Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829862 ΝΠ, εγώ δεν παρεξηγώ, να ξέρεις. Τα γράφω για όσους θέλουν ν'ακούσουν και να γίνει μια κουβέντα.
Πχ εξοχικό σε νησί: τι να το κάνεις, αν πρέπει να μπεις στο καράβι για να πας; Για συνταξιούχους μπορεί να είναι ΟΚ, αλλιώς, μόνον σαν επένδυση έχει νόημα. Το εξοχικό θα πρέπει να μπορείς να το φτάσεις εύκολα και ιδανικά γρήγορα. Και να έχει και κάποιο νόημα να πας εκεί επίσης...
Για κάποιον που μένει σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα, και είναι μακριά από την θάλασσα, έχει απόλυτο νόημα. Το έχει γράψει και ο mjacob πριν από μένα. Σε μια ώρα είσαι εκεί, και μπορείς να μένεις μόνιμα το καλοκαίρι και να κάνεις το μπανάκι σου ή ν'αράζεις.
Τώρα, αν κάποιος μένει στην Βουλιαγμένη, μάλλον το εξοχικό δεν του χρειάζεται. Ακόμη και στο Π.Φάληρο δηλαδή, μπορεί μια χαρά να χαρεί την θάλασσα, έστω κι αν ο Μπάτης δεν είναι η πιο καθαρή παραλία ή θάλασσα!
Πήγαμε χθες το απόγευμα, για μια βουτιά στην πλαζ της Βουλιαγμένης, επειδή το ήθελε η παρέα. Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να πληρώσει κανείς για να κάνει εκεί μπάνιο. Και δωρεάν να ήταν δεν θα πήγαινα. Από την άλλη, κάποιοι κάνουν ουρά.

@skous
Συμφωνώ για Σχοινιά, έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία. Αν πας μακριά από τα μπιτσόμπαρα δεν έχει κόσμο.

@otso
Ξέχασες και το μπλαρ, το φορτώνω κι αυτό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Γιατι ο Γρηγορης δεν εχει 2 γιους και γυναικα να κουβαλανε ; Αυτος με το τσιγαρο και τον φραπε κατεβαινει ατσαλακωτος και κατευθειαν στην ξαπλωστρα που ηδη του εχουν φτιαξει .
Αληθεια οι εταιρειες εκτος απο αμαξι δεν δινουν και υπηρετες ληζινγκ στα στελεχη;

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ρε γμενε ρε γμενε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829865 Η εμπειρη μυτη μου εντοπισε κακο χαμουλη. Τζι - ΧαιΦαι δευτερο ημιχρονιο. Πιανω ποπκορν :lol:

Κατα τα αλλα ας πει και το πατσετ του ο Κοβαθε πριν αρχισουν να ποσταρονται λινκς/ιδεες για παλατια. Εκτος κι αν ξερετε οτι το φυσαει το χρημα, οποτε παω πασο :s_dunno

Νικολαε εκμεταλλευσου αυτα τα λιγα καλα χρονια και φορτωσε το γιο σου οσα περισσοτερα γινεται. Γιατι στα κοντα θα βρει καμια γκομενιτσα και μην τον ειδατε τον Παναη. Μετα θα εισαι παλι εσυ φορτωμενος σα μουλαρι οπως παλια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829866 Α, να πω εδώ κάτι που το έμαθα κι εγώ πολύ πρόσφατα: στην περιοχή του Λαυρίου πλέον υπάρχει το Γεωπάρκο Λαυρεωτικής, αναγνωρισμένο από την Unesco.
https://geoparklavreotiki.gr/
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#829871 Ρε συ Γκρεγκ τι 350Κ μου βάζεις....
Κανά 100αρι μαξ έλεγα, κάτι μικρό και με λίγα έξοδα.. αν ήταν Αττική προς τα εκεί που λες μάλλον διαμερισμα βόλευε, αν ήταν νησάκι υπάρχει περίπτωση και για καμία μικρή μονοκατοικία με Κανά Κηπάκι.
Αίγινα είχαμε σκεφτεί Κρις, έχουμε και γνωστούς εκεί αλλά δε με τρελαίνει το νησί 2-3 φορές που πήγαμε.
Αγκίστρι λέει τπτ αραγες;;
Γενικά πάντως σαν σκέψη υπάρχει μόνο, δεν έχει παρθεί απόφαση σε καμία περίπτωση..
Μέχρι τώρα πάμε κάθε φορά αλλού και περνάμε τέλεια, δεν ξέρω τελικά αν θα θέλαμε τη δέσμευση.
Αλλά το κοντινό Αττική θα βόλευε για όλο το καλοκαίρι και έξτρα καμία βδομάδα δύο σε άλλο μέρος εντελώς..

