Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:Απο Σεπτέμβριο άκουσα θα αρχίσουν να δινουν τις νεες ταυτότητες και αρχες 2024 τα νέα διαβατήρια.

Οπότε, περιμένουμε (για άλλη μια φορά)

Σε μια εβδομαδα λήγειν το διαβατηριο μου, οπότε αναγκαστικά θα φτιαξω ενα και το "νεο" θα περιμένει 10 χρόνια :lol:

Τι νέα διαβατήρια;Πέρυσι άλλαξε απο 5 σε 10 χρόνια,τι άλλο να αλλάξουν;
Για ταυτοτητες έγινε τελικά ο διαγωνισμός;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#825298 Ταυτότητες σε καμια διετία να υπολογίζετε
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#825404 Λογαριασμός στη Πειραιώς έγινε ανενεργός λόγω μη χρήσης του εδώ και ένα χρόνο. Πρέπει να πάω σε υποκατάστημα να τον ενεργοποιήσω ή μπορώ να βάλω ένα εικοσάευρω στο ΑΤΜ και να επανέλθει;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Asimov έγραψε:Ταυτότητες σε καμια διετία να υπολογίζετε

Μήπως η εξαγγελία για "έκδοση ταυτοτήτων τύπου κάρτας" από τον Σεπτέμβριο δεν αφορά σε νέες ταυτότητες (με εμπλουτισμένη πληροφορία, νέο μοναδικό αριθμό πολίτη, κλπ), αλλά στην αλλαγή μορφής και υλικού στις υπάρχουσες;
Γιατί απ' όσο θυμάμαι, οι διαδικασίες ήταν δύσκολες και οι διαγωνισμοί άκαρποι μέχρι πρόσφατα για τον νέο τύπο.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#825708 Σημερα κατέθεσα δικαιολογητικά για Διαβατήριο.
Αφου τελειωσε η διαδικασία, μου λεει η αστυνομικός.
"πρεπει να αλλάξετε την ταυτότητα σας, εχει λήξει"
Της απαντησα οτι γι'αυτο το λόγο εβγαλα διαβατήριο, για να μην αναγκαστω να την αλλάξω μεχρι να βγουν οι καινούριες.
Μου είπαν οτι Μετα το Σεπτέμβρη θα δίνουν τις καινούριες, ας τους πιστέψω.

Κια ο φωτογραφος όμως μου ανεφερε οτι εχουν λαβει οδηγίες για τις φωτογραφίες των νεων ταυτοτήτων.
Μηπως στη ΔΕΘ τις παρουσιάσουν και όντως θα μπορούμε να τις προμηθευτούμε...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#828364 Another one bites the dust:

Ανακοίνωση
H πώληση των δραστηριοτήτων του ελληνικού υποκαταστήματος της HSBC Continental Europe (HSBC Ελλάδος) στην Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε. ολοκληρώθηκε, με ισχύ από τις 28 Ιουλίου 2023 μετά το πέρας των εργασιών.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μεταβίβασης, παρακαλούμε να απευθυνθείτε απευθείας στην Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε. (www.pancretabank.gr).

Ευχαριστούμε τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η ελληνική αγορά δεν είναι η μόνη που εγκαταλείπει η HSBC, πρόσφατα πούλησε το Γαλλικό δίκτυο της στην Cerberus Capital Management και το Καναδικό στην RBC.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#828742 Η Παγκρήτια είναι η επόμενη λαμογια - φούσκα του Σάλλα εντωμεταξύ, μετά την Πειραιώς και αφού ξεμπέρδεψε με την αδέκαστη ελ δικαιοσύνη. :lol: :lol:

"Ξαφνικά" έχει βρει λεφτά για επεκτάσεις, βρέθηκαν μέτοχοι για ΑΜΚ, κτλ κτλ... :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#828749 Μάρκο παιδί μου.

Θυμάσαι την ατάκα που είπε ο mr bean όταν χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να λείψει το βούτυρο στο μεσημεριανό του;

Προσπάθησε τώρα να αναπαραστήσεις το ίδιο σκηνικό με ότι κοντινότερο διαθέτουμε στην Ελληνική πολιτική στον Ρόουαν.

