το ένα μπρασελέ.
Μετράει ύπνο, ξύπνιο, κλπ.
Λεφτά δεν θέλω..

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
bujinkan έγραψε:
drdino έγραψε:Ναι, η Garmin δεν τα πάει καλά με τις σιέστες. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το βάλω χειροκίνητα σε sleep mode όταν σιεστάρω για να δω αν θα την πιάσει.
Στο μενού εκτός από το don't disturb έχει και το sleep mode ...αλλά δυστυχώς δεν καναι καταγραφή ...και σε μένα μου τη σπάει αυτό πολύ

Εικόνα

< >

^ναι αυτό εννοώ αλλά εφόσον λες ότι ούτε αυτό δουλεύει τότε κρίμα.

Edit: Εδώ λέει ότι κάτι γίνεται βέβαια απλά δεν το δείχνει στο γράφημα
https://support.garmin.com/en-MY/?faq=a ... W3A4mvejP6

Σημείωση: εγώ μιλάω για το Epix 2 και το Fenix 6 που είχα πριν, αλλά μάλλον είναι κοινό θέμα λόγω του τρόπου που έχει επιλέξει η Garmin να καταγράφει τον ύπνο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bujinkan έγραψε:Ποιο έχεις παραγγείλει ?

https://www.skroutz.gr/s/33311040/Garmi ... -Band.html

Το μονο θετικο οτι ειχε ενα αμεσα διαθεσιμο με χαμηλη τιμη που ηταν το τελευταιο (πλεον δεν το βγαζει στα αποτελεσματα). Ολα τα αλλα που βλεπω φθηνα εχουν καμποσες μερες αναμονη και το πρωτο διαθεσιμο το εχει 80 Ευρω περισσοτερα.

Παλι κοροιδο τους επιασα δηλαδη :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#830542 Χμμμ διαβαζω οτι πρεπει να θεσεις "ωρες υπνου" ωστε να δουλεψει σωστα η μετρηση. Οι μονες ωρες της ημερας που ειμαι 100% ξυπνιος ειναι κατα τις 6-7 το απογευμα μεχρι τις 1-2 το βραδυ που εχει ξεκινησει ηδη η επομενη μερα.

Αν βαλω σαν πιθανες "ωρες υπνου" απο τις 2 το βραδυ μεχρι τις 6 το επομενο απογευμα λετε να το ξεγελασω και να εχει το νου του και να μετραει τα παντα στο ενδιαμεσο, ακομα και τις σιεστες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831207 Τις τελευταιες μερες περιμενοντας το ρολογακι εριξα πολλα καντηλια. Εκτος απο τις σιεστες που δε μετραει κι ειναι γνωστο προβλημα, σε οτι ριβιου διαβαζα/εβλεπα μονο στα αρνητικα κολλουσε το μυαλουδακι μου :x

Με το που ηρθε ο κουριερ λοιπον, η πρωτη μου σκεψη ηταν "αη γμσου κι εσυ κι ο γρυλος σου" :lol:

Κατσε να ριξω μια ματια για λιγες μερες και αναμενετε τις εντυπωσεις μου! Σαν πρωτη εντυπωση ομως...

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#831209 Προχτές στο παμπλικ με έπιασαν τα διάολια μου και ήμουν στο τσακ να χτυπήσω ένα apple watch 8 . Ευτυχώς συνήλθα γρήγορα και μονολογούσα ...τι μλκια πας να κάνεις ...έχεις το epix 2 που είναι ρολογαρα και κρατάει και 16 μέρες η μπαταρία .

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bujinkan έγραψε:Προχτές στο παμπλικ με έπιασαν τα διάολια μου και ήμουν στο τσακ να χτυπήσω ένα apple watch 8 . Ευτυχώς συνήλθα γρήγορα και μονολογούσα ...τι μλκια πας να κάνεις ...έχεις το epix 2 που είναι ρολογαρα και κρατάει και 16 μέρες η μπαταρία . < >

Μετα που το ειπες και το εψαξα, το επιξ τελικα μαμαει. Με αμολεντ οθονη και κραταει και πολυ η μπαταρια. Απλα αν μου περισσευανε θα εσκαγα καμια 250αρια ευρα ακομα για να παρω και ενα λουρακι τιτανιου να του φορεσω ωστε να ειναι ασορτι με την κασα :lipsealed:

Το Αη Φον ειναι ΓΤΠ. Ασε που δεν εχω και συμβατο τηλεφωνο, αλλα γενικα σιγα μην εδινα μια περιουσια και να εχω να φορτιζω καθε 1-2 μερες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#831252 Για την μπαταρία που λέτε, εγώ το δικό μου ένα V20???? από Αμερική που το έφερε ο γιος μου δώρο, όταν κατεβάζω τη φωτεινότητα φτάνει και 10 μέρες. Μετράει τον βαθύ ύπνο και τον ελαφρύ καθώς και παλμούς κλπ αλλά. Δεν νομίζω ότι κοστίζει πάνω από 70 ευρώ. Αδιάβροχο δεν το λες.
Το φορτίζω κάπου 3 με 4 ώρες.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831311 Λοιπον παιδες... Οποιος ειναι κουραδομηχανη σαν εμενα, με αυτο το ρολοι θα αισθανθει σαν ετοιμοθανατη κουραδομηχανη. Πολυ αναλυση, πολλοι σενσορες, πολλες επικινδυνες αποστολες κι ολα αυτα για να σου πει οτι θα πεθανεις μια ωρα αρχιτερα απο οτι νομιζες :s_cry