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829872 100Κ εξοχικό, είναι πολύ λίγα. Κράτα τα λεφτά σου, αν αγοράσεις κάτι με 100Κ, θα είναι σαν να τα πετάς. Ειδικά αν μιλάμε για παραθαλάσσιο. Τώρα σε βουνό, βρίσκεις και με 30Κ, δεν λέω.
Άβαταρ μέλους
By otso
g8777 έγραψε:
otso έγραψε:Γιατι ο Γρηγορης δεν εχει 2 γιους και γυναικα να κουβαλανε ; Αυτος με το τσιγαρο και τον φραπε κατεβαινει ατσαλακωτος και κατευθειαν στην ξαπλωστρα που ηδη του εχουν φτιαξει .
Αληθεια οι εταιρειες εκτος απο αμαξι δεν δινουν και υπηρετες ληζινγκ στα στελεχη;

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ρε γμενε ρε γμενε.

Πλακα πλακα τα πολυ παλια χρονια πηγαινα σχεδον καθημερινα για μπανιο στον σχοινια , τοτε που παρκαρες οπου ηθελες , τωρα νομιζω ειναι κλειστο και μπορεις να παρκαρεις τερμα αριστερα η τερμα δεξια . Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν η αποβιβαση οικογενειας . Παντα μια υπερβαρη συζυγος και μητερα να κατεβαινει απο το καθισμα του συνοδηγου με καπελαδουρα απο μπλαρ που λεει ο γρηγορης ολοσωμο μαγιο παρεο δηθεν καλυπτουμε τα ξυγκια , φατσα ξυνη στυλ καλα μου ταλεγε η μανα μου , δεν επερνα τον μητσο τον χασαπη τι πηρα αυτον τον ανεπροκοπο .
Φραπε σε γυαλινο ποτηρι απ το σπιτι (δικαιολογειται δεν υπηρχαν τοτε οι γκουρμε καφεδες) και τσιγαρο στο δεξι . Απο την πορτα του οδηγου κατεβαινε ενας λιποσαρκος συζυγος με αραια μαλλια εως καραφλος , να ανοιγει το πορτ μπαγκαζ και να κατεβαζει πραγματα να κουβαλαει να στεινει και παραλληλα να προσπαθουσε να συγκρατησει τα διαολια που ουρλιαζαν ετρεχαν απο δω κι απο κει και να τα ξεντυσει . Το ζωον με τα ματια αγελαδας και την ξινη φατσα να τον κοιτα περιφρονιτικα . Ενιοτε ο συζυγος να κατεβαζει και να βοηθαει να παει στην παραλια και η "μητερα".
Ενα συγκριο μεπιανε ελεγα μεσα μου εγω ποτε , που ναξερα .
Άβαταρ μέλους
By edmond
#829883 Κοβάθε λες διαμέρισμα, οκ προσωπικά δεν θα το είχα έτσι στο μυαλό μου αλλά και πάλι οκ.
Επίσης δες για αργοναυπλία. Μπορεί να σε πιάσει κίνηση Παρασκευή στην έξοδο αλλά σε 2 ώρες είσαι εκεί, δεν προλαβαίνεις δλδ να κουραστείς. Στον γυρισμό φεύγεις άνετα Δ. πρωί. Γνωστοί μου πήραν πριν 15 πρπ χρόνια εξοχικό στη θέση Ξηροπήγαδο ή κάπως έτσι :lol: γύρω στα 100κ τότε.
Επίσης εμπ1 Αίγινα μιας και συνδυάζει και το καράβι-->ξεφεύγει ακόμα πιο πολύ το μυαλό, χωρίς να είναι κυκλαδονήσι με τα υπέρ και κατά του.
Θεολόγο Μαλεσίνα με την καμία όμως :lol: παίζει να είναι οι χειρότερες θάλασσες πανελλαδικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
otso έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Γνωστοί μου πήραν πριν 15 πρπ χρόνια εξοχικό στη θέση Ξηροπήγαδο ή κάπως έτσι :lol: γύρω στα 100κ τότε.

12 χλμ από το χωριό μου.
Άβαταρ μέλους
By bill33
edmond έγραψε:Κοβάθε λες διαμέρισμα, οκ προσωπικά δεν θα το είχα έτσι στο μυαλό μου αλλά και πάλι οκ.
Επίσης δες για αργοναυπλία. Μπορεί να σε πιάσει κίνηση Παρασκευή στην έξοδο αλλά σε 2 ώρες είσαι εκεί, δεν προλαβαίνεις δλδ να κουραστείς. Στον γυρισμό φεύγεις άνετα Δ. πρωί. Γνωστοί μου πήραν πριν 15 πρπ χρόνια εξοχικό στη θέση Ξηροπήγαδο ή κάπως έτσι :lol: γύρω στα 100κ τότε.
Επίσης εμπ1 Αίγινα μιας και συνδυάζει και το καράβι-->ξεφεύγει ακόμα πιο πολύ το μυαλό, χωρίς να είναι κυκλαδονήσι με τα υπέρ και κατά του.
Θεολόγο Μαλεσίνα με την καμία όμως :lol: παίζει να είναι οι χειρότερες θάλασσες πανελλαδικά :lol:

Ξηροπήγαδο είναι μετά τους Μύλους προς Αστρος,ανήκει στην Αρκαδία..Δεν είναι άσχημα.