Σαμπα δεν εχω τις γνωσεις να προτεινω συγκεκριμενη συσκευη, αλλα καλα κανεις κι επιμενεις στην ασυρματη φορτιση. Πολυ βολικο να μη μπλεκεις καθολου με καλωδια
Dimsabas έγραψε:Διαβάζω όμως ότι είναι κάτι που αναμένεται να λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι που θα ισχύει για πάντα.
Έτσι έχω διαβάσει και εγώ. Ότι θα έρθει επίσημα κάποια στιγμή και θα έχει κανονικά.
Αν θεωρείς ότι δεν θα έχεις θέμα εμένα μια χαρά επιλογή μου φαίνονται τα Pixel.
Ουτε και η ανυπαρξια επισημης υποστηριξης.
Φημολογειται οτι η Vodafone οτι το 2024 θα φερει το 8αρι στην χωρα, με 5g και τα παντα ολα. Σαμπα εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο S22.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
George_Prix έγραψε:Αν καταλαβα καλα το τηλεφωνο της Google υποστηριζει 5G σε αλλες χωρες αλλα οχι στην Ελλαδα? Αν ναι, ποιο ειναι το σκεπτικο της εταιριας για τη συγκεκριμενη πολιτικη? Μου κανει τεραστια εντυπωσηΔεν πωλούνται επίσημα στην χώρα μας. Εκτός από το 5G, δεν υποστηρίζουν στην χώρα μας VoLTE, WiFi calling.![]()
Σαμπα δεν εχω τις γνωσεις να προτεινω συγκεκριμενη συσκευη, αλλα καλα κανεις κι επιμενεις στην ασυρματη φορτιση. Πολυ βολικο να μη μπλεκεις καθολου με καλωδια
Αυτό υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή από το πρώτο pixel, αλλά δεν.
Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Αν καταλαβα καλα το τηλεφωνο της Google υποστηριζει 5G σε αλλες χωρες αλλα οχι στην Ελλαδα? Αν ναι, ποιο ειναι το σκεπτικο της εταιριας για τη συγκεκριμενη πολιτικη? Μου κανει τεραστια εντυπωσηΔεν πωλούνται επίσημα στην χώρα μας. Εκτός από το 5G, δεν υποστηρίζουν στην χώρα μας VoLTE, WiFi calling.![]()
Αυτό υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή από το πρώτο pixel, αλλά δεν.
Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.
.
Καταλαβα... Deal breaker η απουσια ολων αυτων. Κριμα γιατι δειχνει τηλεφωναρα απο specs.
Και 5g & wificalling & ασύρματη φόρτιση & ταχεία φόρτιση με 68w. Οθόνη εξαιρετική. Φωτογραφίες σε εμένα δείχνουν μια χαρά, αλλά δε το κατέχω το άθλημα...
< >
Dimsabas έγραψε:Φαίνεται τούμπανο σε όλα του, αλλά οι φωτογραφίες δεν είναι το δυνατό του σημείο.
Παρε ενα Σαμυ απο το πανω ραφι να εισαι ηρεμος ρε φιλε. Σε κωλοπιανουν βεβαια οι Κορεατες, αλλα εισαι σιγουρος οτι θα κανουν τη δουλεια τους τα ατιμα...
Νίκος Παππάς έγραψε:Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.
.
Πριν κανά δυο χρόνια λίγο πριν πάρω το S20FE είχα πάρει το 4a και δεν υποστήριζε τότε VoLTE/VoWiFi και ήταν πρόβλημα για μένα που δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι οπότε πήγα στη Sammy
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.
.
Πριν κανά δυο χρόνια λίγο πριν πάρω το S20FE είχα πάρει το 4a και δεν υποστήριζε τότε VoLTE/VoWiFi και ήταν πρόβλημα για μένα που δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι οπότε πήγα στη Sammy
Ισχύει, κι εγώ με 4a και cosmote, VoLTE/wifi γιοκ.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)