Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
#829139 Ναι, τον εαυτό μου!!!

Τα καλά του να ασχολείσαι με ERP συστήματα ως προγραμματιστής/project manager και να εξοικειώνεσαι με το business όλων των τμημάτων μιας εταιρείας.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829142 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Serf. Το μόνο που μένει είναι ο κόζμος να επιμείνει σε ice για να διατηρηθούν τα κίνητρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Serf έγραψε:Ναι, τον εαυτό μου!!!

Τα καλά του να ασχολείσαι με ERP συστήματα ως προγραμματιστής/project manager και να εξοικειώνεσαι με το business όλων των τμημάτων μιας εταιρείας.

Ω, δεν το γνώριζα! Εύγε ξανά λοιπόν! :s_yes :)
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:
Serf έγραψε:Ναι, τον εαυτό μου!!!

Ω, δεν το γνώριζα! Εύγε ξανά λοιπόν! :s_yes :)

Προφανώς χρησιμοποιώ λογιστή. Αλλά τα σημαντικά θέλω να μπορώ να τα καταλαβαίνω από μόνος μου!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829154 Ναι, το κατάλαβα! Αν ασχολείσαι με ERP τότε αναγκαστικά έχεις μάθει και αρκετά πράγματα Λογιστικής. Επίσης, αν δεν είσαι μισθωτός και έχεις δική σου εταιρεία, πάλι θα έχεις μάθει μπόλικα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829559 Tesla: Προχωρά το σχέδιο επέκτασης του μεγαλύτερου εργοστασίου αυτοκινήτων στην Ευρώπη
https://www.ot.gr/2023/07/19/green/ilek ... in-eyropi/
Η αυτοκινητοβιομηχανία του Ιλον Μασκ θέλει να διπλασιάσει την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου σε 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα ετησίως και 100 γιγαβατώρες παραγωγής μπαταρίας δημιουργώντας ένα εργοστάσιο που θα παράγει ακόμη περισσότερα αυτοκίνητα και από αυτά που παράγει η Volkswagen στις κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις της στο Βόλφσμπουργκ.

Επίσης, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκαταβολή για το Cybertruck έχουν δώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια κόσμος!
https://insideevs.com/news/678191/tesla ... ait-times/
There are now over 1.9 million orders for the long-awaited Tesla Cybertruck, per a crowd-sourced data tracker. Speaking on an Earnings Call earlier this week, Tesla CEO Elon Musk stated that demand for the Cybertruck is "so off the hook, you can’t even see the hook.”

Given that Tesla plans to produce 375,000 Cybertrucks a year at peak capacity, new orders will technically take around 5 years to arrive. That said, a significant amount of reservation holders may not follow through with their purchase - after all, the deposit to reserve a Cybertruck was only $100. The Cybertruck is being produced at Giga Texas, although it's a possibility it could also be built at Giga Mexico when the proposed factory is up and running in a few years' time.

Καταλαβαίνουμε ελπίζω πως με αυτό το ρυθμό, η Tesla θα καταπιεί κάθε ανταγωνιστή σε μεγέθη ηλεκτρικών οχημάτων, με μόνον αντίπαλο τους κινέζους. Γιατί οι υπόλοιποι, απλούστατα είναι πολύ ακριβότεροι για χειρότερο προϊόν.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By g8777
#829562 Η Τέσλα θα κάνειό,τι της πει ο Ζι.
Και τον Ζι δεν τον παίζεις με Ειλονιές στα Τουίτερ ( καί στα φόρα) να παπαγαλιζουν περι Master Race κλπ κλπ.

Τα έχουμε ματαξαναγραψει.

Ο Ειλων έχει για Αθάνατους τα φανμποις του. :s_empathy

Η GM τα F 35.

Και τον Διάκο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#829575 Η BYD εντωμεταξύ έχει ξεπεράσει την Tesla σε αριθμό πωλήσεων EV (προφανώς με το μεγαλύτερο μέρος στην Κίνα) από το 2022.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#829576 Νομίζω συμπεριλαμβάνονται και τα υβριδικά της.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#829617 Σήμερα είδα ένα model y (???)

Οι πίσω πόρτες άνοιξαν προς τα πάνω, έτσι είναι σε όλα η είναι προαιρετικός εξοπλισμός;

< >