Πηγα εκανα λιγα χιλιομετρα στο βουνο σημερα για δοκιμη (και για να κερδισω μερικα δευτερολεπτα ζωης). Οι μετρησεις και οι πληροφοριες που σου δινει ειναι πραγματι σε αλλο λεβελ :s_thumbsup

Απο ειδοποιησεις ολα ποπα. ΣΜΣ, κλησεις, εμαιλς φτανουν κανονικα και διαβαζονται (και εν μερη απαντιουνται) πανευκολα απο το ρολοι. Μονο στο Βαιμπερ μου κανει κατι κουλα και για τα μισα μηνυματα δεν ερχεται ειδοποιηση. Υπο διερευνηση :hmmm:

Η μετρηση υπνου, ειναι απλα ΓΤΠ. Εχθες κοιμηθηκα 3.5 ωρες. Ξυπνησα για κανενα μισαωρο. Νερο, κατουρημα, 2 τσιγαρα, εκατσα λιγο στο ΠιΣι και την ξαναπεσα αλλες 2 ωρες. Το ρδελο εγραψε μονο τις πρωτες 3.5 ωρες. Τις αλλες 2 που κοιμηθηκα σαν τουβλο τις επιασε σαν σιεστα και δεν τις μετρησε :s_mad

Οι πληρωμες Γκαρμιν ειναι σουπερ. Περασα μεσα 4 καρτες και γλυτωσα καυσιμο θερμιδων απο το να βγαζω το κινητο, να το ξεκλειδωνω, να ανοιγω την εφαρμογη, να το ξαναβαζω μεσα στην τσεπη κτλ. Το μονο κακο ειναι οτι το τζαμακι ειναι πολυ εκτεθειμενο γιατι δεν εχει καμια στεφανη να το προστατευει ελαφρως οπως ειχε το Σαμυ. Δεν το βλεπω να μενει "τζαμι" για πολυ. Ηδη στις 4 ανεπαφες πληρωμες που εκανα, του εδωσα 2 κουτουλιες στο μηχανημα οποτε δε θα τις ελεγα πραγματικα ανεπαφες :shifty:

Τελος γαματη φαση ειναι οτι μπορεις να παιρνεις και να απαντας κλησεις απο το ρολοι. Για συγκεκριμενες στιγμες της ημερας (αναλογα με τη φαση που βρισκεσαι), σου λυνει πραγματικα τα χερια :thumbsup:

Εν κατακλειδι:
Για την καλυτερη μπαταρια που εχει και τη χρηστικοτητα (ΚΑΙ φιγουρα :lipsealed: ) των ανεπαφων πληρωμων και των κλησεων, αποφασισα να μη δεχτω την πολυ εντιμη προσφορα του φιλου μου του Νικολαου για ανταλλαγη ρολογιων :s_tongue

ΥΓ. Εχω μια μικρη ελπιδα οτι θα δουλεψει καμια ματσακονια απο το νετ για να μετραει ολες τις ωρες υπνου, γιατι αλλιως τη βαριοπουλα την εχω σε ετοιμοτητα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#831323 Garmin Connect
Πας στην ημέρα του ύπνου που θέλεις να δεις.
Πατάς τις 3 τελίτσες επάνω και κάνεις επεξεργασία.
Ώρα αφύπνησης βάζεις την κανονική και ταυτόχρονα βλέπεις και το διάγραμμα αν θυμάσαι ακριβώς.
Τις ώρες που διάβαζες τα ποστ του Μάρκου θα σου βγάλει ότι ήσουν ξύπνιος. :s_coffee

Για τις μεσημεριανές σιέστες δεν υπάρχει λύση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831325 Θενκς ρε Βασιλη!

Αλλα αν ειναι να κανω τη γραμματεα του Γκαρμιν και να προσθετω μονος μου (και μαλιστα στο περιππου) τις ωρες υπνου που δε γραφει το ρολοι, γαμα τα με κεφαλαια γραμματα :dizzy:

Ασε γιατι τωρα μολις εβγαλα αλλη μεγαλη φρικη και η βαριοπουλα εχει αρχισει να τραγουδαει και να χορευει εδω διπλα μου :lipsealed:

Στο Σαμυ οτι ξυπνητηρι εβαζα στο τηλεφωνο, χτυπουσε και στο ρολοι απο οπου και το εκλεινα με τη μια. Επειδη το εχω καψει το μυαλο μου, για τα παντα βαζω ξυπνητηρι. Δεν με εμπιστευομαι οτι θα παω να παρω τα παιδια απο το σχολειο στην ωρα μου ή οτι θα παω στον οδοντιατρο, ή... ή... ή... αν δε βαλω ξυπνητηρι. Μονο για το κατουρημα δε χρειαζομαι ξυπνητηρι :shifty:

Αυτο το γαμηδι λοιπον δε δινει ειδοποιηση στο ρολοι σε οσα ξυπνητηρια εχω βαλει στο τηλεφωνο. Πειτε μου ρε παιδες οτι κατι δεν κανω καλα και οτι δεν ειναι ενα ακομα επικ φειλ της Γκαρμιν σαν αυτο με τη μετρηση υπνου :help: