Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#829316 Διαβάζω όμως ότι είναι κάτι που αναμένεται να λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι που θα ισχύει για πάντα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#829317 Αν καταλαβα καλα το τηλεφωνο της Google υποστηριζει 5G σε αλλες χωρες αλλα οχι στην Ελλαδα? Αν ναι, ποιο ειναι το σκεπτικο της εταιριας για τη συγκεκριμενη πολιτικη? Μου κανει τεραστια εντυπωση :hmmm:

Σαμπα δεν εχω τις γνωσεις να προτεινω συγκεκριμενη συσκευη, αλλα καλα κανεις κι επιμενεις στην ασυρματη φορτιση. Πολυ βολικο να μη μπλεκεις καθολου με καλωδια :s_wink
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dimsabas έγραψε:Διαβάζω όμως ότι είναι κάτι που αναμένεται να λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι που θα ισχύει για πάντα.

Έτσι έχω διαβάσει και εγώ. Ότι θα έρθει επίσημα κάποια στιγμή και θα έχει κανονικά.

Αν θεωρείς ότι δεν θα έχεις θέμα εμένα μια χαρά επιλογή μου φαίνονται τα Pixel.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#829319 5γ δεν ειναι κατι που λυνεται με απλο update.

Ουτε και η ανυπαρξια επισημης υποστηριξης.

Φημολογειται οτι η Vodafone οτι το 2024 θα φερει το 8αρι στην χωρα, με 5g και τα παντα ολα. Σαμπα εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο S22.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Αν καταλαβα καλα το τηλεφωνο της Google υποστηριζει 5G σε αλλες χωρες αλλα οχι στην Ελλαδα? Αν ναι, ποιο ειναι το σκεπτικο της εταιριας για τη συγκεκριμενη πολιτικη? Μου κανει τεραστια εντυπωση :hmmm:

Σαμπα δεν εχω τις γνωσεις να προτεινω συγκεκριμενη συσκευη, αλλα καλα κανεις κι επιμενεις στην ασυρματη φορτιση. Πολυ βολικο να μη μπλεκεις καθολου με καλωδια :s_wink
Δεν πωλούνται επίσημα στην χώρα μας. Εκτός από το 5G, δεν υποστηρίζουν στην χώρα μας VoLTE, WiFi calling.
Αυτό υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή από το πρώτο pixel, αλλά δεν.

Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αν καταλαβα καλα το τηλεφωνο της Google υποστηριζει 5G σε αλλες χωρες αλλα οχι στην Ελλαδα? Αν ναι, ποιο ειναι το σκεπτικο της εταιριας για τη συγκεκριμενη πολιτικη? Μου κανει τεραστια εντυπωση :hmmm:

Δεν πωλούνται επίσημα στην χώρα μας. Εκτός από το 5G, δεν υποστηρίζουν στην χώρα μας VoLTE, WiFi calling.
Αυτό υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή από το πρώτο pixel, αλλά δεν.

Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.

.

Καταλαβα... Deal breaker η απουσια ολων αυτων. Κριμα γιατι δειχνει τηλεφωναρα απο specs.
Άβαταρ μέλους
By opc
#829327 https://www.skroutz.gr/s/38247711/Motorola-Edge-30-Neo-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Very-Peri.html
Και 5g & wificalling & ασύρματη φόρτιση & ταχεία φόρτιση με 68w. Οθόνη εξαιρετική. Φωτογραφίες σε εμένα δείχνουν μια χαρά, αλλά δε το κατέχω το άθλημα...

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Φαίνεται τούμπανο σε όλα του, αλλά οι φωτογραφίες δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Παρε ενα Σαμυ απο το πανω ραφι να εισαι ηρεμος ρε φιλε. Σε κωλοπιανουν βεβαια οι Κορεατες, αλλα εισαι σιγουρος οτι θα κανουν τη δουλεια τους τα ατιμα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Νίκος Παππάς έγραψε:Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.

.

Πριν κανά δυο χρόνια λίγο πριν πάρω το S20FE είχα πάρει το 4a και δεν υποστήριζε τότε VoLTE/VoWiFi και ήταν πρόβλημα για μένα που δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι οπότε πήγα στη Sammy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Dimitris_P έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Κάπου διάβασα ότι η cosmote είναι η μόνη που υποστηρίζει VoLTE στα pixel.

.

Πριν κανά δυο χρόνια λίγο πριν πάρω το S20FE είχα πάρει το 4a και δεν υποστήριζε τότε VoLTE/VoWiFi και ήταν πρόβλημα για μένα που δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι οπότε πήγα στη Sammy

Ισχύει, κι εγώ με 4a και cosmote, VoLTE/wifi γιοκ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#829598 Πολλές ευχαριστίες σε όλους. Τελικά άκουσα G και GP (ίσως το πρότεινε και κάνας ακόμα, του ζητώ συγγνώμη) και παρήγγειλα το S22. Είμαι σίγουρος ότι είναι υπερτούμπανο σε προδιαγραφές, έχω διαβάσει τα καλύτερα για την κάμερα, να δούμε πώς θα μου φανεί το πισωγύρισμα σε διαστάσεις οθόνης. Η αλήθεια είναι ότι το Xiaomi που είχα παραήταν μεγάλο για την τσέπη, αλλά βόλευε πολύ στην ανάγνωση. Θα δείξει. Σας μερσώ! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#830448 Κάποιες εφαρμογές για δικό τους λόγο δεν επιτρέπουν screenshot. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης;