Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pro έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Αν πετύχεις μπλοκάρισμα, μπορεί να κάνεις και 30-40 λεπτά για να πας από τα Νοσοκομεία (424 ΓΣΝΕ και Παπαγεωργίου), μέχρι την έξοδο Χαλκιδικής... 12 χιλιόμετρα απόσταση. Μιλάμε τώρα για κλειστό αυτοκινητόδρομο, με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και χωρίς ούτε ένα φανάρι! :s_wacko

12 χλμ ειναι Ρεντης - Αττική Οδός. Κλειστός αυτοκινητόδρομος, χωρίς φανάρια, 3 λωρίδες ανα κατεύθυνση. 30-40 λεπτά κάνεις όταν είναι ψιλοχαλαρά. Αν πετύχεις μπλοκάρισμα κάνεις το σταυρό σου.

Εγώ να το δεχτώ αυτό που λες, ότι στην Αθήνα είναι λίγο χειρότερα, αν και έχοντας ζήσει και τις δύο πόλεις επιμένω ότι η ένταση της κίνησης είναι πάνω-κάτω η ίδια. Καταλαβαίνεις όμως κι εσύ ότι είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη; Δεν είναι πολύ πιο χαλαρά εδώ, όπως ίσως πιστεύεις. Με 1η-2α πάμε κι εδώ. Απλά πάμε έτσι για 10 χλμ μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας, όχι για 20, όπως στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829452 Σήμερα αργήσαμε να ξεκινήσουμε για μπάνιο γιατί μας πήρε ο ύπνος και φύγαμε μετά τις 12 από το σπίτι.
Σαν να μην έφτανε η αργοπορία, χθες είχε νοτιά και η θάλασσα ήταν χάλια, κύμα και βρωμιά σε όλες τις παραλίες από Βούλα μέχρι και Ανάβυσσο.
Οπότε, σαν τελευταία ευκαιρία, πάμε Λαύριο μπας και είναι καλύτερα.
Αλλά πού!
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Παρεμπιπτόντως, να μια καλή εναλλακτική για κάποιον αν δεν του αρέσουν οι ρυθμοί της Αθήνας, το Λαύριο είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, ούτε μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας μέσω ΑΟ.
:s_roses :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
#829455 Οτσο αν βρεις ποιός είναι ο ηφ στην 2η φωτό θα σε λουσω με 500ευρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#829456 Οι μισοί να κατουρησουν μεσ' στη θάλασσα θα ανέβει 2 βαθμούς η θερμοκρασία

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829460 Ακριβώς ΝΠ, ένα χάλι. Τι να κάνουμε όμως, κάναμε την καρδιά μας πέτρα, πήραμε μια βαθιά ανάσα να αντέξουμε την μπόχα, και βουτήξαμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#829461 Εγώ ΗΦ μου το έχω δηλώσει... Δεν πάω στην Αττική για μπάνιο. Δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, η κίνηση στο πήγαινε - έλα, η μυρωδιά του αντιηλιακου στην θάλασσα...

Ηρωες όσοι την παλεύεται

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829464 Τα σημάδια του ηρωισμού μου με έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα: έχω μαυρίσει από τον Ιούνιο φέτος που μας πήγε καλά ο καιρός!
:lol:
Οι δρόμοι με πολυκοσμία, οι θάλασσες με κόσμο, αντηλιακά και άμμο (σκέψου το χάλι που κάνεις στο σπίτι γυρίζοντας), η μοίρα μας η μαύρη...
Αχ, το μπανακι μας κι αυτό είχε ψυχή
Στην Αττική πια δεν έχουμε ζωή.
:s_sorry

ΥΓ: Στις παραλίες που σου έβαλα μιλάμε για σύνολο κάτω από 30 άτομα σήμερα στο σύνολο. Μιλάμε για φοβερή πολυκοσμία δηλαδή...
Φανταζομαι εσύ οτιδήποτε έχει παραπάνω από εσένα το θεωρείς πλήθος!
:lol:

