Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#829889 Καθόλου άσχημα, μόνο λίγο στροφιλίκι θυμάμαι, παραθαλάσσιο όμως άρα οκ.
Τώρα για κάποιον που μένει Αθήνα και θέλει εξοχικό...Αθήνα, νο προμπ :roll: :shifty: :shifty:
ΝΠ, πάμε να φύγουμε ρε μλκ, ετούτοι :shifty: εδώ θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:
@skous
Συμφωνώ για Σχοινιά, έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία. Αν πας μακριά από τα μπιτσόμπαρα δεν έχει κόσμο.
:lol:

Στα μπιτσομπαρα ειναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παραλια της Αττικής. Στο πευκόδασος (200 μέτρα μετά τα μπιτσόμπαρα και 200 μέτρα πριν το τέλος της παραλίας είναι παράδεισος.

Συμφωνω για εξοχικό σε νησιά. Μόνο αν το εκμεταλεύεσαι Η αν εισαι εκπαιδευτικός και αραζεις 2 μήνες εκει.

Εκτός αν πας σε τίποτα Τζια/Κύθνο/Αίγινα που ειναι κοντά

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
skous έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
@skous
Συμφωνώ για Σχοινιά, έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία. Αν πας μακριά από τα μπιτσόμπαρα δεν έχει κόσμο.
:lol:

Στα μπιτσομπαρα ειναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παραλια της Αττικής. Στο πευκόδασος (200 μέτρα μετά τα μπιτσόμπαρα και 200 μέτρα πριν το τέλος της παραλίας είναι παράδεισος.

Συμφωνω για εξοχικό σε νησιά. Μόνο αν το εκμεταλεύεσαι Η αν εισαι εκπαιδευτικός και αραζεις 2 μήνες εκει.

Εκτός αν πας σε τίποτα Τζια/Κύθνο/Αίγινα που ειναι κοντά

Εγώ εδώ πήγαινα:
https://goo.gl/maps/wkkqbSXF7U4oa3Fw9
Τώρα έχω κάμποσα χρόνια που δεν πάω προς τα εκεί, είναι μακριά και βαριέμαι. :help: :lipsealed:
Συμφωνώ πάντως πως είναι μοναδικό και το τοπίο και η παραλία.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kovathe έγραψε:Σκέφτομαι αγορά ενός μικρού εξοχικού στη θάλασσα.
Αρχική σκέψη ήταν κάποιο νησί που μας αρέσει, πχ Σέριφο ή Μήλο, αλλά μετά λες και πότε θα πηγαίνουμε; 1-2 φορές το χρόνο;
Αν ήταν πιο κοντά στην Αθήνα θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε πιο συχνά και ίσως και το χειμώνα πσκδ με καμία τηλεργασια.
Τι θα προτείνατε από περιοχές;
Ζητούμενο βασικά η καλή θάλασσα, ίσως και Αττική αν γίνεται.
Ξέρω ότι είναι πολλές οι επιλογές αλλά έτσι να πάρουμε καμια ιδέα για ψάξιμο.

< >
Hands down Λαύριο

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#829898 Α όχι δεν διάβασα γιατί είμαι σε μια παραλία στο… Λαύριο :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Α όχι δεν διάβασα γιατί είμαι σε μια παραλία στο… Λαύριο :lol:

Εικόνα

99% στην Πούντα Ζέζα. Έχει βραζιλιάνικα μαγιό και τώρα, ή μόνον τα ΣΚ γίνεται ο σχετικός χαμός; :shifty:
https://goo.gl/maps/52pkTryBkZ3JT5keA
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829906 Λέω κι εγώ γιατί να κουβαληθεί κοτζάμ εκπρόσωπος των νοτίων προαστίων στο Λαύριο καθημερινή του Αυγούστου. :lol:
Εύγε!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#829912 Δυστυχώς έχει και μπιτσομπαρο αλλά σχετικά μαζεμένο και όχι θορυβώδες.

Αν και αποκλείεται να είναι νόμιμο γιατί η πρώτη σειρά ξαπλώστρες είναι σχεδόν μέσα στη θάλασσα.

Σε καθε περίπτωση ποσο να κοστίζει ένα σπιτάκι στα συγκροτήματα εκατερωθεν της παραλίας;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Λέω κι εγώ γιατί να κουβαληθεί κοτζάμ εκπρόσωπος των νοτίων προαστίων στο Λαύριο καθημερινή του Αυγούστου.
Εύγε!
Για να βλέπει Μακρόνησο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Δυστυχώς έχει και μπιτσομπαρο αλλά σχετικά μαζεμένο και όχι θορυβώδες.

Αν και αποκλείεται να είναι νόμιμο γιατί η πρώτη σειρά ξαπλώστρες είναι σχεδόν μέσα στη θάλασσα.

Σε καθε περίπτωση ποσο να κοστίζει ένα σπιτάκι στα συγκροτήματα εκατερωθεν της παραλίας;

Κάπου 350Κ, έχω βάλει λινκ πιο πίσω. :shifty:
Κοίτα, από ένα διαμέρισμα στα νότια της Αθήνας, σαφώς φθηνότερα, να τα λέμε όλα. :ninja:

Εντωμεταξύ, με τα ίδια λεφτά αγοράζεις όλο το χωριό μου και είσαι άρχοντας. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#829918 Εγώ θα κοιταγα κοντά σε Ναύπλιο ή Ερμιονίδα κλπ

Αττική είναι λίγο επιβαρυμένη από πολύ κόσμο συν υποθέτω ότι η ιδέα είναι να ξεφύγεις λίγο από την Αθήνα

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Anonymous Founder έγραψε:Στο Αγκίστρι με 100Κ δεν υπάρχει τίποτε. Τα κρατάς και πας για ελεύθερο κάμπιγκ στην Δραγονέρα.

Άντε να πήγαινα μέχρι 150 το πολύ.
Δε θέλω να διαθέσω παραπάνω.

< >