Ποτέ δεν την πάλεψα.
Anonymous Founder έγραψε:Είναι ωραίο λάστιχο, καμία σχέση με τα κούτσουρα που έβγαζε η Bridgestone παλιά, αλλά έχει γρήγορη φθορά.
Παρατηρημένο σε όλα τα T-roc στην δουλειά.
Χμ... αυτό με τη φθορά δεν μ' αρέσει, αλλά θα δείξει.
Μέχρι στιγμής φαίνεται πάντως ήσυχο και άνετο, όταν έχω νεότερα και για το κράτημα θα επανέλθω
edmond έγραψε:Στο sprinter είχαμε βάλει προ 2ετίας Continental. Ακριβώς στο διάστημα αυτό -και λιγότερο δλδ- και με πρπ 50.000χλμ είχαν παραδώσει πνεύμα. Το πέλμα είχε φτάσει στο δείκτη ασφαλείας, στα πίσω ακόμα λιγότερο και σε υποψία νερού γλίστραγαν και άναβε αντισπίν. Τα είχαμε πάρει τότε 640€.
Για την επαγγελματική σειρά δεν έχω εικόνα, πάντως για επιβατικό, έχω δοκιμάσει Sport, Premium και Ecο Contact και απ' όλα έχω την ίδια εικόνα: Ζεσταίνεται κατευθείαν και κρατάει από το πρώτο δευτερόλεπτο, αρκετά άνετο, αξιοπρεπέστατη αντοχή σε χλμ και εκπληκτικό κράτημα στο βρεγμένο. Μειονεκτήματα το ότι σε παρατεταμένη πίεση υπερ-θερμαίνεται (λογικό) , είναι σχετικά μαλακό ελαστικό και τα παλιότερα μοντέλα έκαναν θόρυβο (όχι πλέον όμως).
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλλλα όπως λένε και οι βόρειοι, σαν την Καλαμάτα δεν έχει.
Όποιος βόρειος το λέει, εκτελείται πάραυτα!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Αν ειναι μαλακο το λαστιχο κραταει καλα, αλλα φθειρεται γρηγορα. Το σκληρο γλυστραει αλλα βγαζει χιλιομετρα. Σιγουρα παιζει ρολο η χαραξη και ο κατασκευαστης αλλα αυτο ειναι ο κανονας.
Αποφασιστε τι προτιματε κυριοι. Μονα-ζυγα δικα μας δε γινεται!
Πάντως, τα Premium Contact 6 άντεξαν μια χαρά στα χλμ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Ερωτήσεις:
1) Μου προτείνει ο λαστιχάς να πάω (με τα ίδια λεφτά) σε 175/70/14. Το τολμάω ή βάζω την ίδια που έχω;
2) Επειδή οι τιμές παίζουν 10-30 ευρώ πάνω/κάτω στην 4άδα, τι προτείνετε μεταξύ Falken SN110, Nexen N'blue HD plus, Dunlop Streetresponse 2, Hankook kinergy eco 2, Toyo nanoenergy 3, Vredestein T Track 2, BF Goodrich Advantage.
3) Αξίζει να δώσω αρκετά παραπάνω να πάω σε Continental UltraContact ή Bridgestone Turanza T005;
Μερσί!
Εννοείται, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά, αυτά που σου προτείνει είναι μια χαρά.
Εγώ θα πήγαινα στα Dunlop, χωρίς και τα υπόλοιπα να είναι κακά λάστιχα, απλώς μεγαλύτερη εταιρία η Dunlop και με καλα προϊόντα πάντα.
Anonymous Founder έγραψε:Μείνε καλύτερα στην αρχική διάσταση, να βοηθήσεις λίγο το μοτέρ που είναι αδύναμο.
Εννοείται, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά, αυτά που σου προτείνει είναι μια χαρά.
Εγώ θα πήγαινα στα Dunlop, χωρίς και τα υπόλοιπα να είναι κακά λάστιχα, απλώς μεγαλύτερη εταιρία η Dunlop και με καλα προϊόντα πάντα.
Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω, απλά διευκρινίζω πως η Dunlop είναι ουσιαστικά η Goodyear (η επωνυμία της εταιρείας είναι για την ακρίβεια GoodyearDunlop).
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://en.wikipedia.org/wiki/Dunlop_Tyres
In 1985, the Dunlop Rubber Company was acquired by now-defunct BTR plc, and Sumitomo acquired the rights to manufacture and market Dunlop branded road tyres. Sumitomo did not acquire any Dunlop company. In 1997 Sumitomo gained agreement to use the Dunlop name in its corporate name, and changed the name of its UK subsidiary to "Dunlop Tyres Ltd."
Dunlop sport tyres
In 1999, Sumitomo and Goodyear began a joint venture by which Sumitomo continued to manufacture all Japanese-made tyres under the Dunlop name, while Goodyear Tire and Rubber Company bought 75% of the European and North American tyre businesses of Sumitomo.[10]
The company has extensive manufacturing operations throughout the world. With the closure of the Washington plant in 2006, Goodyear Dunlop ceased mainstream car and lorry tyre production in the UK.[11]
In 2016, it was announced that Sumitomo would commence the second phase of its US$131 million investment for the upgrade and expansion of its Dunlop tyre manufacturing plant in Ladysmith, South Africa.[12]
Until May 2014, Goodyear Dunlop occupied a compact part of the Fort Dunlop site in Birmingham as its UK office. In the UK, the company operates as a sales organisation, importing tyres from manufacturing plants around the world, including Germany, Slovenia and Poland.
The Goodyear Dunlop joint venture is managed from sites in Luxembourg and Brussels, which report to Goodyear in Akron, Ohio, United States.
Μύλος
Pzero με ένα κωδικό μου είπαν Dallara , ή κάπως έτσι .
Σε μια βόλτα λιβάδι πετροκέρασα φάνηκε να έχουν περισσότερο κράτημα σε σχέση με τα ps4. Από τη μια καλό , από την αλκή λιγότερο ίσως παιχνιδιάρικα .
Θα δείξει .