Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#820957 Ενώ του Πούμα γμστ. Από 24.000 λέει και αυτό που δοκιμάζουν έχει στανταρ πάνω από 30.000!!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#820986 Πάντα μου φαινόταν πολύ καγκούρικες οι εκδόσεις Monte Carlo της Skoda. Μου έδιναν πάντοτε την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν καθόλου στην φιλοσοφία της εταιρείας. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:Skoda Enyaq iV 80x
https://www.4troxoi.gr/agora/to-skoda-e ... Lv3aCwQP3k

50 χιλιάρικα
Το είδα στο πάρκιγκ του σπιτιού τις προάλλες ...όμορφο είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#828730 To σκαλα εγινε λιγο καλυτερο,το καμικ δεν βελτιωθηκε σε σχεδιαση.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#828731 Χαζευα σήμερα το enyaq .. 57 χήνες
Αμαξαρα όμως από τα ριβιου που είδα
Βέβαια απέχω χρόνια από την αγορά όποτε δεν έχω γνώμη κατά πόσο αξίζει τα χρήματα του

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Giuseppe Busso έγραψε:Ανανέωση για τα Skoda Scala και Kamiq
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... QVCzDSSaCs
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακόμα πωλείται το Scala.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#828823 Το οποίο σκάλα, το ευαγγελίζονταν για αντιγκόλφ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#828824 Εδώ με το ζόρι κρατιέται το Golf στην αγορά, με τα SUV να παίρνουν διαρκώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850740 Είναι πιο όμορφο σε μαύρο, που κρύβει κάποια από τα άσχημα. Το είχα πετύχει πριν χρόνια στο Παρίσι και ομολογώ έδειχνε άλλο αμάξι σε σχέση με τα φθηνά αδέλφια του.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#850741 Ναι όντως σε μαύρο είναι πιο ωραίο.Καλο πάντως.Αρκετα καλο γκάζι .Οι χώροι δεν υπάρχουν.Η ανάρτηση είναι λίγο σκληρότερη από ότι θα ήθελα.Tα καθίσματα πολύ ωραία.Το εσωτερικό έχει αρχίσει και δείχνει την ηλικία του.Πριν λιγο παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο.
Καλή φάση.Οταν έκλεισα kodiaq δε περίμενα να είναι το RS.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850746 Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι η επόμενη γενιά, λογικά θα βγει ένα ακόμη συμβατικό, πριν πάει και η Skoda στα φουλ ηλεκτρικά.
Νομίζω πλέον έχει πιάσει το sweet spot VFM χωρίς να υστερεί κάπου σημαντικά. Πιο πιθανό είναι να βρεις έλλειψη σε VW παρά Skoda.
Βέβαια φθηνά πλέον δεν είναι, αλλά αν θέλεις φθηνό, αναγκαστικά κοιτάς αλλού (Κίνα μάλλον...).