Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Mε υπόκρουση το
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bibendum έγραψε:Και γιατι είναι του 120k?

Πιο μεγάλο, πιο πολυτελές, για ν'αγοράζουν και οι πλούσιοι Tesla, τι θες να πάρουν, MY που το δίνουν μέχρι και εταιρικό; :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Chris
#829648 Απλα ειναι λιγο περιεργη η τοποθετηση των ως προϊοντα. Εχει δυο μοντελα των 120+ και δυο μοντελα των 40-50 και αναμεσα τιποτα. Μου φαινεται πως τα ακριβα της παραειναι ακριβα και τα φθηνα της παραειναι φθηνα. Για το δευτερο ειμαι σχεδον βεβαιος, παιρνεις πολυ αμαξι για τα λεφτα που δινεις, ειδικα αν συνυπολογισουμε τις τιμες των υπολοιπων που απογειωθηκαν τα τελευταια χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 08 Αύγ 2023, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829650 Την Tesla την ενδιαφέρει πλέον η αγορά των φθηνών. Τα ακριβά τα χρειάζεται για να μπορεί ν'αγοράζει και ο πλούσιος Tesla, δεν συνεισφέρουν παρά ελάχιστα στα κέρδη της και οι όγκοι πωλήσεων είναι μικροί τόσο για το X όσο και το S.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829651 Εχω δει 4 διαφορετικα Τεζλα μεχρι τωρα στο νησι. Προοδος. Αναπτυξις. :shifty:

Και ολωνωνε τα αλογα τιγκα στην κεταμινη ητανε. Σε βαθια υπνωση μπας και ξεμεινουνε απο ρευμα και τους φανε οι λυκοι σε κανενα βουνο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829655 Αν μιλάμε για την Λευκάδα, και μόνον η δυνατότητα μετακίνησης/κίνησης αυγουστιάτικα είναι τεράστια επιτυχία. Το νησί δέχεται πολλαπλάσιο κόσμο από αυτό που αντέχει. Έχω να κατέβω χρόνια, γιατί ήταν αφόρητο από ένα σημείο και μετά.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Anonymous Founder έγραψε:Την Tesla την ενδιαφέρει πλέον η αγορά των φθηνών. Τα ακριβά τα χρειάζεται για να μπορεί ν'αγοράζει και ο πλούσιος Tesla, δεν συνεισφέρουν παρά ελάχιστα στα κέρδη της και οι όγκοι πωλήσεων είναι μικροί τόσο για το X όσο και το S.

Φαντάζομαι και το cybertruck θα κινείται τιμολογιακά καπου κοντα στο Υ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829717 Δεν είμαι σίγουρος. Διαβάζω αλλού πως θα βασίζεται στο Υ. Αν ισχύει αυτό παίζει παρα πολλοί στις ΗΠΑ να ακυρώσουν την παραγγελία τους.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829877 Γατακια, περιμενετε να πηδηξετε κιολας. Δειτε πως το κανει ο μπιγκ μπος το κολπο :rtfm:

Έλον Μασκ: Πώς «έριξε» την πρώην σύζυγό του Grimes - To...κόλπο που έκανε στο δεύτερο ραντεβού

https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1456677/elon-mask
Άβαταρ μέλους
By Serf
#829963 Ένας από τους λόγους που η Tesla έχει κερδίσει κατά κράτος όλους τους EV ανταγωνιστές: η πυκνότητα δικτύου στις περισσότερες χώρες του "δυτικού κόσμου".Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#829964 Σήμερα στο Golden πρώτη φορά είδα όλους τους φορτιστες να κάθονται

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829965 Τι πυκνό δίκτυο και πράσσειν άλογα. Το μυστικό είναι να κάνεις το Αθήνα-Αλεξανδρούπολη ακατούρητος και με 170km/h μ.ο.τ..

< >