Η αλήθεια είναι πως χάρις σε τέτοιες απόψεις οι υπόλοιποι είμαστε κερδισμένοι. Οπότε δεν παραπονιέμαι!
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#829473 Όμορφη παραλία HF, αλλά συμφωνώ με τον Νικόπαππα, ότι δηλαδή έχει πολυκοσμία (για τα γούστα μας, ως μεσήλικες πια :vava: ). Όχι πατείς με, πατώς σε, αλλά λίγο πάνω από το όριο εκνευρισμού, ειδικά αν τρέχουν ουρλιάζοντα μούλικα, ε, παιδάκια εννοώ... :innocent:

Για μένα ιδανική παραλία είναι κάτι τέτοιο (δεν είναι απολύτως ιδανική, γιατί δεν έχει σκίαση από δέντρα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δίπλα στο σπίτι μας, όμως τουλάχιστον δεν έχεις άλλον δίπλα σου). Τριάντα 30 λεπτά από το σπίτι μου, όμως θέλεις σοβαρό off roader για να φτάσεις εκεί, ώστε να μην έχεις άλλον δίπλα σου:

Εικόνα

Βέβαια πρέπει να έχεις θυμηθεί να φέρεις και ανοιχτήρι για τις μπύρες, αλλά ευτυχώς στο Landie έχεις πάντα εργαλεία (ο μικρός λοστός κάνει θαύματα)... :lol:

Εικόνα

Ο κοντινότερο άλλος άνθρωπος στα 100 μέτρα. Εσύ και η παρέα σου, μόνο! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Δεν έχεις κρουστικό κοντάρι ομπρέλας, κόβεσαι :rtfm:

Λύση ανάγκης όλες οι ομπρέλες, για όταν δεν έχεις φυσική σκίαση. Αυτή πάντως στην φωτο είναι ένα τεράστιο τέρας, με διπλό τεντόπανο και ατσάλινο (όχι αλουμινένιο) σκελετό και κοντάρι, που ζυγίζει κάπου 20 κιλά. Μία που σηκώνεις το κοντάρι και μια που μπαίνει 20 πόντους μέσα στην άμμο (αν έχεις φάει πρωινό και είσαι και και λίγο δυνατός κι εσύ) :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Αλήθεια, ποιές είναι οι αρτηρίες που μπορεί να σε δυσκολέψουν στην σαλόνικα;

Το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι πως είναι στενόμακρη πόλη που έχει πρακτικά 2,5 δρόμους: Τους αξονες Βασ. Όλγας - Τσιμισκή και Εγνατία (μαζί οριακά 1,5 δρόμος) και τον Περιφερειακό. Τελεία.

Οπότε με το παραμικρό πρόβλημα (πολλές φορές και χωρίς πρόβλημα) απλά ακινητοποιείται όλη η πόλη. Γίνεται ατύχημα στο ένα ρεύμα του περιφερειακού; Ακινητοποιείται ο περιφερειακός, όλοι πάνε από την πόλη => αντίο ζωή... Κόβουν χόρτα στη νησίδα του περιφερειακού; Το ίδιο... κοκ...

Οπότε ναι, στην Αθήνα κάνεις πολύ περισσότερη ώρα, αλλά οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Στη Θεσσαλονίκη από την αρχή της Βασ. Όλγας μέχρι το τέλος της Τσιμισκή είναι πόσο; 6-7χλμ;; Αλλά μπορεί πολύ άνετα να χρειαστείς και καμιά ώρα... :ninja: Προσωπικά έχω κάνει από την αρχή της Βασ. Όλγας, μέχρι τη μέση της Τσιμισκή κοντά 2 ώρες (απόσταση στάνταρ κάτω από 5χλμ) :ninja: Χωρίς κίνηση, πχ Κυριακή 8 το πρωί, θέλεις 10 λεπτά και πολύ λέω...