Καθηστε διαβάστε Μάκρο :shifty: Βαγκο εσείς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
markvag έγραψε:Η Παγκρήτια είναι η επόμενη λαμογια - φούσκα του Σάλλα εντωμεταξύ, μετά την Πειραιώς και αφού ξεμπέρδεψε με την αδέκαστη ελ δικαιοσύνη. :lol: :lol:

"Ξαφνικά" έχει βρει λεφτά για επεκτάσεις, βρέθηκαν μέτοχοι για ΑΜΚ, κτλ κτλ... :inlove: :inlove:

Δεν είναι ο Σάλλας εκεί πλέον, έχουν αναλάβει οι άλλοι επενδυτές που ξαφνικά βρέθηκαν με τρελό χρήμα για επενδύσεις: Μπάκος-Καϋμενάκης-Εξάρχου.
https://www.ot.gr/2022/11/25/epixeirise ... is-sallas/
Από την ΕΛΑΚΤΩΡ, τους έδιωξαν οι Ολλανδοί της Reggeborgh, μετά πήγαν στην Iντρακάτ, αγόρασαν και την Άκτωρ από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, και ενδιάμεσα πήραν την Παγκρήτια, πήραν την HSBC Ελλάδας και τώρα έχουν μπει λέει στο απόλυτο λαμογιο-μαγαζί την Τράπεζα Αττικής.

Ο Σάλλας ήταν/είναι πολύ μικρό ψάρι μπροστά τους. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
markvag έγραψε:Η Παγκρήτια είναι η επόμενη λαμογια - φούσκα του Σάλλα εντωμεταξύ, μετά την Πειραιώς και αφού ξεμπέρδεψε με την αδέκαστη ελ δικαιοσύνη. :lol: :lol:

Η οποια Παγκρητια θα συνενωθει με την Αττικης για να αποτελεσουν τον "πεμπτο πυλωνα στο τραπεζικο οικοσυστημα της Ελλαδας" (λογια των μορφωμενωνε ειναι αυτα, οχι δικα μου). :inlove:

Μετα τους 4 πυλωνες που αποτελουν οι συστημικες, θα μας βαλουν εναν 5ο πυλωνα απο την πισω πορτα. Αλλα αφου δε μας ξεκωλιασαν με τους 4 πρωτους, αυτος θα μας φανει σα δαχτυλακι. Επειδη ειμαι αριστερος θελω να τα "φαω" απο αυτους τους καργιοληδες :s_yes
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:

Δεν είναι ο Σάλλας εκεί πλέον, έχουν αναλάβει οι άλλοι επενδυτές που ξαφνικά βρέθηκαν με τρελό χρήμα για επενδύσεις: Μπάκος-Καϋμενάκης-Εξάρχου.
https://www.ot.gr/2022/11/25/epixeirise ... is-sallas/
Από την ΕΛΑΚΤΩΡ, τους έδιωξαν οι Ολλανδοί της Reggeborgh, μετά πήγαν στην Iντρακάτ, αγόρασαν και την Άκτωρ από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, και ενδιάμεσα πήραν την Παγκρήτια, πήραν την HSBC Ελλάδας και τώρα έχουν μπει λέει στο απόλυτο λαμογιο-μαγαζί την Τράπεζα Αττικής.

Ο Σάλλας ήταν/είναι πολύ μικρό ψάρι μπροστά τους. :s_biggrin

Απαπα, έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις!

Φαίνεται πως ο Σάλλας απλά άνοιξε τον δρόμο, όπως μόνο αυτός ξέρει! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#831157 Aν ειναι να μου στειλει καποιος απο λογαριασμο του στην Εθνικη ενα μικρο εμβασμα πχ 60 ευρω σε λογαριασμο μου στην Εθνικη τι κοστος υπαρχει στο εμβασμα? Εγω θα πληρωσω κατι?

Αν μου το στειλει απο Εθνικη σε λογαριασμο μου στην Πειραιως τι κοστος μπορει να εχει;
Άβαταρ μέλους
By pro
#831167 Έχει προμήθεια συνήθως 2-3 ευρώ. Χωρίς προμήθεια μπορείς να το κάνεις μέσω IRIS.