Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Εν καιρώ θα έχουμε κι εντυπώσεις (Samsung πλυντήριο και στεγνωτήριο).ΕικόναΕικόνα

Kαλοδούλευτα.
Ελπίζω να υπάρχει water softener γιατί το νερό ειναι αρκετά σκληρό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Εν καιρώ θα έχουμε κι εντυπώσεις (Samsung πλυντήριο και στεγνωτήριο).

Με γειά!!

Για το ψυγείο που ρώτησα τελικά αποφασίστηκε να μην πάρουμε.
Θα ήταν το δεύτερο σε ένα σπίτι το οποίο κατοικείται δύο μήνες τον χρόνο και στην ουσία θα ήταν μπακ απ του κυρίως. Ευτυχώς πρυτανευσε η λογική.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Zorz έγραψε:Καλορίζικα και τα 2, και μην ξεχάσεις την εγγύηση.

Μερσί, το είχα ξεχάσει αυτό το βήμα οπότε έγινε!

Ευχαριστώ παιδιά, μένει ένα ψυγείο (Samsung αν καταφέρουν να το χωρέσουν :lipsealed: ) και φούρνος/μικροκύματα/πλυντήριο πιάτων από Bosch.
Η Samsung τρέχει κάτι ωραίες προσφορές για 3 συσκευές και γλύτωσα σχεδόν ένα χιλιάρικο. Η Bosch έχει πρόγραμμα μέσω της δουλειάς για εκπτώσεις/καλύτερες τιμές οπότε γλύτωσα περίπου 25% κι από κει, φασούλι το φασούλι αδειάζει λιγότερο το σακούλι :lol:

Βασίλη δεν έχω κεντρικό σύστημα αφαλάτωσης/φίλτρου ακόμα αλλά θα μπει ελπίζω στη δεύτερη φάση του προγράμματος αφότου μπούμε στο σπίτι...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#829527 Ναι, ευχαριστούμε πολύ! Γλυκός πονοκέφαλος η φάση :lol: :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829530 Εννοείται! Αλλά είναι φοβερό το συναίσθημα να μπαίνεις σε κάτι δικό σου και να το φτιάχνεις όπως θέλεις! Από smart home θα κάνουμε τίποτις; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#829539 Πολύ λίγα πράματα προς το παρόν, ένα smart κουδούνι και μερικοί διακόπτες που διαχειρίζονται λάμπες που έχουν τον φυσικό διακόπτη σε άκυρη θέση (πχ πίσω από πόρτα, αν είναι δυνατόν :vava: ). Α, κι ένας Nest θερμοστάτης γιατί ο προηγούμενος είχε τον καυστήρα μόνο με χρονόμετρο και μερικές TRV.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#829545 Ακριβώς, δεν έχει τόσο ευρεία γκάμα όσο άλλες εταιρίες αλλά ό,τι έχω δοκιμάσει είναι αστέρι. Έχω αρκετές smart πρίζες, κάμερες κλπ και δεν είχα παράπονο, οπότε επέλεξα να μείνω σε αυτό το οικοσύστημα προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:
Βασίλη δεν έχω κεντρικό σύστημα αφαλάτωσης/φίλτρου ακόμα αλλά θα μπει ελπίζω στη δεύτερη φάση του προγράμματος αφότου μπούμε στο σπίτι...

Θερμανση με boiler?
Aν βάλεις αφαλάτωση σιγουρέψου ότι ειναι συμβατά ,εδώ έβγαλε προβλήματα το boiler και κατάργησαν την αφαλάτωση.Ηθελε λεει άλλο τύπο bolier,μεταλλικό καζάνι και οχι αλουμινίου;Κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#829714 Τις τελευταίες 2-3 φορές έχω παρατηρήσει πως το στεγνωτήριο αργεί πολύ να τελειώσει και πως μετά αφήνει πολλά ρούχα νωπά. Του καθαρίζω τακτικά τα φίλτρα, είναι και κάτι άλλο που πρέπει να τσεκάρω;
Είναι ένα Whirlpool 8kg
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829718 Διαβασα Whirlpool και πλησιασα προς την κολαση παλι. Τι κωλοσυστημα ειναι αυτο που βεντουζωνει και δεν ανοιγει ξανα το ψυγειο αν το ανοιξες λιγο πριν ρε παιδες? :hmmm:

Δηλαδη γεμιζεις 1 ποτηρι κρυο νερο και το πινεις. Μετα δε μπορεις να ξαναβαλεις μεσα το μπουκαλι και να φυγεις. Πρεπει να περιμενεις ορθιος σα το μπαστακα και να χαιδολογας το χερουλι του κωλοψυγειου για να δεις αν μπορει να ανοιξει και να ξαναβαλεις μεσα το μπουκαλι. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Διαβασα Whirlpool και πλησιασα προς την κολαση παλι. Τι κωλοσυστημα ειναι αυτο που βεντουζωνει και δεν ανοιγει ξανα το ψυγειο αν το ανοιξες λιγο πριν ρε παιδες? :hmmm:

Δηλαδη γεμιζεις 1 ποτηρι κρυο νερο και το πινεις. Μετα δε μπορεις να ξαναβαλεις μεσα το μπουκαλι και να φυγεις. Πρεπει να περιμενεις ορθιος σα το μπαστακα και να χαιδολογας το χερουλι του κωλοψυγειου για να δεις αν μπορει να ανοιξει και να ξαναβαλεις μεσα το μπουκαλι. :thumbsdown:

Mε δάχτυλο στο λάστιχο δεν ανοίγει ;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Διαβασα Whirlpool και πλησιασα προς την κολαση παλι. Τι κωλοσυστημα ειναι αυτο που βεντουζωνει και δεν ανοιγει ξανα το ψυγειο αν το ανοιξες λιγο πριν ρε παιδες? :hmmm:

Mε δάχτυλο στο λάστιχο δεν ανοίγει ;

Να σου πω την αληθεια δεν το προσπαθησα γιατι θεωρησα οτι ετσι πρεπει να δουλευει συμφωνα με τον κατασκευαστη. Αλλα μολις το προσπαθησα και ανοιξε με το που το εσπρωξα λιγο με το δαχτυλο το λαστιχο. Μολις μου κερδισες μια θεση στον παραδεισο :s_roses

Και καταληγουμε οτι αυτο που λενε "χωρις δαχτυλο δε γινεται σωστη δουλεια" ΙΣΧΥΕΙ :s_cool