Και πρακτικά δεν υπάρχουν επιλογές, εκτός από το αμάξι και τα απαράδεκτα λεωφορεία του απαράδεκτου ΟΑΣΘ... :help:
Άβαταρ μέλους
By edmond

Lol κρουστικά και my ass.
140kg κάθετου...thrust :lol: εγγυώνται πως θα το χώσεις :shifty: θέλει δε θέλει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:

140kg κάθετου...thrust εγγυώνται πως θα το χώσεις :shifty: θέλει δε θέλει.
Καλά κι εγώ δεν πάω πίσω στα kg αλλά πλέον στο ένα χέρι τον καφέ και με το άλλο κάρφωμα.

Εκανα 2ημερο τεστ drive με αρκετά μποφόρ και δεν κατάλαβε τίποτα την ώρα που οι δίπλα έτρεχαν να μαζεύουν ομπρελες. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
markvag έγραψε:Και πρακτικά δεν υπάρχουν επιλογές, εκτός από το αμάξι και τα απαράδεκτα λεωφορεία του απαράδεκτου ΟΑΣΘ... :help:

Ολοι ευελπιστούμε ΚΑΠΟΤΕ να λειτουργήσει το μετρό.
Ο αξονας απο ΣΣ μεχρι Βούλγαρη θα αποσυμφορηθεί διπλά. Θα λειτουργει η Εγνατία με ολες τις λωρίδες απρόσκοπτα, ενω θα μειωθούν και τα οχήματα που κινούνται σ'αυτον τον άξονα.

Θυμαμαι, αρχες 1990 πήγαινα καθε μερα -άνετα- απο Βαρδάρη ΧΑΝΘ με το αυτοκίνητο και πισω (μαγαζί φροντιστήριο) και πάρκαρα κιολας στην περιοχή Εθνικής Αμύνης...
Ωραίες εποχές :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
edmond έγραψε:Αλήθεια, ποιές είναι οι αρτηρίες που μπορεί να σε δυσκολέψουν στην σαλόνικα;

Το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι πως είναι στενόμακρη πόλη που έχει πρακτικά 2,5 δρόμους: Τους αξονες Βασ. Όλγας - Τσιμισκή και Εγνατία (μαζί οριακά 1,5 δρόμος) και τον Περιφερειακό. Τελεία.

Οπότε με το παραμικρό πρόβλημα (πολλές φορές και χωρίς πρόβλημα) απλά ακινητοποιείται όλη η πόλη. Γίνεται ατύχημα στο ένα ρεύμα του περιφερειακού; Ακινητοποιείται ο περιφερειακός, όλοι πάνε από την πόλη => αντίο ζωή... Κόβουν χόρτα στη νησίδα του περιφερειακού; Το ίδιο... κοκ...

Οπότε ναι, στην Αθήνα κάνεις πολύ περισσότερη ώρα, αλλά οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Στη Θεσσαλονίκη από την αρχή της Βασ. Όλγας μέχρι το τέλος της Τσιμισκή είναι πόσο; 6-7χλμ;; Αλλά μπορεί πολύ άνετα να χρειαστείς και καμιά ώρα... :ninja: Προσωπικά έχω κάνει από την αρχή της Βασ. Όλγας, μέχρι τη μέση της Τσιμισκή κοντά 2 ώρες (απόσταση στάνταρ κάτω από 5χλμ) :ninja: Χωρίς κίνηση, πχ Κυριακή 8 το πρωί, θέλεις 10 λεπτά και πολύ λέω...

Και πρακτικά δεν υπάρχουν επιλογές, εκτός από το αμάξι και τα απαράδεκτα λεωφορεία του απαράδεκτου ΟΑΣΘ... :help:

Μα δεν ξέρουν τα παιδιά εκεί κάτω... :lol:

edmond έγραψε:

140kg κάθετου...thrust :lol: εγγυώνται πως θα το χώσεις :shifty: θέλει δε θέλει.

Σε λίγο θα φέρετε και γεωτρύπανο. :lol: