Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#826445 Τελικά προφανώς έγινε άρνηση υπαιτιοτητάς από την άλλη μεριά και θα με παραπέμψουν σε Δικηγόρο για βοήθεια μέσω της κάλυψης νομικής υποστήριξης.
Υποθέτω θα ακολουθήσει γραφειοκρατικό τέλμα με τον Δήμο (έκανα αιτηση/καταγγελια στην αρμόδια υπηρεσία τους) και η ζημιά θα μείνει όπως είναι.

Δυστυχώς δεν υπήρχε και καλή συνεννόηση με την Hellas Direct. Ρωτούσα απο την αρχή γιατί ζητάνε υπαιτιοτητα από την άλλη μεριά, λέγανε θα ενημερώσουμε να σας πάρει ο συναδέρφος και ο ίδιος σήμερα λέει όχι δεν τον ενημέρωσαν..
Επίσης είχαν και ελλιπή εικόνα του ατυχήματος και ξαναεξήγησα σήμερα λεπτομέρειες που αναλύθηκαν εξαρχής.

Έχει κάποιος εμπειρία ή συμβουλές για τη διαδικασία αποζημίωσης από τον Δήμο (λόγω ελλιπούς σήμανσης στην περίπτωση μου) ?
Πέρα από αυτά που θα με καθοδηγήσει συνεργαζόμενος τους δικηγόρος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#826460 Κρίμα κι έλεγα να επιστρέψω για το επόμενο 12μηνο στη HD. Μετά τη δική σου περίπτωση μάλλον θα μείνω στην Allianz , αν κι αυτοί με "γράψανε" στη παλιά τους τα τεφτέρια όταν ζήτησα αναβάθμιση για τους υπόλοιπους 5μήνες του 12μηνου συμβολαίου. :x
Ζήτησα μικτή καλοκαιρίατικα και τσινίσανε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#829425 Τέτοια εποχή λήγει η ετήσια ασφάλεια για το Focus. Κάθε χρόνο κάπου στα 200 έβγαινε στην anytime με όλα σχεδόν μέσα (όχι μεικτή, μιλάμε για μοντέλο 08 αυτοκίνητο...)
Έκατσα να το δω λίγο καλύτερα και βλέπω να βγαίνουν κάπου στα 155 φέτος στην HD. Βάζω και την προσφορά από το myPraktiker και καθάρισα στα 131€ για ετήσια με πυρός κλοπή τζάμια οδική και νομική κάλυψη.
Βγήκε το μεροκάματο για Κυριακή :)
Άβαταρ μέλους
By bill33
#831259 Σε ένα μήνα λήγει η ασφάλεια για το Astra.Aν ακολουθήσω τον σύνδεσμο απο το email για ανανέωση με κωδικό praktiker,o Hron1 δεν ειναι ενεργός πλέον,μου βγαίνει 111,25€ για 235 μέρες χωρίς να με αφήνει να αλλάξω ημερομηνία λήξης.
Εικόνα
Αν θελήσω να αλλάξω την διάρκεια(έλεγα να την κάνω ετήσια ) πρέπει να ξεκινήσω απο αρχή την προσφορά (μονο η διάρκεια αλλάζει) , και για τις ίδιες 235 μέρες με τον ίδιο κωδικό έκπτωσης βγαίνει 150,68€
Εικόνα
Και για ετήσια πάει 219,76€.
Εικόνα

Αρχική προσφορά για 235 μέρες = 0,47€ η ημέρα
Νέα προσφορά για 235 μέρες = 0,64€ η ημέρα
Νέα προσφορά για 365 μέρες = 0,60€ την ημέρα.
Ολα αυτά χωρίς να αλλάξω πρόσθετες καλύψεις ή κάτι άλλο .

Τι μου διαφεύγει; :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bill33 έγραψε:Τι μου διαφεύγει; :hmmm: :hmmm:

Τίποτε. Έτσι κάνανε και σε μένα.

Το παράτησα για 40 μέρες και κυκλοφορούσα με τη hayabusa. Στις 40 κάνει reset , ξεκλειδώνει και δίνει καλύτερη προσφορά.

Τί σε χαλάει με τις 235 μέρες ; Άστο έτσι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:
bill33 έγραψε:Τι μου διαφεύγει; :hmmm: :hmmm:

Τίποτε. Έτσι κάνανε και σε μένα.

Το παράτησα για 40 μέρες και κυκλοφορούσα με τη hayabusa. Στις 40 κάνει reset , ξεκλειδώνει και δίνει καλύτερη προσφορά.

Τί σε χαλάει με τις 235 μέρες ; Άστο έτσι.

'ηθελα να το βάλω ένα χρόνο να ξεμπερδέψω.
Κοίταξα και σε άλλες εταιρίες,η eurobank βγαίνει καλή τιμή η ετήσια,180€ αν θυμάμαι καλά.
Εχω χρονικά περιθώρια να το ψάξω λίγο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#831295 @bill για ετησια ειναι 218 το εξαμηνο ή ο χρονος?

Εντιτ ακυρο. Δε μου εβγαιναν τα κουκια γιατι νομιζα πως οι 2 πρωτες περιπτωσεις ηταν εξαμηνο, τωρα ειδα πως ηταν 235 μερες
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:@bill για ετησια ειναι 218 το εξαμηνο ή ο χρονος?

Εντιτ ακυρο. Δε μου εβγαιναν τα κουκια γιατι νομιζα πως οι 2 πρωτες περιπτωσεις ηταν εξαμηνο, τωρα ειδα πως ηταν 235 μερες

Το πρώτο συμβόλαιο το έκανα με το πόσα χρήματα είχα διαθέσιμα ,είχε βγει 104,97€ με τον κωδικό ΗΡΩΝ1.Για αυτό και το "περίεργο" των 235 ημερών.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#831342 Βασίλη κάνε μια ψακτική στο insurancemarket.gr. Βρίσκεις καλύτερες τιμές εκεί, παρά από τα sites των ασφαλιστικών.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
alexandros.K έγραψε:Υπαρχει καποιος κωδικος εκπτωσης , για ανανεωση , στην HD?

Ο heron1 δεν ισχυει πλεον
PRAKTIKER
Άβαταρ μέλους
By bill33
#834688 Ας κάνω και εγώ ένα update.
Ανανέωσα με την προσφορά που είχαν στείλει απο την HD για 235 μέρες γιατί έβγαινε πιο φτηνά ανα ημέρα απο ότι άλλο βρήκα.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
saxon_747 έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Υπαρχει καποιος κωδικος εκπτωσης , για ανανεωση , στην HD?

Ο heron1 δεν ισχυει πλεον
PRAKTIKER

Εκτος απο αυτον :lol:
Θελουμε πανω απο 5%