Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#830239 Tempur , memory foam κλπ, είμαι μια κατηγορία από μόνα τους. Για μένα αξίζουν μέχρι τελευταιο ευρώ.Ειδικά για αυχενικά και μέση .
Άβαταρ μέλους
By gianik
#830240 Για πριαπισμό τι συστήνεις (εκτός απ' το να κοιμάσαι ανάσκελα)...;

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#830241 2 κρεβάτια μασάζ ενωμένα κατά μήκος (κατά σειρά δηλαδή) ώστε το εργαλείο να κολυμπάει στο κενό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:Για πριαπισμό τι συστήνεις (εκτός απ' το να κοιμάσαι ανάσκελα)...;

.

Νικοπαππα με μαγιό 80ς
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Giuseppe Busso έγραψε:Τι στρώμα προτιμάτε; Ορθοπεδικό ή ανατομικό;
Όποιο μου ταιριάζει καλύτερα όταν το δοκιμάσω κι ας είναι και του φακίρη.
Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#838838 Εγώ δεν τα ξέρω αυτά…

Πήρα αυτό που ξάπλωσα καλύτερα…

Πρέπει να τα δοκιμάσεις με ηρεμία και χρόνο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#838873 Αυτό. Δε σε νοιάζει πως το λένε ή τι κόλπα έχει, σημασία έχει να σου ταιριάζει. Βέβαια μπορείς να προσέξεις λίγο τα υλικά, να μην κουνιέται ο ένας και χοροπηδάει ο άλλος και να έχει σκληρή άκρη να μην βουλιάζει όταν κάθεσαι στην άκρη ή όταν αλλάζεις πλευρό και βρεθείς κοντά να μην γλυστράς εκτός. Πχ εγώ προτιμώ το πολύ φτηνότερο της κόρης μου, κοιμάμαι καλύτερα από ότι στο "καλό" δικό μας (με τις 2 στρώσεις από μικρά ελατήρια σε θηκούλες κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Serf
#841377 Αθήνα (και πέριξ) πού κοιτάμε για μεγάλη ποικιλία σε είδη μπάνιου; Μπανιέρες, ντουζιέρες, βρύσες, θερμαντικά σώματα, έπιπλα ,κτλ;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#841391 Σωστά, Γιαννοπουλο-Αγγελοπουλο στη Βουλιαγμένης και επίσης η porcelana έχει μεγάλη έκθεση στη Γλυφάδα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#841393 Λακιώτης, Ίλιον.
Κορδαλής, Ηλιούπολη
Κατσαφάνας, Δάφνη
ΣΕΥΔΑΠ κοντά σου στην Παλλήνη, αν και δεν είναι τόσο βιτρινάτο μαγαζί.