Τώρα για κάποιον που μένει Αθήνα και θέλει εξοχικό...Αθήνα, νο προμπ
ΝΠ, πάμε να φύγουμε ρε μλκ, ετούτοι
εδώ θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε...
εδώ θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε...
Anonymous Founder έγραψε:
@skous
Συμφωνώ για Σχοινιά, έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία. Αν πας μακριά από τα μπιτσόμπαρα δεν έχει κόσμο.
skous έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
@skous
Συμφωνώ για Σχοινιά, έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία. Αν πας μακριά από τα μπιτσόμπαρα δεν έχει κόσμο.
Στα μπιτσομπαρα ειναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παραλια της Αττικής. Στο πευκόδασος (200 μέτρα μετά τα μπιτσόμπαρα και 200 μέτρα πριν το τέλος της παραλίας είναι παράδεισος.
Συμφωνω για εξοχικό σε νησιά. Μόνο αν το εκμεταλεύεσαι Η αν εισαι εκπαιδευτικός και αραζεις 2 μήνες εκει.
Εκτός αν πας σε τίποτα Τζια/Κύθνο/Αίγινα που ειναι κοντά
kovathe έγραψε:Σκέφτομαι αγορά ενός μικρού εξοχικού στη θάλασσα.Hands down Λαύριο
Αρχική σκέψη ήταν κάποιο νησί που μας αρέσει, πχ Σέριφο ή Μήλο, αλλά μετά λες και πότε θα πηγαίνουμε; 1-2 φορές το χρόνο;
Αν ήταν πιο κοντά στην Αθήνα θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε πιο συχνά και ίσως και το χειμώνα πσκδ με καμία τηλεργασια.
Τι θα προτείνατε από περιοχές;
Ζητούμενο βασικά η καλή θάλασσα, ίσως και Αττική αν γίνεται.
Ξέρω ότι είναι πολλές οι επιλογές αλλά έτσι να πάρουμε καμια ιδέα για ψάξιμο.
< >

Asimov έγραψε:Α όχι δεν διάβασα γιατί είμαι σε μια παραλία στο… Λαύριο

Anonymous Founder έγραψε:Λέω κι εγώ γιατί να κουβαληθεί κοτζάμ εκπρόσωπος των νοτίων προαστίων στο Λαύριο καθημερινή του Αυγούστου.Για να βλέπει Μακρόνησο
Εύγε!
Asimov έγραψε:Δυστυχώς έχει και μπιτσομπαρο αλλά σχετικά μαζεμένο και όχι θορυβώδες.
Αν και αποκλείεται να είναι νόμιμο γιατί η πρώτη σειρά ξαπλώστρες είναι σχεδόν μέσα στη θάλασσα.
Σε καθε περίπτωση ποσο να κοστίζει ένα σπιτάκι στα συγκροτήματα εκατερωθεν της παραλίας;

Anonymous Founder έγραψε:Στο Αγκίστρι με 100Κ δεν υπάρχει τίποτε. Τα κρατάς και πας για ελεύθερο κάμπιγκ στην Δραγονέρα.

1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]