Ναι. Γιατί όχι.Στο πετρολχεντς όλα είναι δυνατά αν το θελήσεις πολύ.
Ανέβασε Ε9, δαπάνες, ΑΦΜ, αυτοκίνητα κλπ.
Και θα σας ειδοποιήσουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
GTS έγραψε:Για μισθωτές υπηρεσίες αν δεν υπάρχει εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα, τι να τον κάνεις τον λογιστή;NickTG έγραψε:Σε αντίστοιχη περίπτωση με κοντινό μισθό πήρα περίπου 80€ επιστροφή.
Αυτη ειναι καθαρη μετα την αμοιβη του λογιστη; Υπαρχει τροπος να υπολογιστει η επιστροφη πριν κανουμε φορολογικη δηλωση; Αν ειναι για μικροποσα δεν αξιζει πιστευω.
GTS έγραψε:NickTG έγραψε:Σε αντίστοιχη περίπτωση με κοντινό μισθό πήρα περίπου 80€ επιστροφή.
Αυτη ειναι καθαρη μετα την αμοιβη του λογιστη; Υπαρχει τροπος να υπολογιστει η επιστροφη πριν κανουμε φορολογικη δηλωση; Αν ειναι για μικροποσα δεν αξιζει πιστευω.
Νίκος Παππάς έγραψε:GTS έγραψε:Για μισθωτές υπηρεσίες αν δεν υπάρχει εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα, τι να τον κάνεις τον λογιστή;NickTG έγραψε:Σε αντίστοιχη περίπτωση με κοντινό μισθό πήρα περίπου 80€ επιστροφή.
Η δήλωση είναι προσυμπληρωμενη απλά επιβεβαιώνεις τα στοιχεία.
Πριν την οριστική υποβολή εμφανίζει αν υπάρχει φόρος ή επιστροφή.
.
NickTG έγραψε:GTS έγραψε:NickTG έγραψε:Σε αντίστοιχη περίπτωση με κοντινό μισθό πήρα περίπου 80€ επιστροφή.
Μόνος μου κάνω τη δήλωση οπότε ήταν η συνολική επιστροφή.
Λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.
Τι εννοείς αν αξίζει? Η δήλωση πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως.
GTS έγραψε:Δυστυχώς είμαι σε διακοπές και εκεί που πάω δεν έχει καλό ίντερνετ..Νίκος Παππάς έγραψε:GTS έγραψε:Για μισθωτές υπηρεσίες αν δεν υπάρχει εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα, τι να τον κάνεις τον λογιστή;NickTG έγραψε:Σε αντίστοιχη περίπτωση με κοντινό μισθό πήρα περίπου 80€ επιστροφή.
Η δήλωση είναι προσυμπληρωμενη απλά επιβεβαιώνεις τα στοιχεία.
Πριν την οριστική υποβολή εμφανίζει αν υπάρχει φόρος ή επιστροφή.
.
Μπορεις να με βοηθησεις να την κανω γιατι δεν ξερω το ελληνικο συστημα?
GTS έγραψε:Αναχωρουμε για εξωτερικο οποτε δεν καιγομαστε αλλα αν εχεις χρονο και με βοηθησεις μηπως καταφερω να την κανω μονος μου.Φυσικά και καίγεσαι γιατί αν δεν την κάνεις θα έχεις πρόβλημα.
QsisVTS έγραψε:Θέλει δουλειά η οποία δήλωση λόγω των παραπάνω που αναφέρθηκαν, αλλά αν μου πεις το φορολογητέο στον κωδικό 301 και τον φόρο που παρατηρήθηκε μπορώ να σου πω αν βγαίνει επιστροφή ή όχι με βάση μόνο αυτό το δεδομένο γιατί έχω φτιάξει σχετικό excel που πετάω μέσα τα νούμερα
Αν προκύπτουν επιπλέον φόροι πχ από είσπραξη ενοικίου ή μείωση φορολογητέου από συγκεκριμένες κατηγορίες αποδείξεων θέλει επιπλέον δουλειά.
Anonymous Founder έγραψε:bibendum έγραψε:Δεν αναφέρομαι στους αχρεωστητως. Υπάρχει άλλη κατηγορία μισθωτών.
https://www.taxheaven.gr/circulars/4310 ... -10-4-2023
Κάνεις την αίτηση και έχει αναλυτικά κάποια ποσα που μάλλον αντιστοιχούν σε μήνα και βγάζει και σύνολο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα, δεν θα το ήξερα αν δεν το διάβαζα εδώ. Μας ενημέρωσαν και από την δουλειά μεν, αλλά δεν ξέρω αν μέτρησε πως τους ρώτησα εγώ πριν.
Όπως και να χει, σούπερ, ουρανοκατέβατα μας ήρθαν!
Anonymous Founder έγραψε:Η σύζυγός δήλωσε ότι τα έλαβε... δεν είδα κάτι στον κοινό λογαριασμόAnonymous Founder έγραψε:bibendum έγραψε:Δεν αναφέρομαι στους αχρεωστητως. Υπάρχει άλλη κατηγορία μισθωτών.
https://www.taxheaven.gr/circulars/4310 ... -10-4-2023
Κάνεις την αίτηση και έχει αναλυτικά κάποια ποσα που μάλλον αντιστοιχούν σε μήνα και βγάζει και σύνολο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα, δεν θα το ήξερα αν δεν το διάβαζα εδώ. Μας ενημέρωσαν και από την δουλειά μεν, αλλά δεν ξέρω αν μέτρησε πως τους ρώτησα εγώ πριν.
Όπως και να χει, σούπερ, ουρανοκατέβατα μας ήρθαν!
Επανέρχομαι στο θέμα, έχει λάβει κανείς λεφτά από αυτά; Εγώ τίποτε απολύτως μέχρι στιγμής, ενώ όσο έψαξα δεν βρήκα και κάτι. Γνωρίζει κανείς κάτι; Την αίτηση την έχω κάνει από τον Απρίλιο.

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]