Scotch έγραψε:Μα έχουν ξεκινήσει ήδη νομίζω (το MY SR δεν έχει τέτοιες; ).Σεπτέμβριο θυμάμαι
< >
.
https://n26.com/r/thomasm9467
Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρως
Σε 1.5 χρόνο δεν θα έχουν πέσει αρκετά τα επιτόκια φοβάμαι!
Όλα θα εξαρτηθούν από την παντόφλα (=πόσο θ'αντέξει η γυναίκα ακόμη με την 120i).
Ομολογώ πάντως πως θα ήθελα το Performance λόγω εμφάνισης και μόνον.
Από την άλλη, η πρότασή σου είναι πολύ καλή.
< >
Φαντάζομαι βέβαια, ότι άλλο να μιλάμε για κάτι που φορούν ελάχιστα αυτοκίνητα, και άλλο για κάτι που πλέον το φορά ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της αγοράς. Σε αυτά τα δυο χρόνια πρέπει να έχουν αλλάξει πολλά.
edit: Τελικά ήταν πριν 4 χρόνια
https://youtu.be/9GAdW4Xa3MU?t=106
Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρωςΚι εσύ;; Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι
< >
Χρήστος Λάππας έγραψε:edit: Τελικά ήταν πριν 4 χρόνια![]()
Γρηγορα σα μηνες, περνανε τα χρονια με τον Κουλη ΠΘ
Scotch έγραψε:Κι εγώ μάλλον το performance θα έπαιρνα στην παρούσα φάση (τότε δεν έπαιρνε επιδότηση), αν και με χαλάει λίγο το ότι δεν μπορείς να κάνεις τράμπα τα ελαστικά λόγω διαφορετικών διαστάσεων μπρος -πίσω (άρα τα αλλάζεις πιο γρήγορα).
< >
Πόση να είναι η πραγματική διαφορά σε αυτονομία σε σχέση με το LR?

Serf έγραψε:Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρωςΚι εσύ;; Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι
< >
Γιατί θέλετε να τα πουλήσετε;

)
skous έγραψε:Λοιπόν έγινε ένα 2ωρο TD με ένα ΥP.. Και εγώ που νόμιζα ότι η Ελίζ είχε γκάζι χαμηλά.....
Ανωμαλία και αρρώστια μαζί! Δεν έχει νόημα να γράψω εντυπώσεις, όλες οι αμφιβολίες σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρικά της ίδιας κλίμακας εξαϋλώθηκαν και όλοι οι ενδοιασμοί για θέματα όπως είναι η εργονομία χωρίς κουμπιά παραμερίστηκαν.
Στο γκαράζ χώρεσε με ανοιχτούς καθρέπτες, βέβαια στην έξοδο φλερτάρει στο 1cm το ground clearance στο μέσο του αυτοκινήτου, αλλά θεωρώ ότι με ένα σαμαράκι θα λυθεί το θέμα (που δεν υπάρχει, αλλά με 4 επιβάτες ίσως βρεί).
Οπότε..... +1 στην παρέα, πατήθηκε το κουμπί (τελικά YP άσπρο έξω/μαύρο μέσα (ελέω vandal kids) - το midnight cherry red καλό, αλλά τελικά το άσπρο μου κάνει πιο φρέσκο. Αν ήταν προς red multi-coat, μαλλον θα πήγαινα εκεί).
To wall box φτάνει 22KW ; ή 11;
Τι αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να ξεκινήσω να μαζεύω; (έχω δεί κάποιες θήκες κλπ, αλλά έχω χαθεί)
Καλοτάξιδο !
Για την οικιακή φόρτιση έχει :
11 kW σε 380 V
7,4 kW σε 220 V
https://www.tesla.com/el_GR/support/hom ... ing-speeds

red_monster έγραψε:Γιατί η διαφορά κόστους κατοχής με τα φορολογικά κίνητρα που υπάρχουν για εταιρείες μεταξύ (α) ενός αυτοκινήτου για έξι χρόνια και (β) δύο αυτοκινήτων από τρία χρόνια είναι πολύ μικρή.Serf έγραψε:Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρωςΚι εσύ;; Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι
< >
Serf έγραψε:red_monster έγραψε:Γιατί η διαφορά κόστους κατοχής με τα φορολογικά κίνητρα που υπάρχουν για εταιρείες μεταξύ (α) ενός αυτοκινήτου για έξι χρόνια και (β) δύο αυτοκινήτων από τρία χρόνια είναι πολύ μικρή.Serf έγραψε:Scotch έγραψε:HF σε 1,5 χρόνο μάλλον βάζω πωλητήριο στο δικό μου. Και ξέρεις ότι θα είναι σαν καινούργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό δήλωσε εγκαίρωςΚι εσύ;; Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι
< >
Κάτι μου λέει πως έχεις βρει πολύ καλό λογιστή Serf!